iPhone 12: Θα εξοπλίζεται με sub-6GHz 5G ώστε να μειωθεί η τιμή του

, iPhone 12: Θα εξοπλίζεται με sub-6GHz 5G ώστε να μειωθεί η τιμή του

Τα iPhone 12 αναμένεται να είναι τα πρώτα smartphone του Αμερικανικού κολοσσού, τα οποία θα ενσωματώνουν το νέο ταχύτατο δίκτυο, 5G. Το 5G λέγεται ότι θα υποστηρίζεται από κάθε iPhone 12 ωστόσο τα απλά μοντέλα μάλλον θα έχουν sub-6GHz για να κρατηθεί χαμηλά η τιμή. Τα υπόλοιπα δύο μοντέλα τα οποία θα ακούνε στο όνομα Pro και Pro Max θα έχουν mmWave και θα υποστηρίζουν τις υψηλότερες ταχύτητες που έχει να προσφέρει η νέα τεχνολογία.

Τα δίκτυα με sub-6GHz προσφέρουν ταχύτητες μεταξύ 200 Mbps και 300 Mbps πράγμα που σημαίνει ότι για τον μέσο χρήστη είναι ήδη αρκετά υψηλές ώστε να μην παρατηρηθούν μεγάλες διαφορές στην καθημερινή χρήση. Το mmWave από την άλλη το οποίο θα έχουν τα δύο κορυφαία iPhone μπορεί να ξεπεράσει και το 1Gbps.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά το πιο φθηνό iPhone 12 λέγεται ότι θα κοστίζει $649 και θα έχει οθόνη 5.4 ίντσες ενώ το κορυφαίο Pro Max θα έχει οθόνη 6.7 ιντσών και κόστος $1.099. Τα δύο ενδιάμεσα iPhone 12 και iPhone 12 Pro θα έχουν οθόνη 6.1 ίντσες και κόστος $749 και $999 αντίστοιχα. Ταυτόχρονα, αναμένεται να αλλάξει και ο σχεδιασμός καθώς και το μέγεθος του notch.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

Χαχαχχα…και παλι θα κανει 1200-1300 ευρω…!!!!!!!!!Παρε κοσμε.μπεεε..

nikos2020

1300€ με notch και επαγωγικές εστίες, για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος !!!!!!!!!!!

ntsi

Όπως κάνει το huawei χωρίς gms, το s20 Ultra με πρόβλημα στο hardware της κάμερας και το xiaomi mi10 pro που δεν θα καταφέρει ποτέ να βγάλει μια φωτογραφία της προκοπής

John

Για το ιδιο mi10 pro που ειναι κορυφη στο dxomark λες; Αληθεια δεν θεωρεις οτι ειναι ξεφτιλα για την Apple να μην ειναι καν στο top 10 σε φωτογραφια με την τιμη που εχει;

Nickolas

Τη στιγμή που σχεδόν όλες οι εταιρείες ξεπέρασαν το χιλιάρικο στις ναυαρχίδες τους, βλέπε Xiaomi και One plus, το value for money πήγε περίπατο και τα πρόβατα πάνε και έρχονται.
Στην περίπτωση της Apple αν παραμείνει στα ίδια χρήματα με πέρυσι, το iPhone 12 Pro στην περίπτωση της Ελλάδας 1230 ευρώ, θα έχει μικρότερο notch, κορυφαίες κάμερες με έξτρα το LiDAR, από τις καλύτερες οθόνες με 120Hz, 5G και τον καλύτερο επεξεργαστή.
Δε νομίζω ότι είναι και πολύ μακρυά σε τιμές από τους υπόλοιπους με αυτά που προσφέρει και ειδικά με την περίπτωση του Mi 10 Pro που ούτε αδιαβροχοποιηση έχει, η οθόνη είναι fullhd στα 90Hz, έχει μόνο μια Sim, ενώ το iPhone υποστηρίζει dual Sim έστω και με esim και στο τέλος ζητάει και 1.100 ευρώ

