Αυτές είναι οι τιμές των νέων iPhone 12 στην Ελλάδα [Αποκλειστικό]

, Αυτές είναι οι τιμές των νέων iPhone 12 στην Ελλάδα [Αποκλειστικό]

, Αυτές είναι οι τιμές των νέων iPhone 12 στην Ελλάδα [Αποκλειστικό]

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Techblog σας φέρνει πρώτο τις τιμές των νέων iPhone και συγκεκριμένα σήμερα των νέων iPhone 12. Τα νέα μοντέλα ανακοινώθηκαν επίσημα εχθές και ακούν στις κωδικές ονομασίες iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max.

Update: 29/10/2020
Είναι επίσημο Όλα τα νέα iPhone 12 έρχονται Ελλάδα στις 20 Νοεμβρίου

Η τιμή του πιο οικονομικού νέου iPhone που μπορείτε να αποκτήσετε φέτος είναι 869 ευρώ και αφορά το iPhone 12 Mini 64GB με το πιο ακριβό να είναι το iPhone 12 Pro Max 512GB με τιμή 1749 ευρώ.

iPhone 12 Mini τιμή Ελλάδα

iPhone 12 Mini 64GB, 869 ευρώ
iPhone 12 Mini 128GB, 929 ευρώ

iPhone 12 mini

Όπως περιμέναμε, η Apple παρουσίασε ένα νέο, μικρότερο και πιο οικονομικό iPhone, με την ονομασία iPhone 12 mini. Αν και μικρότερο όμως, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγαλύτερα μοντέλα, καθώς παρά την οθόνη των 5,4 ιντσών η νέα πρόταση έρχεται με διπλό σύστημα κάμερας, όπως το μεγαλύτερο αδερφάκι του, αλλά και τη δύναμη του A14 Bionic.

, Αυτές είναι οι τιμές των νέων iPhone 12 στην Ελλάδα [Αποκλειστικό]

iPhone 12 τιμή Ελλάδα

iPhone 12 64GB, 969 ευρώ
iPhone 12 128GB, 1029 ευρώ
iPhone 12 256GB, 1159 ευρώ

iPhone 12

Το βασικό μοντέλο της σειράς είναι το iPhone 12 και έρχεται με αναβαθμισμένη OLED οθόνη, αλλά και με το ανανεωμένο διπλό σύστημα κάμερας. Από μπροστά μπορεί κάποιος να το μπερδέψει με το περσινό iPhone 11, όμως φέρνει σημαντικές αναβαθμίσεις, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, για να προσελκύσει και τους κατόχους του περσινού μοντέλου.

iPhone 12 Pro τιμή Ελλάδα

iPhone 12 Pro 128GB, 1229 ευρώ
iPhone 12 Pro 256GB, 1379 ευρώ
iPhone 12 Pro 512GB, 1629 ευρώ

iPhone 12 Pro

Ως το μικρότερο από τα Pro μοντέλα, το iPhone 12 Pro έρχεται με OLED οθόνη 6,1 ιντσών, τριπλό σύστημα κάμερας και αισθητήρα βάθους LiDAR. Αν και μικρότερο σε μέγεθος, το Pro μοντέλο προσφέρει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του Pro Max, όπως τους ενισχυμένους φακούς με κύριο αισθητήρα f/1.6, Smart HDR 3 αλλά και τη δύναμη του A14, του πρώτου SoC κατασκευασμένου στα 5nm.

