iPhone 11 Pro: Μειώθηκε σημαντικά ο χρόνος φόρτισης

iPhone 11 Pro χρόνος φόρτισης, iPhone 11 Pro: Μειώθηκε σημαντικά ο χρόνος φόρτισης

Τα iPhone 11 καθώς και η τελευταία έκδοση του iOS ξεκίνησαν να κυκλοφορούν την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου. Τα νέα smartphone της Apple που αποκαλύφθηκαν στο Steve Jobs Theater υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση, μόνο τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max έχουν στο πακέτο αγοράς και τον γρήγορο φορτιστή.

Πόση ώρα όμως χρειάζεται ο φορτιστής 18W της Apple για να φορτίσει πλήρως την μπαταρία χωρητικότητα 3.190mAh του iPhone 11 Pro;

Το PhoneArena έκανε τα test και τα αποτελέσματα δείχνουν σημαντική μείωση στον χρόνο φόρτισης. Πιο συγκεκριμένα στα πρώτα 15 λεπτά το τηλέφωνο έφτασε στο 28% ενώ στα πρώτα επόμενα 15 λεπτά η μπαταρία φόρτισε λίγο περισσότερο από το 50%. Όσο πλησιάζει προς το τέλος η ταχύτητα φόρτισης της μπαταρίας έπεφτε με αποτέλεσμα να φορτίσει πλήρως σε 1 ώρα και 42 λεπτά.

  • 15 λεπτά: 28%
  • 30 λεπτά: 55%
  • 45 λεπτά: 74%
  • 1 ώρα: 85%
  • 1 ώρα και 15 λεπτά: 94%
  • 1 ώρα και 30 λεπτά: 98%
  • 1 ώρα και 42 λεπτά: 100%

Η μείωση της ταχύτητας φόρτισης δεν είναι κάποιο πρόβλημα που εντοπίζεται στο iPhone 11 Pro καθώς κάθε smartphone ρίχνει την ταχύτητα φόρτισης του ανάλογα με το ποσοστό που βρίσκεται η μπαταρία ώστε να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα σε αυτήν.

Το Techblog έφερε στην Ελλάδα το iPhone 11 από το Μόναχο του οποίου το αναλυτικό hands-on βίντεο θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα.

Μέχρι τότε πάρτε την πρώτη γεύση από το hands-on video που έγινε στο Apple Store στο Μόναχο.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Συγχαρητήρια στην Apple! Μπράβο. Εύγε. Βλέπω ότι σιγά σιγά, κάθε χρόνο όλο και περισσότερο, πλησιάζει τις δυνατότητες των κορυφαίων Android κινητών. Ποιος ξέρει, ίσως μία μέρα να καταφέρει να τα φτάσει. Πέρα από την πλάκα όμως, η κατάσταση είναι πραγματικά για κλάματα. Η Apple, με τα iPhone, από εκεί που κάποτε ήταν μπροστά από την εποχή της στην εξέλιξη και την τεχνολογία, τα τελευταία χρόνια πανηγυρίζει μόνο και μόνο που κατάφερε να κάνει πράγματα που κάνουν ήδη τα Android, πολύ καλά, και μάλιστα εδώ και πολύ καιρό. Τι να πει κανείς. Κρίμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.