iPhone 12: Η διαφορετική εμπειρία unboxing στη Γαλλία [Βίντεο]


Το iPhone 12 έχει ήδη δοθεί σε αρκετά media παγκοσμίως, ενώ στη Γαλλία βλέπουμε μία διαφορετική εμπειρία unboxing σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο. Το Γαλλικό κανάλι στο YouTube TheiCollection έχει στα χέρια του το νέο iPhone και μας το παρουσιάζει μέσα από ένα βίντεο unboxing, όμως σε λίγο μεγαλύτερο κουτί από ότι θα έπρεπε.

Όπως σας είχαμε πει, το iPhone 12 θα πωλείται με ακουστικά στη Γαλλία, καθώς οι νόμοι της χώρας απαγορεύουν την πώληση κινητών χωρίς ακουστικά. Από την άλλη, η Apple έχει ήδη έτοιμες εκατομμύρια συσκευασίες για τα νέα iPhone, οπότε δε μπορούν να δημιουργήσουν νέες μόνο για μία χώρα. Οπότε, η εταιρεία προσφέρει ένα μεγαλύτερο κουτί, στο οποίο περιέχονται τα ακουστικά αλλά και η κανονική, μικρότερη συσκευασία των iPhone 12.

iPhone 12, iPhone 12: Η διαφορετική εμπειρία unboxing στη Γαλλία [Βίντεο]

Βέβαια, να πούμε ότι αυτό είναι μία αρκετά καλή και έξυπνη λύση από πλευράς Apple, καθώς έτσι προστατεύει και τα ακουστικά από οποιαδήποτε φθορά(ενώ θα μπορούσε να τα δίνει ξεχωριστά, χωρίς κουτί). Οπότε, όσοι πάτε κάποια βόλτα στη Γαλλία και θέλετε να αγοράσετε το νέο iPhone, θα πάρετε μαζί και δωρεάν και τα earpods. Οι υπόλοιποι, δυστυχώς θα πρέπει να τα προμηθευτούμε ξεχωριστά, αν βέβαια δεν έχουμε ήδη.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kosmas

Μακάρι να είχαμε κι εμείς κυβέρνηση που προστατεύει τους καταναλωτές έτσι. Δυστυχώς το μόνο κράτος με τέτοιες σοσιαλιστικές υποδομές είναι η Γαλλία πλέον. Ποτέ δε θα είναι υπερδύναμη αλλά οι πολίτες του θα ζουν μια υγιή και ευχάριστη ζωή.
Κρίμα να μην παίρνει μαθήματα και η ΕΕ, ελεύθερη αγορά δεν έχουμε ούτως ή άλλως μετά Τραμπ εποχή

SUPS 👨‍⚖️

Τετοια πραγματα μπορουν να επιβληθουν μεσω του ευρωπαικου κοινοβουλιου στις χωρες μελη…..Βεβαια μερικοι ευρωβουλευτες αντι να κοιταξουν τετοια πραγματα γινονται παρουσιαστες σε τηλεπαιχνιδια..

Dimitris L.A

Θα μπορουσαν να κανουν οτι εκανε η samsung. Οταν πηρα το Note 20 Ultra δεν ειχε ακουστικα στη συσκευασια. Σημπληρωσα μια φορμα και μου τα εστειλαν δωρεαν μετα

Kosmas

Έξυπνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Xiaomi 15: Φήμες ότι έρχεται μέσα Οκτώβρη με Snapdragon 8 Gen 4

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Xiaomi έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα πρώτης κυκλοφορίας για το επερχόμενο SoC Snapdragon 8 Gen 4.

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.