iPhone 12 Pro Max: Το φετινό τούμπανο με LiDAR και οθόνη 6,7 ιντσών

Το φετινό τούμπανο της σειράς, iPhone 12 Pro Max, έρχεται με τη μεγαλύτερη οθόνη που έχουμε δει σε iPhone, καθώς και αισθητήρα LiDAR. Η νέα flagship πρόταση της εταιρείας έρχεται με OLED 6,7 ιντσών, τριπλό σύστημα κάμερας με 2.5x οπτικό ζουμ, αλλά και τον αισθητήρα LiDAR. Επίσης, ενσωματώνει τον A14, ο οποίος υπόσχεται να προσφέρει τις καλύτερες επιδόσεις της αγοράς των smartphone.

Το iPhone 12 Pro Max είναι κατασκευασμένο με premium υλικά, συμπεριλαμβανομένου stainless steel band. Χάρη στο νέο Ceramic Shield γυαλί μπροστά και πίσω, η συσκευή έχει πιστοποίηση IP68, για έως και 6 μέτρα στο νερό για 30 λεπτά. Επίσης, θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα: Graphite, Silver, Gold και Pacific Blue.

Update: Μάθαμε τις τιμές των iPhone 12 στην Ελλάδα.

iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro Max: Το φετινό τούμπανο με LiDAR και οθόνη 6,7 ιντσών

Το νέο iPhone 12 Pro Max έρχεται με οθόνη OLED 6,7 ιντσών Super Retina XDR Display, με ανάλυση 2.778×1.284p, με ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Η οθόνη, όπως και το πίσω μέρος, προστατεύονται από Ceramic Shield, μία νέα τεχνολογία γυαλιού που προστατεύει τη συσκευή έως και 4 φορές περισσότερο από ότι το συμβατικό γυαλί. Το notch παραμένει ίδιο, αλλά τα bezel έχουν μειωθεί σημαντικά.

To iPhone 12 Pro Max έρχεται με τριπλό σύστημα κάμερας. Ο κύριος αισθητήρας 7 στοιχείων είναι 1/1.7”, μεγαλύτερος δηλαδή κατά 47% από το iPhone 12 Pro. Σε συνδυασμό με το διάφραγμα f/1.6 επιτρέπει 87% περισσότερο φως να περάσει στον αισθητήρα. Η Apple έχει αλλάξει τον οπτικό σταθεροποιητή ώστε να μετακινεί τον αισθητήρα αντί για τα οπτικά μέρη, κάτι που επιτρέπει έως και 5.000 προσαρμογές ανά δευτερόλεπτο.

iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro Max: Το φετινό τούμπανο με LiDAR και οθόνη 6,7 ιντσών

Ο ultra-wide αισθητήρας έρχεται με ανάλυση 12MP και φακό στα 13mm, με κάδρο 120 μοιρών και f/2.4. Ο τηλεφακός έρχεται επίσης με ανάλυση 12MP και φακό στα 65mm, με f/2.2 και 2.5 οπτικό ζουμ και οπτικό σταθεροποιητή. Η Apple εισάγει το νέο Apple ProRAW χαρακτηριστικό, το οποίο επιτρέπει την χρήση των τεχνολογιών computational photography των κινητών, αλλά με αποθήκευση σε RAW αρχείο για περισσότερο έλεγχο σε όλα τα δεδομένα.

Ο αισθητήρας LiDAR επιτρέπει πιο γρήγορη αυτόματη εστίαση κατά 6 φορές πιο γρήγορα, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, τόσο στη λήψη φωτογραφιών όσο και στο βίντεο. Ακόμα βελτιώνει το βάθος και το bokeh σε χαμηλό φωτισμό. Τα νέα iPhone 12 Pro και 12 Pro Max είναιτα πρώτα iPhone που καταγράφουν HDR βίντεο με δυναμικό εύρος μέχρι 10-bit, καταγράφοντας 700 εκατομμύρια χρώματα. Επίσης, υποστηρίζουν εγραφή βίντεο Dolby Vision HDR, με ανάλυση έως 4K στα 60fps.

iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Pro Max: Το φετινό τούμπανο με LiDAR και οθόνη 6,7 ιντσών

Μέσω του νέου MagSafe, τα iPhone 12, όπως και το iPhone 12 Pro Max, προσφέρουν μία πληθώρα νέων αξεσουάρ, καθώς και ασύρματη μαγνητική φόρτιση έως 15W. Η ενσύρματη φόρτιση των iPhone 12 αναβαθμίστηκε, καθώς πλέον επιτρέπει έως και 20W γρήγορης φόρτισης.

Το νέο A14 Bionic είναι το πρώτο SoC στον κόσμο που κατασκευάζεται με τη μέθοδο των 5nm. Το νέο SoC φτάνει τα 11,8 δισεκατομμύρια transistors, 40% περισσότερα από τo A13. Επιπλέον, προσφέρει 50% καλύτερες επιδόσεις από τον προκάτοχο του, χάρη στους έξι πυρήνες της CPU, με την τετραπύρηνη GPU να προσφέρει επίσης καλύτερες επιδόσεις έως και 50%. To machine learning των νέων iPhone έχει 70% καλύτερες επιδόσεις, για ακόμα καλύτερο AI.

