iPhone 12 Pro Max vs Galaxy S21 Ultra [drop test]

Σε ένα… καταστροφικό drop test υποβλήθηκαν τα iPhone 12 Pro Max και το Samsung Galaxy S21 Ultra. Αξίζει να δούμε πώς τα πήγαν οι δύο ναυαρχίδες σε αυτή τη δοκιμασία που γίνεται με εμπειρικό τρόπο.

Προτού να σχολιάσουμε το τελικό αποτέλεσμα, όπως αποτυπώνεται στο σχετικό βίντεο, θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα drop tests, για να είναι απολύτως ακριβή, απαιτούν σύγκριση με εργαστηριακό τρόπο και μετρήσεις, σε εντελώς ίδιες συνθήκες, ενώ ένα στοιχείο που μπορεί να παρατηρήσει κανείς είναι το ότι καλό είναι σε κάθε δοκιμασία να χρησιμοποιείται καινούρια συσκευή, αφού ένα smartphone που έχει ήδη υποβληθεί σε drop test συχνά – πυκνά καταρρέει μετά από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα.

, iPhone 12 Pro Max vs Galaxy S21 Ultra [drop test]

Το συγκεκριμένο drop test από το EverythingApplePro πιστοποιεί ότι τόσο το Samsung Galaxy S21 Ultra όσο και το iPhone 12 Pro Max τα πηγαίνουν καλά σε καθημερινές πτώσεις, με τα προβλήματα να προκύπτουν από μεγάλο ύψος και την πτώση με την οθόνη προς τα κάτω. Στο συγκεκριμένο τεστ το iPhone κατέληξε με το πίσω μέρος σπασμένο, αλλά τη συσκευή λειτουργική και το Galaxy S21 Ultra με εκτεταμένο σπάσιμο στην οθόνη και προβλήματα στην αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος.

Οι τυχεροί κάτοχοι κάποιας από τις δύο συσκευές καλό είναι να πάρετε και μια θηκούλα… δεν παίζουμε με τόσο ακριβές συσκευές στο χέρι…

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ovelix

3 Χρόνια έχει κλείσει το κινητό μου με γυαλί μπρος πίσω που δεν νομίζω πως είναι καν Gorilla Glass 4-5, Gorilla Glass 3 μην είπα και πολύ, από την πρώτη μέρα είναι χωρίς θήκη και μου έχει πέσει 2-3 φορές, τις 2 φορές μέσα στο σπίτι από το ύψος που είναι η τσέπη τις φόρμας και μια φορά έξω στο δρόμο την ώρα που πήγαινα να καθίσω στο κάθισμα του αυτοκινήτου, αποτέλεσμα ? μια εξαιρετικά μιρκούλα γρατσουνιά στην πλάτη που είναι δεν είναι 3-5 χιλιοστά, ειλικρινά αν κάποιος δεν εργάζεται σε οικοδομή ή δεν κάνει ορειβασία δεν καταλαβαίνω γιατί να φοβάται και να θέλει θήκη χαλώντας την ομορφιά του κινητού του, ποτέ δεν έχω βάλει κινητό σε θήκη τα τελευταία 20χρόνια ούτε και θα βάλω, είμαι τις άποψης ότι όταν έχω 15.000€-20.000€ στον δρόμο (αυτοκίνητο-μοτοσυκλέτα) που ανα πάσα ώρα και στιγμή κινδυνεύει δεν θα κάτσω να γίνω φοβικός και να φοβάμαι για ένα κινητό, αν πέσει και σπάσει τι να κάνουμε ή θα το φτιάξουμε ή θα πάρουμε άλλο, δεν κοστίζουν πολλά οι θήκες, φθηνές είναι αλλά γιατί να χαλάς κάτι που αγόρασες επειδή είναι όμορφο για το μήπως και αν και ίσως πέσει και σπάσει. Πιστεύω πως όλα αυτά… Συνέχεια »

SUPS 👨‍⚖️

ενταξει αφου σε σενα επαθε μια ”μικρουλα γρατζουνια” τοτε ναι σε κανενος δεν προκειται να παθει τιποτα αν πεσει…

Aλεξ

το παιδι εχει εταιρία που φτιάχνει θήκες και προσπαθεί να τις προωθήσει , παντως είχε καιρό να εμφανιστεί και υπήρχαν διάφορες φήμες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.