iPhone 12 Pro Max: Η καλύτερη οθόνη σε smartphone, σπάει 11 ρεκόρ [DisplayMate]

iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro Max: Η καλύτερη οθόνη σε smartphone, σπάει 11 ρεκόρ [DisplayMate]

Το iPhone 12 Pro Max καταφέρνει να πάρει την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία στο DisplayMate, ενώ ταυτόχρονα η οθόνη του σπάει 11 ρεκόρ. Η ιστοσελίδα δοκιμών οθονών έχει στα χέρια της το flagship της Apple και εντυπωσιάζεται από τις επιδόσεις της Super Retina XDR οθόνης, φτάνοντας ή ξεπερνώντας 11 ρεκόρ της κατηγορίας.

Το νέο iPhone 12 Pro Max κέρδισε τον τίτλο της υψηλότερης απόδοσης σε οθόνη με βαθμολογία A+, αλλά και το βραβείο καλύτερης οθόνης σε smartphone. Σύμφωνα με το DisplayMate, η οθόνη του 12 Pro Max έχει την απόλυτη χρωματική πιστότητα (0.9 JNCD), τη μέγιστη φωτεινότητα σε όλη την οθόνη (825 nits για 100% APL) αλλά και τη μικρότερη ανάκλαση φωτός (4,8%).

Ένα ακόμη βραβείο που πήρε το iPhone 12 Pro Max είναι της υψηλότερης ορατής ανάλυσης της οθόνης, με 2.8K (2778x1284p) ανάλυση, καθώς σημειώνει πως το 4K δεν είναι ορατά πιο sharp σε ένα smartphone, εννοώντας λογικά το 4K του Xperia 1 II. Επίσης, έχει το μεγαλύτερο contrast ratio, με το DisplayMate να το ονομάζει ως άπειρο, αλλά και τη λιγότερη παραμόρφωση του φωτός υπό γωνίες.

Αν και το DisplayMate αναγνωρίζει πως το 12 Pro Max έχει μόλις 60Hz σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες στο χώρο του Android, επισημαίνει πως ο πολύ γρήγορος χρόνος απόκρισης αλλά και η ταχύτατες CPU και GPU ακόμα και τα 60Hz είναι μια χαρά για τις περισσότερες εφαρμογές. Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review της οθόνης από το DisplayMate εδώ.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Blats

By Samsung η οθόνη;;

Έλαντε

Αν κλείσει η Samsung θα κλάψουν πολλές μανούλες (εταιρίες). Αν κλείσει η Apple οι μόνοι που θα κλαίνε είναι οι πελάτες.

Chris_BMW

Και εσείς που δεν θα έχετε με τι να ασχολείστε ..

Babis Briolas

Σωστός ο Chris. να αγιάσει το στόμα σου ..

SUPS 👨‍⚖️

αν καποιος ξερει πραγματικα τι σημαινει εταιρεια samsung στη Κορεα αυτο που εγραψες γινεται μονο σε περιπτωση που τους βομβαρδισει η κιμ απο πανω…Ο καθε ελληναρας ομως νομιζει οτι η samsung βγαζει μονο κινητα και ψυγεια.

Έλαντε

Και η μαγκιά ποια είναι με αυτή την εταιρία; Ότι αποτελεί προμηθευτή για εκατοντάδες εξαρτήματα προιόντων. Με άλλα λόγια έχει διαφοροποιήσει τόσο πολύ το χαρτοφυλάκιο της με αποτέλεσμα να έχει μικρό βαθμό εξάρτησης (π.χ. επιπτώσεις της πανδημίας, δεν πήγε καλά ένα κινητό ή ένα μοντέλο πλυντηρίου κ.α.).
ΥΓ: Αναμένουμε εξυπνάδα από το γνωστό μέτοχο της Apple και σε αυτό? Του τη σπάει που σε ολόκληρο άρθρο που βγάζει επιτέλους την Apple πρώτη σε κάτι να μιλάμε για την Samsung.

Chris_BMW

By Samsung φίλε αλλά από ότι φαίνεται 4 χρόνια που ψωνίζει από εκεί η Apple οι οθόνες που αγοράζει είναι καλύτερες από αυτές που βάζει η ίδια η Samsung στα δικά της μοντέλα .

Και δεν μιλάω για marketing αξιολογήσεις του τύπου ποια είναι η καλύτερη οθόνη σύμφωνα με τον έναν η τον άλλον , μιλάω για την ποιότητα τους .

Ακόμα και σε I phone Χ 3 ετών πλέον burn in & ghosting φαινόμενα είναι μηδαμινά .
Αντίστοιχα σε ίδιας χρονολογίας galaxy & note υπάρχουν .

Last edited 3 years πριν by Chris_BMW
AtiX

Αν μου πεις ποιά οθόνη της Samsung είναι ή σε ποιο μοντέλο της υπάρχει, τότε θα συμφωνήσω…

Antonis

Καλησπερα ,

Θεματα ghosting και burn in ειχα σε οθονες απο Samsung ναυαρχιδες κιολας , Samsung S8 και Samsung S9+ και μαλιστα μεσα στον εναν χρονο .

Πλεον κατοχος σειρων XS Max kai 11Pro Max δεν εχω το παραμικρο προβλημα .

Και φαντασου οταν τα ειχα δεν ηξερα για το παραπανω θεμα και μου εκανε φοβερη εντυπωση . Φαινοταν ολο το πληκρολογιο και η γραμμη καταστασης πανω .

Αυτο που λεει ο φιλος απο πανω πραγματικα ισχυει .
Οι οθονες ειναι custom και με το καλιμπραρισμα που θελει η Apple κι ας ειναι Samsung .

SUPS 👨‍⚖️

τα pro μοντελα εχουν οθονες Samsung τ υπολοιπα της ΒΟΕ

PanG

καμία συσκευή, αν σκεφτείς πως η Samsung εχει το εργοστάσιο κατασκευής για την οθόνη η Apple έκανε παραγγελία αυτήν την οθόνη (σχεδιασμός, ποιότητα, μέγεθος, ανάλυση κ.α.) η Samsung δεν μπορεί να αντιγράψει αυτήν την “παραγγελία” γιατί τα σχέδια ανήκουν στην Apple, πρέπει με την σειρά τις η Samsung να ερευνήσει την δική τις οθόνη, άσχετα αν εχει το εργοστάσιο.

Kakalos

Μπορει να ειναι samsung οθονες αλλα τις ρυθμίζει οπως θέλει η το μηλο. Η απλ εδωσε μεγαλη βαρύτητα στο καλιμπραρισμα των χρωματων.

DOC77

καλημερα …βλεπω πολλες φορες τα σχολια και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να υπαρχουν αντιπαραθεσεις μεταξυ μας για το ποια ειναι καλυτερη εταιρια….ειλικρινα δεν αξιζει…ειναι απλα προιοντα που τα αγοραζουμε γιατι μας αρεσουν και μας ικανοποιουν…τιποτα παραπανω…με τα θετικα τουσ και τα αρνητικα τους σημεια.Προσωπικα το android δεν μου ταιριαζει και αγοραζω ios …αυτο ειναι ολο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.