iPhone 12 Pro: Θα έχουν 6,7 ίντσες OLED panel της Samsung

iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro: Θα έχουν 6,7 ίντσες OLED panel της Samsung

Γνωρίζουμε ήδη ότι τα iPhone 12 θα έχουν OLED οθόνες. Ωστόσο, νεότερη αναφορά λέει ότι τα iPhone 12 Pro και 12 Pro Max θα διαθέτουν οθόνες με βελτιωμένη τεχνολογία, και μάλιστα από τη Samsung.

Τι είδους οθόνη θα έχει η κάθε έκδοση

Σύμφωνα με την αναφορά, τα iPhone 12 Pro θα έχουν οθόνες με την Y-OCTA τεχνολογία της Samsung. Η συγκεκριμένη τεχνολογία, επιτρέπει να σχεδιάζονται απευθείας πάνω στο OLED panel τα κυκλώματα αφής, χωρίς την ανάγκη ξεχωριστού στρώματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία λεπτότερων οθονών και χαμηλότερο κόστος παραγωγής.

Δεν γνωρίζουμε αν οι λεπτότερες οθόνες θα μεταφράζονται και σε μικρότερο πάχος για τα iPhone 12. Αλλά, τα iPhone 11 Pro και 11 Pro Max είναι πιο ογκώδη από τα iPhone XS και XS Max, κάτι που οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η Apple εφοδίασε τα smartphones με μεγαλύτερες μπαταρίες.

Η αναφορά σημειώνει ότι η Samsung θα προμηθεύσει την Apple με Y-OCTA OLED panels τόσο για το iPhone 12 Pro που θα έχει 5,4 ίντσες οθόνη όσο και για το 12 Pro Max του οποίου η οθόνη θα είναι 6,7 ίντσες. Όσον αφορά το φθηνότερο μοντέλο, αυτό θα έχει 6,1 ίντσες οθόνη με συμβατική τεχνολογία στρώματος αφής.

Με βάση όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα, και με τις αναφορές του γνωστού αναλυτή των Apple προϊόντων, Ming-Chi Kuo, το 2020 θα είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για τα iPhone και τα νεότερα smartphones θα σηματοδοτήσουν την είσοδο της εταιρείας στη 5G εποχή.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Αν προλάβει…γιατί σε άλλο άρθρο λέει ότι, μάλλον, πάει για κλείσιμο….

Agnostos13

Δεν έκλεισε ήδη; Έτσι είχα καταλάβει…

Τ

Δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει αυτή την στιγμή είναι η No1 εταιρία σε χρηματιστηριακή αξία και το άρθρο έλεγε ότι έχουν πέσει οι πωλήσεις των iPhone αλλά δεν λένε ότι η Apple ανακοίνωσε έσοδα ρεκόρ για αυτό το οικονομικό τρίμηνο επειδή έχουν ανεβεί οι πωλήσεις από όλα τα αλλά προϊόντα.Γενικός είναι της μόδας να κράζει ο κόσμος την Apple χωρίς λόγο αλλά όσο και αν την κράζει πάντα θα είναι No1 εταιρία.Την huawei γιατί δεν την κράζετε που κατασκοπεύει, καλά της κάνει ο trump.

Makis

Μην μας πιστεύεις. Τρολάρουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.