, Αυτές είναι οι τιμές των νέων iPhone 12 στην Ελλάδα [Αποκλειστικό]

iPhone 12 Pro Max τιμή Ελλάδα

iPhone 12 pro Max 128GB, 1339 ευρώ
iPhone 12 pro Max 256GB, 1499 ευρώ
iPhone 12 Pro Max 512GB, 1749 ευρώ

iPhone 12 Pro Max

Το φετινό τούμπανο της σειράς ονομάζεται iPhone 12 Pro Max έρχεται με τη μεγαλύτερη οθόνη που έχουμε δει σε iPhone, καθώς και αισθητήρα LiDAR. Η νέα flagship πρόταση της εταιρείας έρχεται με OLED 6,7 ιντσών, τριπλό σύστημα κάμερας με 2.5x οπτικό ζουμ, αλλά και τον αισθητήρα LiDAR. Επίσης, ενσωματώνει τον A14, ο οποίος υπόσχεται να προσφέρει τις καλύτερες επιδόσεις της αγοράς των smartphone.

Τα ολοκαίνουρια iPhone 12 και iPhone 12 mini διαθέτουν έναν νέο βιομηχανικό σχεδιασμό με επίπεδες γωνίες και λεπτότερα πλαίσια. Προσφέρουν εκθαμβωτική Super Retina XDR οθόνη υψηλής ανάλυσης με ειδικά σχεδιασμένη επίστρωση, που ονομάζεται Ceramic Shield και παρέχει τη μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στη φθορά. Παράλληλα, ενσωματώνει τον ταχύτατο, νέο επεξεργαστή A14 Bionic, σύστημα διπλής κάμερας με ευρύτερο διάφραγμα, video ασυναγώνιστα υψηλής ποιότητας και την προσθήκη της λειτουργίας Night mode Time-Lapse. Η Apple εισάγει στα νέα μοντέλα iPhone την υποστήριξη 5G, καθώς και τον φορτιστή MagSafe, ο οποίος επιτρέπει ταχύτατη, ασύρματη φόρτιση και τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος αξεσουάρ με στόχο τη μεγαλύτερη ευκολία στην καθημερινότητα του χρήστη. Το iPhone 12 και iPhone 12 mini διατίθενται σε πέντε υπέροχα φινιρίσματα αλουμινίου: Blue, Green, Black, White, και (PRODUCT)RED.

Τα νέα, προηγμένα iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max αποτελούν τα ισχυρότερα iPhone που κατασκευάστηκαν ποτέ, με νέα σχεδίαση και οθόνη Super Retina XDR, από άκρη σε άκρη. Το iPhone 12 Pro έρχεται στις 6,1-ίντσες ενώ το iPhone 12 Pro Max έχει οθόνη 6,7-ιντσών. Το πλαίσιό τους είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και διατίθενται σε τέσσερις, μοναδικούς χρωματισμούς: Blue, Graphite, Gold και Silver. Η εξαιρετικά ανθεκτική επίστρωση Ceramic Shield παρέχει αντοχή στο νερό σε έως 6 μέτρα βύθισης και για έως 30 λεπτά. Ο επεξεργαστής A14 Bionic βρίσκει, επίσης, θέση στη νέα σειρά και προσφέρει απαράμιλλες επιδόσεις. Τα iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max εισάγουν έναν νέο LiDAR Scanner που παρέχει εντυπωσιακές εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας και τον φορτιστή MagSafe. Στο πίσω μέρος της συσκευής ενσωματώνονται οι φακοί Ultra Wide, Wide και Telephoto που συναποτελούν το τριπλό σύστημα κάμερας των καινούριων συσκευών με 5x οπτικό ζουμ, εξαιρετικά καλύτερες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και νέο σύστημα οπτικού σταθεροποιητή εικόνας. Επιπρόσθετα, η Apple εισήγαγε το χαρακτηριστικό ProRaw που φέρνει την πραγματική Dolby vision εμπειρία video στη νέα ναυαρχίδα της Apple.