Οι προ-παραγγελίες για το iPhone 12 Pro Max ξεκινούν από τις 6 Νοεμβρίου, με τη τιμή της έκδοσης των 128GB να ανέρχεται στα 1.217,50 ευρώ, βάση της τιμής του Apple Store Γερμανίας.

Διαβάστε επίσης: Μάθε τα πάντα για τα iPhone 12 και iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro και 12 Pro Max

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alexandros

Καμία μα καμία αναφορά στην μπαταρία.

Giorgosiq0

Wow και LIDAR και 6.7 ιντσες οθόνη , μιλάμε για υπερτουμπανο! Αν έχει και 3000 mah μπαταρία για να βγάζει 3-4 ώρες το έχω αγοράσει με την μια.

spyrospash

χαχαχαχαχαχαχαχαχα,εισαι κακος!

nikos2020

Κι όμως… ακόμη και με το σασί του iphone 5 που επέστρεψε, θα ήταν κάτι νέο αν είχαν βρει τρόπο να κρύψουν κάπως τους σένσορες, χωρίς να αφαιρούν ένα μεγάλο κομάτι οθόνης. Δυστυχώς, ούτε ΜΙΑ σχεδιαστική καινοτομία φέτος.

Chris

Παιδιά ΔΕΝ είναι 5χ οπτικό ζουμ.

Βασίλης

Μια από τα ίδια…Πάλι αέρα κοπανιστό για καινοτομία και π@π@ριες….Εμπρός ορμάτε..

Grigoris

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ Η APPLE ΚΑΘΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΘΟΝΗ ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ iphone x φορτιστης απουσιαζει απο το κουτι το παει καλα οθονη 60 hz ολεντ τρελη καινοτομια απογοητευτικη χρονια πραγματικα ειμαι κατοχος iphone x

ΑΑΒΒ

Ολοι οσοι λέτε “καθε περυσι κ καλυτερα”…και “μας κοροιδευει η apple”…και “οσοι πέρνουν iphone ειναι προβατα”…θα ηθελα να τους πω οτι όπως και οι υπόλοιπες, ετσι και η apple είναι εταιρίες που στην τελική στόχο έχουν το κέρδος! Το θέμα είναι τι προιον σου προσφερουν για να επιτυχουν αυτο το κερδος! Η υπερκερδοφορεία της apple λοιπον, κατι σημαίνει! Εγω προσωπικά, σαν χρόνια χρηστης android, ηρθε η ωρα να το γυρισω…και θα χτυπησω το mini μιας κ με εχει κουρασει ολο αυτο το χάος των android παντοφλων κ καθε 2 χρονια να αλλάζω τηλεφωνα με διαφορετικά inrefaces και αναβαθμισεις αναλογως με τα κεφια της καθε εταιρίας! Το μινι θα είναι ενα τηλ. που δεν θα του λειπει τιποτα, θα είναι μικρο, βολικο, θα χωραει στην τσεπη κ θα το αλλάξω μετα απο 5 χρονια, ξεροντας οτι μεχρι τοτε θα λειτουργει οπως πρεπει!

Vladimiros

Και σε 5 χρονια θα εχει χαοτικη διαφορά η τεχνολογία (ειδικά απο android μερια) απο το iphone 12 που θα εχεις..μπορει και να ειναι τα περισσότερα αναδιπλουμενα και εσυ να κρατάς ενα μπιχλιμπιδη 5.4′ που θα κανει και για μπρελοκ ισως…

Giorgos

Μην ακους τον καθενα εδω δεν θα εχει αλλαξει απολυτος τιποτα στην τεχνολογια σε 5-10 χρονια εχουμε φτασει σε ενα σειμιο “ταβανι” για τους επερξεγαστες το βλεπω και στα pc το μονο που θα αλλαξει ειναι η οθονη hz και να ειναι χωρις μπεζελ δεν προκετε να δεις καμια διαφορα ταχυττηας ακομα και αν μετα απο 8 χρονια παρεις το iphone 20 σε σχεση με τα τωρινα που θα βγουν

Aiwnios

Να το πάρεις φυσικά και εκεί θα καταλάβεις τι θα πει φυλακισμένος σε ένα οικοσύστημα για 5 τουλάχιστον χρονια.

ΑΑΒΒ

Εε…άσε με ρε φίλε να είμαι φυλακισμένος…το προτιμώ! Έχω ένα mac book από το 2013 και παίζει σαν να το πήρα χτες, με το τελευταίο λογισμικό! Βαρέθηκα τα windows κ τα android, θέλω κάτι να δουλευει! Επίσης για κινητό θέλω κάτι να χωράει στην τσέπη! Αλήθεια υπάρχει κανενα σοβαρό android κάτω από 6.5″? Τι είναι αυτό, πως τα κουβαλάτε αυτά τα κινητά!? Αν ήθελα τάμπλετ…επερνα tablet! Κινητό θελω…ΚΙΝΗΤΟ, χωρίς να πρέπει να το ακουμπήσω στο τραπέζι για να το χειριστώ!

Aiwnios

Αφού έχεις και mac και θέλεις κάτι που να το πιάνεις με το ένα χέρι τότε το iPhone mini είναι μονόδρομος. Καλοδούλευτο λοιπόν!!!

kostas_falcon

Το κάθε site κάνει την δουλειά του (ξέρει αυτό) και επίσης ο καθένας από εμάς επίσης. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.