iPhone 11: Το κορυφαίο σε αποστολές smartphone και το τρίτο τρίμηνο του 2020

iPhone 11, iPhone 11: Το κορυφαίο σε αποστολές smartphone και το τρίτο τρίμηνο του 2020

Το iPhone XR της Apple έγινε άμεσα μετά την κυκλοφορία του το κορυφαίο σε αποστολές smartphone στον κόσμο και λίγο αργότερα, αποτέλεσε το κορυφαίο σε πωλήσεις έξυπνο τηλέφωνο. Το συγκεκριμένο μοντέλο κράτησε αυτή τη θέση μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2020, όπου και παρέδωσε τη σκυτάλη σε ένα άλλο αξιόλογο μοντέλο της εταιρείας, το iPhone 11.

Πέντε στα δέκα μοντέλα ανήκουν στη Samsung

Από την πρώτη στιγμή, οι αναλυτές ανέφεραν ότι το κορυφαίο μοντέλο της σειράς iPhone 11 είναι το μικρότερο, με τους καταναλωτές να το προτιμούν έναντι του 11 Pro και του 11 Pro Max.

Στους μήνες που έχουμε διανύσει από την κυκλοφορία των προηγούμενων έξυπνων τηλεφώνων της Apple, δημοσιεύονται αναφορές για την αγορά των smartphones οι οποίες κάθε φορά επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα των αναλυτών.

Στην τελευταία της αναφορά, η Canalys, σημειώνει ότι το κορυφαίο σε αποστολές smartphone για το τρίτο τρίμηνο του 2020 είναι το iPhone 11, διατηρώντας τη θέση του για ένα ακόμα τρίμηνο. Σύμφωνα με την εταιρεία, η Apple απέστειλε πάνω από 16 εκατομμύρια κομμάτια.

Η δεύτερη θέση ανήκει σε ένα ακόμα smartphone της Apple. Ο τεχνολογικός κολοσσός έχει αποστείλει πάνω από 10 εκατομμύρια iPhone SE (2020) μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2020. Δείχνοντας ότι οι καταναλωτές προτιμούν τα premium smartphones, χωρίς να επιθυμούν την επένδυση μεγάλων ποσών για την αγορά τους.

iPhone 11, iPhone 11: Το κορυφαίο σε αποστολές smartphone και το τρίτο τρίμηνο του 2020

Την πεντάδα συμπληρώνουν τρία έξυπνα τηλέφωνα της Samsung, η οποία το τρίτο τρίμηνο του 2020 κατέκτησε τόσο την ευρωπαϊκή όσο και την παγκόσμια αγορά. Τα Galaxy A21s και Galaxy A11 κατέχουν την τρίτη και τέταρτη θέση με πάνω από 10 εκατομμύρια αποστολές, ενώ το Galaxy A51 κατέκτησε την πέμπτη θέση με περίπου 8 εκατομμύρια αποστολές.

Τα υπόλοιπα μοντέλα της δεκάδας

Στις τελευταίες θέσεις της δεκάδας κάνει την εμφάνιση της η Xiaomi με τρία μοντέλα της Redmi. Με περίπου 6 εκατομμύρια αποστολές το Redmi Note 9 κατάφερε να βρίσκεται στην έκτη θέση.

Έπειτα, ακολουθούν τα Redmi 9, Samsung Galaxy A31, και Redmi 9A, που σύμφωνα με το γράφημα σημείωσαν πάνω από 4 εκατομμύρια αποστολές. Τελευταίο στη δεκάδα είναι το Galaxy A01 Core με επίσης πάνω από 4 εκατομμύρια αποστολές, αλλά αισθητά λιγότερες από τα παραπάνω smartphones.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

10m το se …αναρωτιεμαι τι πωλησεις θα κανει το 12 mini…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.