Από Δελτίο Τύπου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

44 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vladimiros

Μερικοι πιστευαν θα ερθουν πιο φθηνά φετος.. Εγω βλεπω ειναι λιγο πιο ακριβά απο τα αντίστοιχα πέρσινα μοντελα..και η πλακα?? Χωρις φορτιστη χαχαχχα πραγματικά ειναι μονο γελια…ελπιζω να μην το κάνουν και οι υπόλοιποι κατασκευαστες του χρονου..αυτη η apple ειναι μονο για να καταστρεφει την τεχνολογία…αντε του χρονου το iphone 13 χωρις μικρόφωνο -ηχεια

Nickolas

Πιο ακριβά δεν είναι, για την ακρίβεια τα PRO μοντέλα έχουν ακριβώς ίδιες τιμές και τη θέση του απλού 11 (σαν κόστος) έχει πάρει το 12 mini που αν εξαιρέσεις το μέγεθος της οθόνης είναι αρκετά ανώτερο σαν κινητό από το απλό 11. Το 12 που είναι ο αντικαταστάτης του 11 είναι το μόνο που ανέβηκε 100 ευρώ.
Προσωπικά από την αρχή πίστευα οτι δύσκολα θα κατέβαζε τιμές η Apple ακόμη και με την αφαίρεση του φορτιστή, γιατί κακά τα ψέματα το 5G κοστίζει, όπως και η κατα πολύ ανώτερη οθόνη που έβαλε στα απλά μοντέλα.

Jeron

Αν βάλεις και κανά 30ευρω τον original απλο φορτιστή μάλλον ανεβαίνει η σούμα. Πάντως να δίνουν συσκευή χωρίς φορτιστή… αυτό είναι που λένε innovation.

Aggelos

Όλα τα προϊόντα της Apple είναι για γέλια. Ούτε μια τεχνολογική καινοτομία και τιμές στα ύψη.

oneos

Ελα να γελασουμε μαζί για πολλά. Ας πούμε για τη ferari: αχαχουχα τιμές είναι αυτές ρεεεεε Για την bouggati τώρα : ουστ ένα σκασμο λεφτά αχαχουχα και ώρε γλεντια!! Ετσι μπράβο τους κάναμε τη μούρη κρέας… μπα σε καλό σου ευθυμήσαμε και σημερον!

Last edited 3 years πριν by oneos
Aggelos

Ναι όντως γελάσαμε ειδικά όταν διαβάσαμε για “ferari” και “buggati”.
Άλλη μια απόδειξη για το ποιοι είναι αυτοί που αγοράζουν μήλα.

Αλέξανδρος

Δηλαδή αυτό είναι επιχείρημα; Και ποιος έχει την Φεράρι, εσύ; Που μετά από 7-8 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΟ MULTITASKING; Ρε είστε σοβαροί; Ρε ψηφίζετε εσείς; Δεν ασχολούμαι με την μηλιά εδώ και χρόνια αλλά όταν άκουσα ότι δε θα σας βάλουν φορτιστή από την μια γελούσα και από την άλλη ήθελα να δω αντιδράσεις.
Αντί να την πάρετε με τις πέτρες, πάτε να πουλήσετε και πνεύμα; Πόσο χρονών είστε; 5;

Monty

Αλέξανδρε, να είσαι σίγουρος πως στις επόμενες συσκευές μας δεν θα βρούμε ούτε εμείς φορτιστή στο κουτί. Δυστυχώς το έχουμε ξαναδεί το έργο (πχ audio jack). Οτι βλακεια κάνει η μηλιά από πίσω και οι άλλοι.

