iPhone 12: Έρχεται και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, σύμφωνα με αναφορά

iPhone 12, iPhone 12: Έρχεται και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, σύμφωνα με αναφορά

Φαίνεται πως πέραν του νέου MagSafe, τα νέα iPhone 12 θα φέρουν και την αντίστροφη ασύρματη φόρτιση για πρώτη φορά στην πλατφόρμα. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να ισχύει σύμφωνα με μία καταχώρηση που έγινε στο FCC και ήρθε στο φως από την ιστοσελίδα VentureBeat.

Η καταχώρηση αναφέρει:

Εκτός από τη δυνατότητα να φορτίζουν από έναν επιτραπέζιο ασύρματο φορτιστή (WPT), τα iPhones του 2020 (iPhone 12) υποστηρίζουν επίσης τη λειτουργία ασύρματης φόρτισης στα 360 kHz για τη φόρτιση αξεσουάρ. Επί του παρόντος, το μόνο αξεσουάρ που μπορεί να φορτιστεί από τα iPhone είναι ένα μελλοντικό αξεσουάρ της Apple.

Αυτό βέβαια δημιουργεί αρκετά ερωτήματα, καθώς μέχρι στιγμής κανένα αξεσουάρ της Apple με wireless charging δε μπορεί να φορτίσει από το iPhone 12. Μία πιθανότητα είναι τα νέα AirPods να έρθουν με υποστήριξη MagSafe, ώστε να μπορούν να συνδέονται μαγνητικά στα iPhone για ασύρματη φόρτιση. Βέβαια, περιμένουμε να δούμε πότε και αν τελικά κυκλοφορήσει συσκευή που αξιοποιεί την αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιαννης

Κινητα με ανεπαρκεστατες μπαταριες απο 2200-3700 mah θα φορτιζουν και αλλες συσκευες! Η apple εχει παει την κοροιδια σε νεα επιπεδα.

μαν

με τόσα λεφτά έπρεπε να φορτίζει και αυτοκίνητο,, 😀😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.