iPhone 12: Επιβεβαιώθηκε ότι δεν θα έχουν ακουστικά μέσα στο πακέτο αγοράς

, iPhone 12: Επιβεβαιώθηκε ότι δεν θα έχουν ακουστικά μέσα στο πακέτο αγοράς

Τους προηγούμενους μήνες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μία φήμη, σύμφωνα με την οποία η Apple δεν θα ενσωματώσει στα επόμενα flagship smartphone της, iPhone 12 ένα ζευγάρι ακουστικών όπως συνέβαινε μέχρι και την κυκλοφορία των iPhone 11. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν κάποιος δεν έχει ακουστικά από το προηγούμενο του smartphone (είτε ενσύρματα είτε ασύρματα), θα πρέπει να αγοράσει ξεχωριστά ακουστικά.

Σύμφωνα με μία νέα αναφορά, η Apple θα ακολουθήσει αυτήν την τακτική και το πακέτο αγοράς των iPhone 12 δεν θα περιέχει τα EarPods. Αυτό συμβαίνει για έναν και μοναδικό λόγο, ο οποίος είναι η αύξηση των πωλήσεων των AirPods τα οποία έχουν εξαιρετικές πωλήσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι το iPhone 7 ήταν το πρώτο smartphone χωρίς θύρα audio jack παρόλα αυτά η εταιρεία ενσωμάτωνε τα ίδια ακουστικά αντί όμως για audio jack είχαν lightning κατάληξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple φημολογείται ότι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το επόμενο διάστημα και τα AirPods Studio, ένα ζευγάρι νέων ασύρματων ακουστικών.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Σε λίγο δεν θα περιλαμβάνει καλώδιο φόρτισης

Chris_BMW

Οπα ρε ιππότη ! Τώρα θυμήθηκες να σχολιάσεις ;
Γιατί δεν είδα σχόλια σου κάτω από τις πολλές εταιρίες Android που δεν έχουν ακουστικά στη συσκευασία ..
Βλέπε OnePlus,GOOGLE pixel κτλ..

Nickolas

Στις άλλες εταιρείες αντισταθμιζεται το πράμα λόγω των εξαιρετικά γρήγορων φορτιστών, η Apple δίνει τους ελεεινους των 5 watt στα 11αρια και για να πάρεις τους 18watt φορτιστές πρέπει να σκάσεις 1200 ευρώ και πάνω.
Ελπίζω φέτος να βάλουν κάνα φορτιστή της προκοπής σε όλα τα μοντέλα και ας μην έχουν τα ακουστικά μέσα στο πακέτο.

SUPS 👨‍⚖️

Τότε ήταν απλά Πέμπτη για εκείνον. Τα ίδια λέγανε και για το Jack όταν το έβγαλε η apple κορόιδευαν και μετά το έβγαλαν όλοι.

Techarm

Σε λίγο δεν θα περιλαμβάνει καλώδιο φόρτισης

George-X

Kαι σε λίγο δεν θα περιλαμβάνει ούτε τηλέφωνο , θα είναι extra οποιος το θελει …
Τρέλανε μας μωρέ Apple !!!!!

SAKIS

σαν χρηστης αιφον και εγω το θεωρο τρελο λαθος της apple ο κοσμος δεν ειναι χαζος θα καταλαβει οτι για να μην εχει πλεον ακουστικα μεσα στη συσκευασια με καθε νεο apple phone πλεον και οχι iphone 🙂 αλλαζει και την ονομασια του κηνιτου δηλαδη τρελη παρανοια τι να πω … να αναγκαστει να παρει καινουργια με καλωδιο της apple η να αγορασει τα airpods . οκ apple κανονισε μετα τα 6 χρονια που χρησιμοποιω πριοντα σου να μου γυρισει το μυαλο και παω σε αντροιτ … με αυτα που κανει δηλαδη οκ … και απο την μυγα ξιγκι … να βγαλει το θεωρο παντελος απαραδεκτο αυτο που κανει .

SAKIS

αυτο ακριβως ειναι σαν χρηστες apple που ειμαστε σας ειναι αχρηστα τα ακουστικα στο νεο σας κηνιτο εχετε airpods η ενσυρματα δεν σκεφτετε ομως και εναν νεο αγοραστη οταν θα θελησει να δωσει τα 800 και ευρω πως θα του φανει αυτο ; ειναι τρομερα λαθος αν το κανει θα χασει πολυ κοσμο απο πελατες . προσωπικα εμενα θα με νευριασει παρα πολυ γιατι θα ειναι οτι σε πιανω κοροιδο φιλε αγοραστη δεν ειναι ετσι … ομως . μεσα στην τιμη ειναι και τα ακουστικα . αν μειωσει 100 ευρω την τιμη της τοτε ας τα βγαλει .

Konstantinos

Ισχύει τα ακουστικά είναι περιττά και παρωχημένα (τα ενσύρματα)…καλύτερα να κατευθυνθεί ο καταναλωτής στην αγορά AirPods που είναι και τα καλύτερα! Φυσικά αυτή η λογική είναι για έναν καταναλωτή της Apple οποιοσδήποτε άλλος το βλέπει αφύσικο…που είναι και λογικό! Όμως σε δυο χρόνια καμία εταιρία δεν θα έχει ακουστικά στην συσκευασία εάν προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια η Apple!

stavrosf

Για κάποιο λόγο τα AirPods δεν κάθονται στα αυτιά μου, οπότε δεν τα θεωρώ ούτε καν επαρκή (για μένα).

