iPhone 12: Leak αποκαλύπτει νέο σχεδιασμό στην τετραπλή καμερα

, iPhone 12: Leak αποκαλύπτει νέο σχεδιασμό στην τετραπλή καμερα

Η Apple αναμένεται προς το τέλος του έτους να κυκλοφορήσει τα νέα iPhone 12 τα οποία φημολογείται ότι θα έχουν νέο σχεδιασμό και θα υποστηρίζουν το νέο ταχύτατο δίκτυο 5G. Σύμφωνα τώρα με νέες πληροφορίες, το iPhone 12 Pro θα έχει τετραπλή κάμερα στην πλάτη η οποία θα αποτελείται από τρεις κάμερες και ένα LiDAR scanner τον οποίο συναντήσαμε και στο iPad Pro 2020 που κυκλοφόρησε πριν μερικές εβδομάδες.

Ταυτόχρονα με την ενσωμάτωση της τέταρτης κάμερας στην πλάτη, θα αλλάξει ελαφρώς και ο σχεδιασμός του module, το οποίο τα renders υποστηρίζουν ότι θα μείνει το ίδιο σε σχήμα και μέγεθος. Στην περίπτωση λοιπόν των iPhone 12 Pro οι κάμερες θα είναι τοποθετημένες στις τέσσερις άκρες του module. Για όσους δεν θυμούνται τα iPhone 11 Pro έχουμε τρεις κάμερες στα 12MP εκ των οποίων οι δύο είναι τοποθετημένες στις γωνίες ενώ η τρίτη βρίσκεται ενδιάμεσα και δεξιά.

, iPhone 12: Leak αποκαλύπτει νέο σχεδιασμό στην τετραπλή καμερα

Η κάμερα των iPhone 12 Pro αναμένεται να αποτελείται από μία κύρια κάμερα, μία telephoto, μία ultrawide όπως ακριβώς συμβαίνει και στα iPhone 11 Pro ωστόσο αντί για τρεις κάμερες στα 12MP υπάρχουν πληροφορίες ότι θα δούμε κάμερα 64MP ενώ οι υπόλοιπες δύο θα μπορούσαν να είναι 12MP, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν και καλύτερο σύστημα οπτικής σταθεροποίησης.  Αυτές οι τρεις κάμερες θα συμπληρώνονται από το LiDAR scanner.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.