iPhone 12: Θα έχουν ελαφρώς υψηλότερη τιμή

, iPhone 12: Θα έχουν ελαφρώς υψηλότερη τιμή

Η Apple παρουσίασε τα iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max με ελαφρώς μειωμένη τιμή και παρόλο που τα επόμενα iPhone 12 αναμένεται να έχουν νέες τεχνολογίες όπως το 5G, η τιμή τους δεν θα αυξηθεί σημαντικά. Αυτή την πληροφορία αποκάλυψε ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo ο οποίος πιστεύει ότι η αύξηση στην τιμή των iPhone 12 που θα σημειωθεί δεν θα ξεπερνάει τα $50.

Η αύξηση αυτή θα σημειωθεί χάρη στο 5G και άλλες τεχνολογίες οι οποίες θα αυξήσουν το κόστος παραγωγής από $30 έως και $100. Για να αντισταθμιστεί λοιπόν αυτό το ποσό, η Apple θα μειώσει τα έξοδα της αλυσίδας ανεφοδιασμού, σύμφωνα με τον Kuo.

Τι αναμένεται να δούμε με την κυκλοφορία των iPhone 12

Τον Σεπτέμβριο του 2020, αναμένεται να κυκλοφορήσουν τέσσερα συνολικά iPhone εκ των οποίων τα δύο θα είναι απλά ενώ τα άλλα θα δύο θα έχουν την στάμπα Pro.

iPhone 12 και 12 Plus

Το δύο απλά ίσως ονομάζονται iPhone 12 και 12 Plus και αναμένεται να έχουν OLED display στις 5.4 και 6.1 ίντσες αντίστοιχα, με notch παρόμοιο με το iPhone 11 Pro. Όσον αφορά τον τομέα της κάμερας ίσως δούμε διπλή διάταξη, με παρόμοιο module στην πάνω αριστερά γωνία.

iPhone 12 Pro και 12 Pro Max

Τα δύο high-end premium μοντέλα θα ονομάζονται iPhone 12 Pro και 12 Pro Max. Αυτά θα έχουν ελαφρώς μεγαλύτερο display στις 6.1 και 6.7 ίντσες αντίστοιχα με panel τύπου OLED. Αυτές οι εκδόσεις αναμένεται να έχουν μικρότερα bezel και ένα νέο σχεδιασμό στο notch στο οποίο θα φιλοξενείται για ακόμη μία φορά το Face ID, ενώ στην πλάτη θα μπορούσαμε να δούμε ένα quad camera setup.

Εσωτερικά και στις δύο περιπτώσεις θα δούμε τον A14 Bionic, με 4GB μνήμη RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο για τα απλά μοντέλα και 6/128GB για τις Pro εκδόσεις. Επιπλέον, ίσως δούμε και ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία η οποία θα αντισταθμίσει την υψηλή κατανάλωση ενέργειας του 5G. Να υπενθυμίσουμε ότι τα iPhone 12 σύμφωνα με πληροφορίες θα έχουν παρόμοια τεχνολογία μπαταρίας με τα Galaxy S11 η οποία θα αυξήσει σημαντικά την ζωή των smartphone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
maria

how much does it do in greece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.