Αλκης

Καλησπέρα σας ναι καλά κάνει η Μίλα Ρίτσα βγάζει πραγματάκια για να την πληρώνουμε εμείς οι ευρωπαίοι και η κατώτερη λαοί για να πλουτίζουν αυτοί οποίο το καταλάβουν θα σωθούνε πολύ πιο γρήγορα και θα πάνε σε εταιρείες που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά ίσως και καλύτερα ακόμα και κάνουν τη δουλειά τους όχι δεν κάνουν κάτι συγκεκριμένο Είμαι άτομο με πρόβλημα όρασης χρησιμοποιώ βέβαια iPad για να διαβάζω κάποια πράγματα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα την στηρίξω την Apple σαν καταναλωτής ε παπύρων εάν τυχόν και βγει κάποια άλλη εταιρεία πήχη ήχο αγωγή που την έχουνε σκοτώσει τώρα οι αμερικάνοι γιατί δεν τους έχουνε γιατί δεν την χωνεύουνε εγώ θα πάω κατευθείαν εκεί γιατί θέλω απλώς να διαβάζω στο ίντερνετ αυτά που ψάχνω και να πληγούμε γενικότερα σε σελίδα στο internet δεν είμαι iPhoneάκιας και κινητά και σε όλη την ώρα με βολεύει γενικά η ξια ωμή και γενικότερα εκείνες τις εταιρείες και δεν κοιτάω πολυτελή πράγματα που τα βγάζουν για χρυσάφι Όποιος θέλει πληρώνει εάν έχει έκπτωση αν το θέλει πάρα πολύ οπότε να πάει να ληστέψει καμιά τράπεζα και να την να τα πάρει εμείς είτε επίδομα είτε σύνταξη είτε γενικότερα ότι έχουμε δεν θα δώσουμε χιλιάρικα… Συνέχεια »

Thanos

Εάν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τι έγραψες και το καταλάβεις, πες το και σε μας γιατί δεν βγαίνει άκρη. Απ’ τον τρόπο έκφρασης αντιλαμβάνεται κανείς το εύρος των γνώσεων και την εγκυρότητά τους.

Αλέξανδρος

Monty μην αγοράζεις και θα δεις ποιος θα ακολουθήσει.

Άλκη σωστός ως προς το νόημα, απλά πρέπει να είσαι πιο ξεκάθαρος στο σχόλιο σου, για να βγάζει πιο εύκολα το νόημα.

Babis Briolas

Η apple καταστρέφει την τεχνολογία? Γειά σου vladimiros …..

Vladimiros

Οκ κάποιες καινοτομίες ειχε στην αρχή..τωρα τι εχει ακριβώς δηλαδή ρε φιλε? Το lidar?? Που το διαφημιζουν για κατι τρομερο..η τον επεξεργαστή? Η αλλη καινοτομία ειναι οτι λυπει ο φορτιστής..οκ ειναι αυτο κατι καινοτομο..

Giannis

Πανακριβα…..καλυτερα να περιμένουμε το iPhone 13 να είναι κοντά στα 2.000€

AlexanderC

Χαχαχα πιο ακριβά και από Apple Store Γερμανίας… Εμμ Ελλάδα…!!!

Μαριος

100ευρω πάνω από την υπόλοιπη Ευρώπη που είδε έστω και λίγο μειωμένες τιμές σε σχέση με πέρυσι.

John Real

Εδώ μιλάμε για μια εταιρεία που τα κινητά της κοστίζουν στο εργοστάσιο της Hon Hai που τα φτιάχνει στην Κίνα 400-450 ευρώ και τα πουλάει 1200-1750 ευρώ και σε πείραξε το κατοσταρικό;

Παναγιώτης

Κώστα αναμένουμε hands-on/review γιατί μόνο έτσι θα το δούμε και φέτος!😂

Φωτης

Αμερική περνούν στα ίδια χρήματα το iPhone 12 PRO 128gb ενώ εμείς iPhone 12 64gb. Κατά τα άλλα φταίμε εμείς που δεν στηρίζουμε την ελληνική οικονομία…..

Μαριος

Μην μπερδευεσαι οι τιμές Αμερικής είναι ΠΑΝΤΟΤΕ χωρίς ΦΠΑ. Βέβαια και με ΦΠΑ φθηνότερα βγαίνει αλλά μην κάνεις το λάθος που κάνουν όλοι.
Γερμανία το 12 Pro Μαξ έχει 1210 επίσημα από το apple store. Εδώ, 130 ευρώ πάνω.

