iPhone 12: Η διαφορετική εμπειρία unboxing στη Γαλλία [Βίντεο]


Το iPhone 12 έχει ήδη δοθεί σε αρκετά media παγκοσμίως, ενώ στη Γαλλία βλέπουμε μία διαφορετική εμπειρία unboxing σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο. Το Γαλλικό κανάλι στο YouTube TheiCollection έχει στα χέρια του το νέο iPhone και μας το παρουσιάζει μέσα από ένα βίντεο unboxing, όμως σε λίγο μεγαλύτερο κουτί από ότι θα έπρεπε.

Όπως σας είχαμε πει, το iPhone 12 θα πωλείται με ακουστικά στη Γαλλία, καθώς οι νόμοι της χώρας απαγορεύουν την πώληση κινητών χωρίς ακουστικά. Από την άλλη, η Apple έχει ήδη έτοιμες εκατομμύρια συσκευασίες για τα νέα iPhone, οπότε δε μπορούν να δημιουργήσουν νέες μόνο για μία χώρα. Οπότε, η εταιρεία προσφέρει ένα μεγαλύτερο κουτί, στο οποίο περιέχονται τα ακουστικά αλλά και η κανονική, μικρότερη συσκευασία των iPhone 12.

iPhone 12, iPhone 12: Η διαφορετική εμπειρία unboxing στη Γαλλία [Βίντεο]

Βέβαια, να πούμε ότι αυτό είναι μία αρκετά καλή και έξυπνη λύση από πλευράς Apple, καθώς έτσι προστατεύει και τα ακουστικά από οποιαδήποτε φθορά(ενώ θα μπορούσε να τα δίνει ξεχωριστά, χωρίς κουτί). Οπότε, όσοι πάτε κάποια βόλτα στη Γαλλία και θέλετε να αγοράσετε το νέο iPhone, θα πάρετε μαζί και δωρεάν και τα earpods. Οι υπόλοιποι, δυστυχώς θα πρέπει να τα προμηθευτούμε ξεχωριστά, αν βέβαια δεν έχουμε ήδη.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kosmas

Μακάρι να είχαμε κι εμείς κυβέρνηση που προστατεύει τους καταναλωτές έτσι. Δυστυχώς το μόνο κράτος με τέτοιες σοσιαλιστικές υποδομές είναι η Γαλλία πλέον. Ποτέ δε θα είναι υπερδύναμη αλλά οι πολίτες του θα ζουν μια υγιή και ευχάριστη ζωή.
Κρίμα να μην παίρνει μαθήματα και η ΕΕ, ελεύθερη αγορά δεν έχουμε ούτως ή άλλως μετά Τραμπ εποχή

SUPS 👨‍⚖️

Τετοια πραγματα μπορουν να επιβληθουν μεσω του ευρωπαικου κοινοβουλιου στις χωρες μελη…..Βεβαια μερικοι ευρωβουλευτες αντι να κοιταξουν τετοια πραγματα γινονται παρουσιαστες σε τηλεπαιχνιδια..

Dimitris L.A

Θα μπορουσαν να κανουν οτι εκανε η samsung. Οταν πηρα το Note 20 Ultra δεν ειχε ακουστικα στη συσκευασια. Σημπληρωσα μια φορμα και μου τα εστειλαν δωρεαν μετα

Kosmas

Έξυπνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.