iPhone 12 Pro: Θα έχει 64MP κάμερα, μεγαλύτερη μπαταρία και 5G;

Η Apple αναμένεται να αντικαταστήσει τα iPhone 11 τον Σεπτέμβριο του 2020 με την κυκλοφορία τεσσάρων iPhone 12. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, το iPhone 12 Pro θα έχει κάμερα στα 64MP. Επιπλέον, η κάμερα θα έχει και αλλαγές στο Night Mode του οποίου η χρήση ίσως επιτραπεί και από την κάμερα ultra wide, telephoto και selfie. Μιας και αναφερθήκαμε στην ultra wide camera ίσως σημειωθεί και μία αύξηση στο aperture το οποίο θα φτάσει γύρω 1.6 ωστόσο δεν υπάρχουν πληροφορίες για Optical Image Stabilization (OIS).

, iPhone 12 Pro: Θα έχει 64MP κάμερα, μεγαλύτερη μπαταρία και 5G;

Η μπαταρία του iPhone 12 Pro Max πιθανόν θα έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα καθώς αναμένεται να ενσωματωθεί ένα 5G modem. Πιο συγκεκριμένα, ίσως δούμε μπαταρία χωρητικότητας 4.400mAh σε σχέση με την μπαταρία των 3.969mAh η οποία τροφοδοτεί το iPhone 11 Pro Max.

Τέλος, η Apple φαίνεται πως εργάζεται και πάνω στην μείωση του notch ενώ ταυτόχρονα το panel θα αυξήσει τον ρυθμό ανανέωσης στα 90 ή 120Hz. Για να επιτευχθεί η μείωση στο μέγεθος του notch η Apple φημολογείται ότι αναπτύσσει ένα periscope zoom το οποίο θα ενσωματωθεί στο Face ID ωστόσο αυτή η τεχνολογία δεν θα υπάρχει στα iPhone του 2020.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Ο σχεδιασμος θα αλλαξει φετος?εχουμε πληροφοριες?η το notch θα παραμείνει οπως είναι?

Κώστας Βλαχάκης

Δεν έχω διαβάσει κάτι για το notch και τον σχεδιασμό ακόμα.

kostas

ωραια ευχαριστω πολυ

Vasilis

Γενικά απ’ ότι λένε όλοι θα έχουμε νέο design.
Θα είναι σαν το iphone 5

Panagiotis

Η Apple είχε πει πέρσι ότι το μοντέλο του 2020 θα έχει μικρότερο notch και το 2021 θα το βγάλει τελείως. Μένει να δούμε

Giannis V

👍🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.