Konstantinos

Να βάζετε και δίπλα τον τιμή USD αν είναι εφικτό….θα ήταν χρήσιμο το comparison

Kourkoubas

Είναι αστείο . Πληρώνουμε 100-120 ευρώ παραπάνω το κάθε μοντέλο απ ότι οι Γερμανοί .

Επίσης όταν βάζετε τις τιμές σε USD καλό είναι να σημειώνεται δίπλα ότι είναι ΧΩΡΙΣ VAT tax ο οποίος υπολογίζεται στο check out όταν βάζεις το zip code γιατί κάθε πολιτεία έχει διαφορετικό ποσοστό.

Agnostos13

Άρα έχουμε και λέμε:
-SE: 399$ > 499€
-XR: 499$ (πήρε μείωση 100$) > 739€
-11: 599$ (πήρε μείωση 100$) > 739€
-12M 699$ > 869€
-12 799$ > 969€
-12P 999$ > 1229€
-12PM 1099$ > 1339€

(ισοτιμία: 16/10/2019 1€=1,103$ – 14/10/2020 1€=1,194$)

Δημήτριος

Έχεις δίκιο φίλε. Ελλαδιστάν όλα παραπάνω.

Kourkoubas

Οι τιμές σε δολλάρια που ανακοινώνει η Apple Είναι πάντα χωρίς ΦΠΑ . Βάλε 24% σε αυτές

Αλέξανδρος

Στην Αμερική όμως το ΦΠΑ είναι το περισσότερο 12%

Agnostos13

Και πάλι τα νούμερα δεν «βγαίνουν»…

Nickolas

Είναι και αλλά καπέλα που μπαίνουν στην τιμή, δασμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διετής εγγύηση αντί για ένα έτος στις ΗΠΑ, το υψηλότερο ΦΠΑ της χώρας μας και φυσικά το έξτρα καπελάκι του Έλληνα εισαγωγέα, γι αυτό και η διαφορά τιμής από άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία που έχει 16% ΦΠΑ για παράδειγμα, ενώ με την Ιταλία που έχει 22 είμαστε συνήθως πιο κοντά.

Last edited 3 years πριν by Nickolas
VGVG

Τέλειο το mini, αλλά δεν πάει το χέρι μου να δώσω τόσα για τηλέφωνο. Μακάρι να έβγαινε ένα δυνατό android κινητό στις 5.4 ίντσες. Η τέλεια διάσταση κατά τη γνώμη μου. Με το Νοκια 8 (5.3 ιντσες) είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ακούτε βρε εκεί στη Νokia, Κίνα;;;;;;;;;;;; Τρία χρόνια πέρασαν και δυστυχώς βλέπω όλα τα android πάνω από τις 6.4 ίντσες…

Last edited 3 years πριν by VGVG
Aggelos

Έχει στα jumbo παιδικά κινητά άλλα ακόμη και αυτά έχουν οθόνη πάνω από 6 ιντσες.

Βασίλης

Πουλάω το νεφρό μου για το ΜΑΧ….καλά σας κάνουν κορόιδα…

Νικος

Εσύ τι ζόρι τραβάς? Ένα εκ των δυο που θα σου αναφέρω συμβαίνει με σένα ειδικά. Η καίγεσαι να πάρεις iPhone αλλα δε μπορεις γιατι δεν εχεις τα χρηματα που χρειαζονται, οποτε ειρωνευεσαι (οσα δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια), η εισαι στους τυπους που στηριζουν android και την πεφτουν στους απεναντι οπως στα ντερμπι αιωνιων. Κανεις δεν αναγκαζει κανεναν ν’αγορασει το α η το β κινητο. Αυτη η μουρμουρα μονο παθολογια βγαζει. Περαστικα σε ολους.

