Θα καθυστερήσει η κυκλοφορία των iPhone 12;

, Θα καθυστερήσει η κυκλοφορία των iPhone 12;

Εδώ και πολλά χρόνια η Apple ήταν συνεπής στο ραντεβού της με την παρουσίαση και κυκλοφορία των εκάστοτε μοντέλων iPhone, πλην κάποιον μικρών εξαιρέσεων. Το φετινό iPhone 12 φαίνεται να είναι ακόμα πιο σημαντικό για την εταιρεία, καθώς θα πρόκειται για την πρώτη 5G συσκευή της, όμως αυτή τελικά μπορεί και να καθυστερήσει αρκετά.

Σύμφωνα με το ιαπωνικό μέσω ενημέρωσης Nikkei, η Apple σκέφτεται το ενδεχόμενο να καθυστερήσει αρκετά την κυκλοφορία της νέας σειράς iPhone, ακόμα και μήνες, με το χειρότερο ενδεχόμενο να τοποθετεί την κυκλοφορία του ακόμα και στις αρχές του 2021. Η απόφαση αυτή έρχεται στο φως της δημοσιότητα λίγη ώρα μετά το lockdown δύο εκ των βασικότερων προμηθευτών της εταιρείας.

Μία εκ των πηγών του Nikkei είναι γνωστή εταιρεία παραγωγής κυκλωμάτων, η οποία αναφέρει πως ενώ κάθε χρόνο η Apple τους ειδοποιεί να στέλνουν μεγάλες ποσότητες για την κυκλοφορία των εκάστοτε επερχόμενων iPhone στα μέσα Ιουνίου, φέτος τους γνωστοποίησε πως επιθυμεί φέτος να ξεκινήσουν τις αποστολές τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου.

Τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί και με την τελική απόφαση για την κυκλοφορία των επόμενων iPhone 12 να αναμένεται μέσα στο Μάιο. Είδωμεν…

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.