Smartphones

iPhone 12: Renders μας δίνουν μια γεύση ενός notchless smartphone

Όπως γνωρίζουμε από πληροφορίες, η παρουσίαση των iPhone 12 θα καθυστερήσει ωστόσο στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για τα flagship smartphone της Apple. Renders που κυκλοφορούν από το Svetapple αποκαλύπτουν ένα iPhone 12 Pro χωρίς notch. Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι το notch ήρθε στα smartphone του Αμερικανικού κολοσσού με την κυκλοφορία του iPhone X πίσω στο 2017.

Σύμφωνα με τα renders, η Apple θα αφήσει στο παρελθόν το notch καθώς θα ενσωματώσει τους αισθητήρες αλλά και την κάμερα που είναι υπεύθυνη για το Face ID σε ένα μικρό bezel που θα υπάρχει στην πάνω πλευρά. Πιο συγκεκριμένα, η front facing κάμερα των 12MP, το ηχείο των κλήσεων, το μικρόφωνο και άλλα θα φιλοξενηθούν σε αυτό το bezel. Επιπλέον, ελαφρώς μεγαλύτερα δείχνουν και τα bezel που υπάρχουν στις υπόλοιπες άκρες.

Σύμφωνα με άλλες φήμες, η κορυφαία έκδοση του iPhone 12 θα έχει sensor-shifting image stabilization ενώ αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά σε smartphone της Apple και το νέο δίκτυο 5G. Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι τα παραπάνω είναι μερικά early renders τα οποία δεν γνωρίζουμε αν θα υλοποιηθούν, για αυτό καλό θα ήταν να μην θεωρήσουμε δεδομένο αυτόν τον σχεδιασμό.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.