Εγώ προτιμώ να μην έχουν τα τηλέφωνα ούτε ακουστικά, ούτε φορτιστή (προς όφελος και της τιμής του προϊόντος). Ας αγοράζουμε ανεξάρτητα αν δεν έχουμε. Λίγο γλατζετάκιας να είσαι, μαζεύεις άπειρα καλώδια και φορτιστές που αργά η γρήγορα καταλήγουν στα σκουπίδια.

SAKIS

ειναι προτοπορα η apple αν κανει κατι τετοιο κηνιτο χωρις ακουστικα οκ θα μου πουν η αλλες εταιριες θα το κανουμε και εμεις . μονο μια δεν θα την ακολουθησει βαζω και στοιχημα ειναι η xiaοmi . πρωτη η samsung που θα κοψει τα ακουστικα θα ειναι και η αλλες απλα οταν πληρωνεις apple phone πλεον δεν θα λεγονται iphone το αλλαζει και αυτο 800 και 1000 ευρω για ενα κηνιτο ειναι γελοιο … να μην εχει μεσα ακουστικα . ειναι σαν να μας λεει προβατα ειστε οτι θελω σας κανω οχι δεν ειναι ετσι . θα νευριασει πολυς κοσμος αν αφαιρεσει ακουστικα και εμενα σαφως που ειμαι χρηστης της

froid

Απορω με σας που υποστηριζετε την apple λες και σας κοβει ποσοστα απο τις πωλησεις.Μυαλο αχυρο γι αυτο παμε κατα διαολου…

George-X

Το ακούσαμε και αυτό … Η Apple φταιει που παμε κατα διαόλου ….
ο Κάθε ένας από εμάς είναι ελεύθερος να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για τον εαυτό του .
Τώρα φτηνό η ακριβό …. δεν υπάρχει . Υπάρχει μου κάνει δεν μου κάνει . (εννοείτε ότι μέσα σε αυτό μετράς και την τιμή / απόδοση κλπ).

Αλέξανδρος

Το με κοροϊδεύει δε με κοροϊδεύει υπάρχει; Γιατί όταν μου δίνεις ναυαρχίδα με 1000+€ και μου λες ότι δεν θα έχει μέσα ακουστικά (ενσύρματα έτσι…), με βάση την τιμή/απόδοση, εμένα μου φαίνεται κοροϊδία. Εσένα;
Και αυτό που θέλει να πει ο froid, είναι πως εκπροσωπεί την κοροϊδία Πολλές φορές σαν και αυτή την περίπτωση.
Εν ολίγοις, οι εκπρόσωποι της κοροϊδίας μας φτάσαν εδώ που φτάσαμε γιατί μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

SAKIS

συμφωνο απολυτα και ειμαι χρηστης apple . ειναι σαν να λεει τους πελατες της ειστε προβατα οτι θελω θα σας πουλησω γιατι ειμαι η apple . οχι apple μου δεν ειμαστε ολοι προβατα . θα χασει πωλησεις … αν κανει κατι τετοιο κηνιτο χωρις ακουστικα .

Geodhm3

Θα το πάω λίγο στο γενικό τώρα!!!Άρα μας κοροϊδεύει: Η Mercedes, η BMW, η Cosmote, ο ΑΒ, το Ελληνικό Δημόσιο και πολύ πολύ πολύ άλλοι.
Απλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτο. Αν μου πεί κάποιος οτι μπορούμε,τότε ζεί στον δικό του υπέροχο και ουτοπικό κόσμο.
Αν με κοροϊδεύει η Apple είναι καθαρά δικό μου θέμα, γιατί τα βγάζω απο την δικιά μου τσέπη γνωρίζοντας οτι με πιάνει το Κ***, αλλά γιατί δεν λέτε φίλοι των android οτι εσάς σας κοροϊδεύουν ακόμα περισσότερο όταν κάθε 2-3 χρόνια πρέπει να πέρνεται νέο τηλέφωνο γιατί σέρνεται;
Εγώ προσωπικά για εταιρικό έχω ένα iphone 3GS (ακόμα) και προσωπικό ένα iphone Χ.
Πάντα φιλικά…

SAKIS

σαν χρηστης iphone αν κανει κατι τετοιο κηνιτο καινουργιο χωρις ακουστικα απλα η εταιρια θα αποκτησει πολλους και πολλες haters … και δεν θα εχουν αδικο γιατι οταν πληρωνεις 800 και 1000 ευρω για ενα κηνιτο sorry ! αλλα θελω και τα ακουστικα μεσα . ειναι μεσα στην τιμη που το αγοραζω . θελει να προωθησει τα airpods τα εχουμε παρει ειναι τελεια σε ηχο αλλα δεν καθονται σε ολα τα αυτια καλα εγω ειμαι δυσαρεστημενος για αυτο και τα πουλαω .

Αλεξ

θα εχει μειωμένη τιμή , γι αυτο και για το λόγο που γράφει το άρθρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.