iPhone 12: Κάποιες πληροφορίες για την Ελλάδα και τα νέα iPhone

Today is the day! Όχι μόνο για τους Apple fans αλλά και για ολόκληρη την κοινότητα τεχνολογίας παγκοσμίως. Τα νέα iPhone 12 θα παρουσιαστούν επίσημα απόψε το βράδυ ώρα Ελλάδας 20:00 και εμείς εδώ στο Techblog έχουμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την ελληνική αγορά.

Update: Μάθαμε τις τιμές των iPhone 12 στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα νέα iPhone αναμένεται να ανοίξει σήμερα το βράδυ αμέσως μετά το τέλος του προγραμματισμένου event της Apple και αφού έχουν αποκαλυφθεί όλες οι πληροφορίες για τα τέσσερα νέα μοντέλα iPhone 12 που περιμένουμε (iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max).

Οι προπαραγγελείες αναμένεται να ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα και προς το τέλος του τρέχοντος μήνα θα πραγματοποιηθεί το λανσάρισμα για κάποια από τα μοντέλα. Για δεύτερη χρονιά φέτος η χώρα μας θα βρίσκεται σε ένα από τα πρώτα κύμματα διάθεσης των iPhone.

Στελέχη της αγοράς κάνουν λόγο για πολύ περιορισμένη διαθεσιμότητα φέτος στα νέα iPhone χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν ποια μοντέλα θα είναι σε έλειψη όπως εκτιμούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

, iPhone 12: Κάποιες πληροφορίες για την Ελλάδα και τα νέα iPhone

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Matt Louder

GIVEAWAY TO PRO ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ! 😉

ΓΙΩΡΓΟΣ

το iphone 12 πόσο θα πάει?ξέρεις?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.