iPhone 12: Η Apple προειδοποιεί όσους χρησιμοποιούν τον φορτιστή MagSafe

iPhone 12, iPhone 12: Η Apple προειδοποιεί όσους χρησιμοποιούν τον φορτιστή MagSafe

Φαίνεται πως η Apple προειδοποιεί όσους θέλουν να χρησιμοποιούν τον νέο φορτιστή MagSafe στα iPhone 12 για τις αρνητικές επιδράσεις που μπορεί να έχει. Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναφέρει πως θα πρέπει οι κάτοχοι να προσέχουν μερικά πράγματα πριν αποφασίσουν να προχωρήσουν στη φόρτιση των συσκευών τους. Αναλυτικά:

  • Οι χρήστες δεν πρέπει να τοποθετούν πιστωτικές κάρτες, σήματα ασφαλείας, διαβατήρια ή κλειδιά ασφαλείας μεταξύ του iPhone 12 και του φορτιστή MagSafe, καθώς μπορεί να προκαλέσει ζημιά στις μαγνητικές ταινίες ή στα RFID chipsets που έχουν τα παραπάνω.
  • Αν η μπαταρία του iPhone 12 σας θερμανθεί αρκετά κατά τη διάρκεια φόρτισης με το MagSafe, η φόρτιση θα περιοριστεί στο 80%.
  • Αν χρησιμοποιείτε δερμάτινες θήκες με το MagSafe, μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες “κυκλικές αποτυπώσεις” στη θήκη. Αυτό μπορεί να συμβεί και με θήκες σιλικόνης, όπως έχουν αναφέρει κάποιοι reviewers.
  • Μάλιστα, για την τελευταία περίπτωση, υπάρχουν ανησυχίες και για τη φόρτιση όταν το iPhone 12 είναι εντελώς “γυμνό”, χωρίς να μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει με την πάροδο του χρόνου. Η πρώτη προειδοποίηση είναι και η σημαντικότερη, καθώς η Apple πουλάει αξεσουάρ MagSafe το οποίο είναι πορτοφόλι, αλλά καλύτερα να μην έχετε τις κάρτες σας μέσα αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε τη φόρτιση.

    Πηγή

    Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

    ΣΥΖΗΤΗΣΗ

    Παρακολουθήστε τα σχόλια
    Να ειδοποιηθώ όταν
    guest

    8 Σχόλια
    παλαιότερο
    νεώτερο
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LamNes

    Ποσο πλακα θα μας κανει ποια αυτη η εταιρεια…Official accessories και σου αναφερει πως με τη χρηση του μπορει να χαλασει – σημαδευτει – να μην δουλευει σωστα, το τηλεφωνο των 1500 € που εχεις πληρωσει.
    Κλασσικα βεβαια ξερει πως υπαρχουν αυτα τα θεματα και για να γλυτωσει τα after market support σου πεταει το μπαλακι πως σε προειδοποιησε και φαινεται πως δεν κατι εσυ εκανες λαθος….. Πραγματικα νισαφι

    SUPS 👨‍⚖️

    Λογικο ειναι.. στις ΗΠΑ που οι μηνυσεις πεφτουν βροχη για οτιδηποτε που στον υπολοιπο κοσμο θεωρετιαι φυσιολογικο πχ..να απομαγνητιστει καποια καρτα λογω εκθεσης της σε μαγνητη…το δευτερο ειναι θεμα προστασιας της μπαταριας και το 3ο ενταξει απλα ασχολιαστο…

    Γιάννης

    Έχει γίνει χαμός από αρνητικά σχόλια για iphone 12 που ήδη έχουν αρχίσει να ξεφλουδίζουν στο πλάι και να σπαει το τζαμί που καλύπτει τις κάμερες. Μιλάμε για ποιότητα κατασκευής απαράδεκτη για κινητό των 1000+ ευρώ έστω και αν φτιάχνεται στην Κίνα. Άλλωστε και άλλα κινητά φτιάχνονται στην Κίνα όπως τα Huawei και τα oneplus αλλά είναι άψογα.

    Sidewinder

    Πιο Apple… πεθαίνεις, απλά!

    ΝΙΚΟΣ

    Θέλεις να κοινοποιήσεις κάποιο link να διαβάσουμε αυτά τα σχόλια?

    Ddddddd

    Κάποια κομμάτια τουiPhone 12 κατασκευαζονται στην Ινδία.

    Zan

    Είναι ατομική ευθύνη του καθενός να προσέχει το κινητό του!

    Νεκτάριος Καραμιχάλης

    Όσο και να το προσέξει κάποιος, άμα χαλάει τόσο εύκολα όσο λέει το δημοσίευμα, είναι προβλημα της ίδιας της εταιρείας, γιατί αυτό το κινητό κοστίζει 1000+€ και πρεπει να έχει κάποιες προδιαγραφές…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

    Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

    Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

    Software AI featured Google

    One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

    To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

    Smartphones Apple featured iPhone

    iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

    Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

    Business Apple TSMC

    TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

    Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.