Θα καθυστερήσει η κυκλοφορία των iPhone 12;

, Θα καθυστερήσει η κυκλοφορία των iPhone 12;

Εδώ και πολλά χρόνια η Apple ήταν συνεπής στο ραντεβού της με την παρουσίαση και κυκλοφορία των εκάστοτε μοντέλων iPhone, πλην κάποιον μικρών εξαιρέσεων. Το φετινό iPhone 12 φαίνεται να είναι ακόμα πιο σημαντικό για την εταιρεία, καθώς θα πρόκειται για την πρώτη 5G συσκευή της, όμως αυτή τελικά μπορεί και να καθυστερήσει αρκετά.

Σύμφωνα με το ιαπωνικό μέσω ενημέρωσης Nikkei, η Apple σκέφτεται το ενδεχόμενο να καθυστερήσει αρκετά την κυκλοφορία της νέας σειράς iPhone, ακόμα και μήνες, με το χειρότερο ενδεχόμενο να τοποθετεί την κυκλοφορία του ακόμα και στις αρχές του 2021. Η απόφαση αυτή έρχεται στο φως της δημοσιότητα λίγη ώρα μετά το lockdown δύο εκ των βασικότερων προμηθευτών της εταιρείας.

Μία εκ των πηγών του Nikkei είναι γνωστή εταιρεία παραγωγής κυκλωμάτων, η οποία αναφέρει πως ενώ κάθε χρόνο η Apple τους ειδοποιεί να στέλνουν μεγάλες ποσότητες για την κυκλοφορία των εκάστοτε επερχόμενων iPhone στα μέσα Ιουνίου, φέτος τους γνωστοποίησε πως επιθυμεί φέτος να ξεκινήσουν τις αποστολές τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου.

Τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί και με την τελική απόφαση για την κυκλοφορία των επόμενων iPhone 12 να αναμένεται μέσα στο Μάιο. Είδωμεν…

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.