iPhone 12 Pro Max: Έκδοση Stealth χωρίς καμία κάμερα και με τιμή 4.990$

iPhone 12, iPhone 12 Pro Max: Έκδοση Stealth χωρίς καμία κάμερα και με τιμή 4.990$


H Caviar ανακοίνωσε τη νέα, Stealth έκδοση των iPhone 12 Pro και 12 Pro Max χωρίς καμία κάμερα και τιμή από 4.990$. Η νέα έκδοση προορίζεται για υπάλληλους επιχειρήσεων και κυβερνήσεων, όπου απαγορεύεται να χρησιμοποιείται smartphone με κάμερα.

H Caviar αφαιρεί όλους τους αισθητήρες για την κάμερα στο πίσω μέρος και απενεργοποιεί τη selfie κάμερα, αν και το Face ID συνεχίζει να δουλεύει κανονικά για ασφαλές κλείδωμα της συσκευής σας. Οι δύο εκδόσεις του iPhone 12 Pro χρησιμοποιούν σκληρυσμένο τιτάνιο για τη δημιουργία της πλάτης τους, για απόλυτη προστασία από πτώσεις.

iPhone 12, iPhone 12 Pro Max: Έκδοση Stealth χωρίς καμία κάμερα και με τιμή 4.990$

Το iPhone 12 Pro Stealth έρχεται σε μαύρο χρώμα και τιμή 4.990 δολάρια. Από την άλλη, αν κάποιος θέλει τη χρυσή έκδοση με PVD επίστρωση θα πρέπει να πληρώσει 5.520 δολάρια. Δε γνωρίζουμε αν το MagSafe λειτουργεί κανονικά, όμως πιθανόν να έχει απενεργοποιηθεί. Να σημειωθεί ότι έχουν κατασκευαστεί μόλις 99 τεμάχια από κάθε έκδοση.

Για όσους δε θυμούνται, η Caviar δημιουργεί συλλεκτικές, premium εκδόσεις για flagship συσκευές, σε όχι και τόσο φιλικές τιμές. Πρόσφατα η εταιρεία είχε δημιουργήσει μία έκδοση Apple 1 για το iPhone 12 Pro, η οποία περιείχε κομμάτι από τον πρώτο υπολογιστή της Apple, με την αντίστοιχη τιμή των 9.990 ευρώ.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gabriel

Θα ήταν ωραία ιδέα οι εταιρείες να κυκλοφορούν και εκδόσεις χωρίς κάμερες κυρίως από τα flagship μοντέλα, για να έχουν μια πιο προσιτή τιμή για όσους δεν τις έχουν ανάγκη (τις κάμερες).

Tasos Spanos

Καλή ιδέα
Το θέμα είναι ότι παρακολουθούν όλα τα άλλα. Οι κάμερες είναι οι τελευταίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.