iPhone 12: Στη Γαλλία θα περιλαμβάνουν ακουστικά στο πακέτο αγοράς

iPhone 12, iPhone 12: Στη Γαλλία θα περιλαμβάνουν ακουστικά στο πακέτο αγοράς

Αν και παγκοσμίως η Apple θα προσφέρει το iPhone 12 μόνο με καλώδιο φόρτισης, στη Γαλλία το πακέτο αγοράς θα περιλαμβάνει και ακουστικά. Μπορεί οι προθέσεις της Apple για το περιβάλλον να είναι σωστές, όμως οι νόμοι της Γαλλίας απαγορεύουν την πώληση οποιουδήποτε smartphone χωρίς να παρέχονται ακουστικά.

Ο νόμος στη Γαλλία απαιτεί όχι μόνο από τα iPhone 12, αλλά από όλα τα smartphone να συνδυάζονται με “hands-free kits” ή ακουστικά για την προστασία των παιδιών ηλικίας 14 ετών και κάτω από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Η κυβέρνηση στη Γαλλία δεν πιστεύει ότι έχουν τεκμηριωθεί επιστημονικά οι επιπτώσεις της μακροχρόνιας έκθεσης στην ακτινοβολία των smartphone.

iPhone 12, iPhone 12: Στη Γαλλία θα περιλαμβάνουν ακουστικά στο πακέτο αγοράς

Επίσης, πρέπει να υπάρχουν εγχειρίδια χρήσης στη συσκευασία, που να προτείνουν τη χρήση ενός hands-free, αλλιώς η κατασκευάστρια εταιρεία θα έχει πρόστιμο 75.000 ευρώ για κάθε συσκευή που πουλάει. Προφανώς καμία εταιρεία δεν πρόκειται να διακινδυνέψει ένα τόσο μεγάλο ποσό, ούτε η ίδια η Apple. Οπότε, όσοι τυχεροί πεταχτούν στη Γαλλία για να αγοράσουν το νέο iPhone 12 το πακέτο αγοράς τους θα περιλλαμβάνει και τα ακουστικά (earpods).

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θωμας

Επειδή θα εχει EarPods δεν σημαίνει οτι θα ειναι και στην ίδια τιμή ,οποτε Κλάιν…

Aggelos

Δεν πρέπει να υπάρχει στην ιστορία άλλο τέτοιο παράδειγμα με εταιρεία που να ρίχνει τόσο χοντρό δούλεμα στους πιστούς της ακόλουθους όπως κάνει η Apple.

Chris_BMW

Υπάρχει η Samsung…
1400€ Τηλέφωνο με κατώτερο επεξεργαστή
1000€ τηλέφωνο πλαστικό .

Για flagship μιλάω …

Aiwnios

Υπάρχει και η Apple που σου προσφέρει 5x οπτικό ζουμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.