Βασιλης

Οσο και να φωναζετε για τις τιμες,θα υπαρξουν αυτοι που θα τ αγορασουν και μην νομιζετε πως θα ναι τιποτα πλουσιοι,του 500αρικου μισθολογικα θα ναι.Εχουν να γινουν iphone τ αναδρομικα που θα πεσουν στους συνταξιουχους απ τα εγγονια και τα παιδια ενα σωρο.Το iphone δημιουργει ενα ειδος status στον αγοραστη του,ασχετως αν ειναι υπερτιμημενο.Οι συσκευες ποιοτικα ειναι εξαιρετικες,οπως ολα τα προιοντα της apple,αλλα ως συνηθως υπερτιμημενα γι αυτο κι η εταιρεια εχει κολοσσιαια κερδη,που φυσικα βοηθιουνται κι απ τον ογκο των πωλησεων..Ειναι αξιοι γι αυτο που εχουν πετυχει εδω και χρονια κι εφοσων υπαρχει το κοινο τους παγκοσμια που τους ακολουθει τυφλα,σ οτι κι αν βγαλουν,γιατι να μην το συνεχιζουν.Μια εταιρεια ακολουθει το κοινο της και το κοινο της την εταιρεια.

Christian

Έχει γραφτεί πολλές φορές αλλά θα το γράψω μια ακόμη: οι τιμές που λέει η apple είναι χωρίς ΦΠΑ. Αν προσθέσεις 699+24% = 867

Anonymous

Ειναι λίγο ακριβά…

George

Την έκανε την βλακεία η apple με την αφαίρεση του φορτιστή, ήρθε η ώρα να ακολουθήσουν και άλλοι αφού έγινε η αρχή. Αυτό είναι καινοτομία

Bart

Άρα ίδιες τιμές με πέρυσι

Nikos

Πραγματικα καμια καινοτομια για φετος..Ειχα μια μικρη ελπιδα οτι ισως την τελευταια στιγμη θα προσθεταν εστω120 hz οθονες..Ουτε καν…Περιμενα πως και πως την παρουσιαση (ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ) για να αποφασισω αν θα παρω καποιο απο τα 12αρια η τα 11αρια..Παω δαγκωτο για καποιο απο τα 11αρια και αν αποφασισουν του χρονου να προσθεσουν κατι αξιο αναφορας ισως σκεφτω για αλλαγη…

Jimc

Με εχουν κουρασει τα σχολια που κοροιδευουν αλλους ανθρωπους για το τι θα κανουν και τι θα αγορασουν,λοιπον ωριμαστε λιγο και σχολιαστε κατι σχετικο με το σαιτ..οκ το να μην σας αρεσει αυτο π εκανε η apple οκ δεκτο,αλλα το να κραζετε αλλους για το τι θα κανουν περισσευει..βαλτε μυαλο!

John Real

500 εταιρείες βγάζουν κινητά και όμως υπάρχουν ψώνια που επιμένουν να τους κοροιδευει κατάμουτρα η εταιρεία με το σάπιο μήλο.Βάλτε μυαλό.

Jade

Το φθηνότερο είναι λίγο πιο ακριβό από το ψυγείο μου

Πετρος Ναδαλης

εφόσον πουλάνε και τα αγοράζουν καλά κάνουν….τώρα που λένε δεν θα περιέχουν το φορτιστή μεγάλο λάθος ..δείχνει σαν εταιρία ότι δεν σέβεται τους πελάτες τους .
βέβαια η απόφαση ανοίκη στον καταναλωτή ,το κακό όμως είναι ότι θα το ακολουθήσουν στο μέλον και άλλες εταιρίες…

Μαριος λιακος

Καλημέρα το 12 pro 516GB το έχω ήδη στα χέρια μου από τις 10/11/20 τιμή 1730€
Πολύ πιο γρήγορο από το Χ το 256 GB που είχα πιο στιβαρό και πιο ανθεκτικό !
Το ήθελα και το πλήρωσα !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.