iPhone 12: Leak αποκαλύπτει νέο σχεδιασμό στην τετραπλή καμερα

, iPhone 12: Leak αποκαλύπτει νέο σχεδιασμό στην τετραπλή καμερα

Η Apple αναμένεται προς το τέλος του έτους να κυκλοφορήσει τα νέα iPhone 12 τα οποία φημολογείται ότι θα έχουν νέο σχεδιασμό και θα υποστηρίζουν το νέο ταχύτατο δίκτυο 5G. Σύμφωνα τώρα με νέες πληροφορίες, το iPhone 12 Pro θα έχει τετραπλή κάμερα στην πλάτη η οποία θα αποτελείται από τρεις κάμερες και ένα LiDAR scanner τον οποίο συναντήσαμε και στο iPad Pro 2020 που κυκλοφόρησε πριν μερικές εβδομάδες.

Ταυτόχρονα με την ενσωμάτωση της τέταρτης κάμερας στην πλάτη, θα αλλάξει ελαφρώς και ο σχεδιασμός του module, το οποίο τα renders υποστηρίζουν ότι θα μείνει το ίδιο σε σχήμα και μέγεθος. Στην περίπτωση λοιπόν των iPhone 12 Pro οι κάμερες θα είναι τοποθετημένες στις τέσσερις άκρες του module. Για όσους δεν θυμούνται τα iPhone 11 Pro έχουμε τρεις κάμερες στα 12MP εκ των οποίων οι δύο είναι τοποθετημένες στις γωνίες ενώ η τρίτη βρίσκεται ενδιάμεσα και δεξιά.

, iPhone 12: Leak αποκαλύπτει νέο σχεδιασμό στην τετραπλή καμερα

Η κάμερα των iPhone 12 Pro αναμένεται να αποτελείται από μία κύρια κάμερα, μία telephoto, μία ultrawide όπως ακριβώς συμβαίνει και στα iPhone 11 Pro ωστόσο αντί για τρεις κάμερες στα 12MP υπάρχουν πληροφορίες ότι θα δούμε κάμερα 64MP ενώ οι υπόλοιπες δύο θα μπορούσαν να είναι 12MP, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν και καλύτερο σύστημα οπτικής σταθεροποίησης.  Αυτές οι τρεις κάμερες θα συμπληρώνονται από το LiDAR scanner.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.