iPhone 12 και Galaxy S11: Θα έχουν την ίδια τεχνολογία μπαταρίας

, iPhone 12 και Galaxy S11: Θα έχουν την ίδια τεχνολογία μπαταρίας

Και τα τρία iPhone 11 που παρουσίασε η Apple τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε ενσωματώνουν μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Τώρα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες τα iPhone 12 θα ενσωματώνουν μπαταρίες με παρόμοια τεχνολογία με τα Galaxy S11 τα οποία αναμένεται να παρουσιαστούν στις 18 Φεβρουαρίου.

Το προηγούμενο διάστημα, κυκλοφόρησαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες, τα Galaxy S11 θα έχουν Protection Circuit Modules (PCM) καθώς και Protection Module Packages (PMP). Αυτή η τεχνολογία θα ενσωματωθεί και στις μπαταρίες των iPhone 12 σύμφωνα με μία πηγή.

, iPhone 12 και Galaxy S11: Θα έχουν την ίδια τεχνολογία μπαταρίας

Με αυτές τις τεχνολογίες, το μέγεθος της μπαταρίας μπορεί να μειωθεί σημαντικά πράγμα που σημαίνει ότι ελευθερώνεται επιπλέον χώρος για την τοποθέτηση μεγαλύτερων μπαταριών οι οποίες θα αυξήσουν σημαντικά την διάρκεια ζωής.

Χάρη σε αυτήν την τεχνολογία, τα Galaxy S11e, S11 και S11+ αναμένεται να έχουν μπαταρία που θα ξεκινάει από τα 4.000mAh για το πιο φθηνό μοντέλο και θα φτάνει έως και τα 5.000mAh στο flagship smartphone S11+. Όσον αφορά την απλή έκδοση εκεί θα δούμε μία μπαταρία με ενδιάμεση χωρητικότητα σε σχέση με τα S11e και S11+ πράγμα που σημαίνει ότι θα ανέρχεται στα 4.500mAh.

Το ίδιο ίσως συμβεί και στις μπαταρίες των iPhone 12, δεν μπορούμε όμως να πούμε με βεβαιότητα ότι θα αγγίζουν τα επίπεδα των Galaxy S11 καθώς η Apple ίσως αποφασίσει να ακολουθήσει μία άλλη τακτική, τοποθετώντας ελαφρώς μεγαλύτερες μπαταρίες χρησιμοποιώντας τον ελεύθερο χώρο που θα μείνει για την τοποθέτηση αισθητήρων ή και πολλαπλών καμερών.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιω

Super power saving mode στο iPhone 12 με OLED για εκείνες τις φορές που έχεις 2% αλλά δεν έχεις φτάσει σπίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Software Apple Apple iOS featured

iOS 17.1: Λανσάρισμα έως τις 24 Οκτωβρίου

Η επερχόμενη ενημέρωση iOS 17.1 της Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει στο κοινό έως τις 24 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Συχνοτήτων της Γαλλίας (ANFR).

Smartphones Apple iPhone 12

Phone 12: Η Γαλλία εγκρίνει την ενημέρωση λογισμικού της Apple

Η ενημέρωση λογισμικού της Apple για τα iPhone 12 στη Γαλλία εγκρίθηκε από τις ρυθμιστικές αρχές, μετά την αναστολή των πωλήσεων στη χώρα.

Smartphones Apple iPhone 12 iPhone 12 Mini

iPhone 12: Η Γαλλία σταματά τις πωλήσεις λόγω ακτινοβολίας

Το πρότυπο της ΕΕ «είναι δέκα φορές χαμηλότερο από το επίπεδο των εκπομπών που μπορεί να έχει συνέπειες για τους χρήστες».