iPhone 11 Pro: Μπορεί να αντικαταστήσει επαγγελματική κάμερα;

Μέχρι σήμερα έχουμε διαβάσει πολλά για την κάμερα του iPhone 11 Pro, ακόμη και με επαγγελματική DSLR τη σύγκριναν. Τώρα το CNET αποφάσισε να βάλει το smartphone της Apple να αντιμετωπίσει κινηματογραφικές κάμερες. Γι’ αυτό, προκάλεσε έναν επαγγελματία σκηνοθέτη να δημιουργήσει βίντεο χρησιμοποιώντας αποκλειστικά iPhone 11 Pro.

Το πείραμα και τα αποτελέσματα

Η Carfection, μία συνεργαζόμενη με το CNET ομάδα η οποία ασχολείται με τα αυτοκίνητα, αποδέχτηκε την πρόκληση. Έτσι, η ομάδα πήγε στο New Forest National Park στην Αγγλία με σκοπό να κινηματογραφήσει ένα βίντεο με επίκεντρο μία Ford Mustang Bullitt.

iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro: Μπορεί να αντικαταστήσει επαγγελματική κάμερα;

Το βίντεο καταγράφηκε αποκλειστικά με ένα iPhone 11 Pro, με μοναδικές εξαιρέσεις κάποιες σκηνές στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν οι φακοί της Moment, stabilization gimbals και ειδικοί slider. Ως μέτρο σύγκρισης, θα αναφέρουμε ότι η Carfection χρησιμοποιεί συνήθως DSLR όπως τη Panasonic GH5 ή τη Sony FS7.

Ο παραγωγός της Carfection είπε ότι η ποιότητα του τελικού βίντεο σίγουρα δεν είναι τέλεια. Τόνισε ότι στα σημεία όπου ο φωτισμός ήταν καλός η ποιότητα του βίντεο είναι εκπληκτική. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η λήψη έγινε με ένα iPhone.

Επιπλέον, ο Rose είπε ότι η συνολική εμπειρία ήταν εντυπωσιακή και πως οι επιλογές ρύθμισης της τριπλής κάμερας του 11 Pro προσφέρουν αρκετή ευελιξία, και επαίνεσε ιδιαίτερα την εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο Filmic Pro του iOS.

iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro: Μπορεί να αντικαταστήσει επαγγελματική κάμερα;

Τέλος, όταν ο Rose ρωτήθηκε αν θα χρησιμοποιούσε για επαγγελματικούς σκοπούς το iPhone 11 Pro, είπε ότι αποτελεί μία καλή εφεδρική λύση, αλλά δεν είναι κατάλληλο για μόνιμος εξοπλισμός κινηματογράφησης.

Το τελικό βίντεο θα το βρείτε στην κορυφή του άρθρου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kosman

Είμαι σίγουρος ο μέσος χρήστης χρειάζεται την κάμερα του iPhone 11 για να βγάζει φωτογραφίες τη γάτα του. Εγώ. Έχω το προηγούμενο μοντέλο και παρακαλώ μη δίνετε σανό στον κοσμο. Huawei μόνο έχει νόημα

Iphoneakias

Ποιος το χεζει το Iphone
Εγώ την Mustang θέλω 🥰🥰🥰😍😍😍

ΓΚ

“όπου ο φωτισμός ήταν καλός”.. όχι καλώς!

ΙΑΚΩΒΟΣ Ο 2ος

Εγώ με το iPhone 6s plus έχω αντικαταστήσει LAPTOP, TABLET, CANON, καθρέπτη, βιβλία ,DESKTOP κάνω επεξεργασία video 4k rendering, trimming photoshop. Νεράκι τρέχει το ios θεός , μπάλα βούτυρο δε κολάει 6 χρονια update , mpataria όπως day one mono APPLE ΠΑΙΔΙΑ. Τρίποδο έχω πάρει από XIAOMI , μου κολλάει λίγο αλλά αφού ακόμη ο ΚοΥΚ ΔΕΝ Ε΄ΧΕΙ ΒΓΆΛΕΙ βΆΣΗ PREMIUM όπως στον MAC PRO ( εργαλειο, πανδαμάτωρ μονόδρομος για επαγγελματίες σαν τον Τόνυ Μαυρίδη ,ειδικά στο χρώμα της άχνης)

Γιάννης

χααχαχχαχαχααχχαχα!! κάτι μου λέει ότι έχεις αντικαταστήσει και την ερωτική σου ζωή με το iphone 6s plus. Άντε και εις ανώτερα!

Vendetta

Μόλις φαντάστηκα τιμούλα δονητή apple…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.