iPhone 12: Αναμένονται 4 μοντέλα με οθόνη 5.4 έως και 6.7 ίντσες;

, iPhone 12: Αναμένονται 4 μοντέλα με οθόνη 5.4 έως και 6.7 ίντσες;

Νέα αναφορά που κυκλοφόρησε εχθές στο διαδίκτυο, αποκαλύπτει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 τέσσερα iPhone 12 με οθόνη που θα ξεκινάει από τις 5.4 ίντσες και θα φτάνει έως και τις 6.7 ίντσες. Σύμφωνα λοιπόν με την αναφορά, η Apple θα κρατήσει τον ίδιο σχεδιασμό με τα iPhone 11.

Επιπλέον, η αναφορά από το Macotakara, έρχεται σε αντίθεση με τα όσα έχει αναφέρει τις προηγούμενες ημέρες ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo. Πιο συγκεκριμένα, ο Kuo δήλωσε παλαιότερα ότι ο Αμερικανικός κολοσσός θα φέρει στα iPhone 12 έναν boxier σχεδιασμό που θυμίζει iPhone 4.

Όσον αφορά το display και το μέγεθος του. Γνωρίζουμε ήδη ότι η Apple θα προμηθευτεί OLED panel από την BOE ενώ εχθές αποκαλύφθηκαν και τα πιθανά μεγέθη του display. Όπως γίνεται γνωστό, η Apple θα φέρει το πιο απλό iPhone 12 με 5.4 ιντσών OLED display ενώ θα υπάρξουν δύο μεγαλύτερες εκδόσεις στις 6.1 ίντσες. Το κορυφαίο μοντέλο και αυτό που θα αντικαταστήσει το iPhone 11 Pro Max, αναμένεται να έχει οθόνη στις 6.7 ίντσες.

Το πάχος του iPhone 12 των 6.7 ιντσών δεν θα ξεπερνάει τα 7.4mm ενώ αναφορά γίνεται και στο σύστημα της κάμερας όπου σύμφωνα με το Macotakara, η Apple θα ενσωματώσει “μεγαλύτερο αισθητήρα από την πίσω κάμερα του iPhone 11 Pro Max”.

Κλείνοντας, η αναφορά από το Macotakara συμφωνεί με τα όσα λέει ο Kuo για την κάμερα η οποία στην περίπτωση των δύο πρώτων iPhone με μέγεθος οθόνης 5.4 και 6.1 ίντσες θα έχει διπλή διάταξη ενώ το δεύτερο iPhone 12 των 6.1 ιντσών όπως και το high-end flagship iPhone 12 των 6.7 ιντσών θα έχουν τριπλή διάταξη και τεχνολογία ToF 3D.

Συνοψίζοντας, θα υπάρξουν τέσσερα iPhone:
  • 5.4-inch OLED iPhone, διπλή κάμερα
  • 6.1-inch OLED iPhone, διπλή κάμερα
  • 6.1-inch OLED iPhone, τριπλή κάμερα και ToF 3D
  • 6.7-inch OLED iPhone, τριπλή κάμερα και ToF 3D

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Pk94

Πιστεύω τα δύο μοντέλα θα έχουν lcd οθόνη, όπως τα 11 και το Xr.

Alex

Μεταβαλλομενος ο αντιχειρας στην Apple.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.