iPhone 12: Sticker για τις θήκες τους επιβεβαιώνουν τις ονομασίες των μοντέλων

, iPhone 12: Sticker για τις θήκες τους επιβεβαιώνουν τις ονομασίες των μοντέλων

Πριν λίγες ημέρες ήρθαν στο φως οι πρώτες αναφορές πως η Apple θα ξεκινήσει να χρησιμοποιεί την ονομασία “mini” και στα μοντέλα iPhone. Σήμερα έχουμε τα αυτοκόλλητα από τις επερχόμενες θήκες Silicone που θα κυκλοφορήσουν μαζί με τα νέα μοντέλα iPhone 12, τα οποία επιβεβαιώνουν τις προηγούμενες αναφορές.

Η φωτογραφία είναι από το κέντρο διανομής της Apple στην Ιρλανδία, η οποία ονομάζει τα τρία μοντέλα. Αρχικά, τα iPhone 12 και 12 Pro χρησιμοποιούν την ίδια θήκη, κάτι που επιβεβαιώνει ότι θα έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος, με οθόνη 6,1 ιντσών. Επίσης, το μικρότερο μοντέλο με οθόνη 5,4 ιντσών θα ονομάζεται όντως iPhone 12 mini, ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο των 6,7 ιντσών θα ονομάζεται iPhone 12 Pro Max.

, iPhone 12: Sticker για τις θήκες τους επιβεβαιώνουν τις ονομασίες των μοντέλων

Υπεύθυνος για το ανέβασμα της φωτογραφίας ήταν το @duanrui1205 στο Twitter, ο οποίος δεν είναι αυτό που λέμε “επιβεβαιωμένος leakster”, αλλά ήταν ο πρώτος που ανέβασε φωτογραφία του επανασχεδιασμένου iPad Air. Εκτός του μικρότερου μεγέθους, το iPhone 12 mini θα είναι και το μοναδικό της σειράς που θα έχει μικρότερο notch, για να χωράνε οι πληροφορίες στην οθόνη δεξιά και αριστερά του.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.