iPhone 12: Ένα από τα πιο εντυπωσιακά concept που έχουμε δει

Οι φήμες για τα iPhone 12 έχουν ξεκινήσει εδώ και μήνες. Αν όσα έχουν διαρρεύσει και αναφερθεί από τους αναλυτές και τους leakers ισχύουν, τότε ενδεχομένως γνωρίζουμε τα πάντα για τα επερχόμενα smartphones της Apple.

Εν τω μεταξύ, αρκετοί concept creators δημοσιεύουν κατά καιρούς renders και 360° βίντεο στα οποία παρουσιάζουν το πως φαντάζονται ότι θα είναι τα iPhone 12. Δύο από τους πιο γνωστούς concept creators είναι ο Hasan Kaymak και το YouTube κανάλι TechConfigurations.

iPhone 12, iPhone 12: Ένα από τα πιο εντυπωσιακά concept που έχουμε δει

Αυτή τη φορά, ο Hasan Kaymak δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο αποκαλύπτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά concept των iPhone 12. Επιπλέον, το TechConfigurations δημοσίευσε ένα concept βίντεο στο οποίο αναφέρει τα χαρακτηριστικά που θεωρεί ότι θα έχουν τα επερχόμενα smartphones.

iPhone 12 Pro Max

Όσον αφορά την Pro Max έκδοση, το TechConfigurations δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς σχεδιασμού. Ωστόσο, σε επίπεδο χαρακτηριστικών αναφέρει ότι το smartphone θα έχει under display ευρυγώνια selfie κάμερα 12MP με διάφραγμα f/2.2 και τριπλή πίσω κάμερα σε τετράγωνο module. Οι πίσω κάμερες θα είναι 12MP+12MP+16MP, με OIS και PDAF, και θα υποστηρίζουν εγγραφή βίντεο 4K στα 60fps και slow-motion στα 960fps.

Στα άλλα χαρακτηριστικά το iPhone 12 Pro Max θα έχει in-display fingerprint scanner, στερεοφωνικά ηχεία, 6,7 ίντσες οθόνη OLED XDR Super Retina 120Hz και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G. Στο εσωτερικό του θα υπάρχει ο Apple A14, 6GB μνήμη RAM, 250GB αποθηκευτικός χώρος και μπαταρία 4.500mAh.

iPhone 12 Pro

Το πιο εντυπωσιακό concept ανήκει στον Hasan Kaymak, ο οποίος σχεδίασε το απλό 12 Pro. Στο βίντεο δεν αναφέρει καθόλου τα χαρακτηριστικά του smartphone, αλλά ο σχεδιασμός του είναι εντελώς διαφορετικός από ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Το concept δείχνει ότι οι κάμερες του iPhone 12 Pro θα είναι κάθετα τοποθετημένες σε ένα μακρύ ορθογώνιο module. Δίπλα από τις κάμερες υπάρχει το LED flash και μία σειρά αισθητήρων.

Συνολικά το smartphone φαίνεται να είναι πιο λεπτό από τα υπόλοιπα μοντέλα της Apple. Επιπλέον, στην κορυφή της οθόνης υπάρχει ένα ιδιαίτερα μικρό punch hole για τη μονή selfie κάμερα και μία ακόμη εγκοπή για το μεγάφωνο.

iPhone 12, iPhone 12: Ένα από τα πιο εντυπωσιακά concept που έχουμε δει

Πηγή 1Πηγή 2

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill

χαχααα$αχχαχα καλοοοοοο
η πρωταπριλιά αργει ακομα

Glorious

Κάποιος συγχίστηκε με την Πρωτοχρονιά

George

Κάποτε η ετήσια παρουσίαση του νέου iPhone ισοδυναμούσε με κάτι νέο, κάτι πρωτοποριακό και καινοτόμο. Δυστυχώς όμως τα τελευταία χρόνια η παρουσίαση κάθε χρόνο του νέου iPhone μοιάζει σαν μία απέλπιδα προσπάθεια της Apple να προλάβει εξελίξεις που έχουν ήδη συμβεί από τις άλλες εταιρείες….

Κουβελης

Τρίχες κατσαρές σε φαλάκρα κεφάλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.