forneverarrow

Ωραία όλα αυτά… θα είναι πιο γρήγορο, πιο όμορφο και με 5G. Στη χρήση παραμένει ίδιο με το iPhone SE που είναι το ίδιο με το 8 που είναι το ίδιο με το 6… Αχ ρε Apple! Όλα τα προϊόντα της τα έχει εξελίξει πρόσφατα (iPad OS) ή σκοπεύει να το κάνει (MacBook με ARM επεξεργαστές και app integration με iPad OS) αλλά το iOS ίδιο από την έκδοση 7 του 2013… Ήμουν από το 2015 με iPhone και νιώθω ότι δούλευα με το ίδιο κινητό όταν άλλαξα το 6 με το 8. Το ίδιο ακριβώς νιώθω όποτε τυχαίνει να πιάσω κανένα XS στα χέρια μου, τα gestures δεν είναι ουσιαστική αλλαγή. Το 2015 είχα άπειρα παράπονα από το Android και ακόμα περισσότερα από το Galaxy S5 + TouchWiz της Samsung και γιαυτό άλλαξα, όταν όμως πήρα το S10+ κατάλαβα αμέσως την εξέλιξη μετά από 5 χρόνια. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος σήμερα να χρησιμοποιεί κανείς iOS πέραν ίσως από το iMessage (αλλά δεν είμαστε Αμερική οπότε αυτό είναι ανόητο επιχείρημα) και το ενδεχόμενο να γουστάρεις απλά να κρατάς iPhone οπότε δικαίωμά σου. Αλλά στο εξής, αν δεν αλλάξει το iOS, αν πρόκειται να δώσω κοντά στο χιλιάρικο για κινητό… Συνέχεια »

ευλαμπια

το ios δεν αλλαζει , το ios εξελίσσεται …
η διαφορα απο το touchwiz στο s5 με το s10 ηταν τεραστια διοτι ηταν για τα σκουπιδια τοτε και εγινε ανθρωπινο μετα.
για σενα ισως ο μοναδικος λογος να παει καποιος σε ios ειναι το imessage , αλλα για καποιους αλλους υπαρχουν περισσοτεροι λογοι οπως η σταθεροτητα-υποστηριξη-ασφαλεια-ταχυτητα λειτουργικου , ποιοτητα εφαρμογων και η τελεια συνδεσιμοτητα με οποιαδηποτε αλλη συγγενικη συσκευη .
επισης η γνωμη μου ειναι διαφορετικη στο θεμα τιμης… αν δεν αλλαξουν οι android κατασκευαστες τιμες , οταν ειναι να δωσω 1 χιλιαρικο για κινητο θα κοιταξω μονο το iphone με τα σημερινα δεδομενα.

forneverarrow

Σου απαντάω σε εντελώς φιλικό τόνο με το εξής: μέχρι να πάρω το S10+ τα ίδια ακριβώς έγραφα σε ανίστοιχα θέματα, μα ακριβώς τα ίδια! Ας μην είμαστε προσηλωμένοι σε ένα οικοσύστημα και μια συσκευή. Αν δοκιμάσεις σημερινό android flagship θα διαπιστώσεις ότι και ασφαλές είναι, και εφαρμογές ποιοτικές έχει (ναι, και paid χωρίς διαφημήσεις όπως στο iPhone) και είναι πολύ πιο ικανό σε θέματα multitasking.

ευλαμπια

θα σου απαντησω και εγω σε φιλικο τονο .ευτυχως δεν περιμενα να παρω ενα τηλεφωνο για να μου αλλαξει ολη μου την θεωρια .εχω δοκιμασει αρκετες ναυαρχιδες τα τελευταια 10 χρονια , εννοειτε πως η εξελιξη στο android ειναι μεγαλυτερη διοτι ηταν πολυ πισω και σε πολλα σημεια εχει ξεπερασει τον ανταγωνισμο . στα σημεια που τονισα ομως ειναι καθαρα μπροστα το ios.

John

Ουτε θεματα δεν εχει το ios ,ουτε τα εικονιδια δεν μπορεις να αλλαξεις. Να μη παω σε πιο πολυπλοκα πραγματα. Ασε το hardware που δεν εχουν πχ 5G , η καμερα εχει κολλησει στα 12 mp εδω και χρονια κτλ.

Constantin

Αδερφέ, μόλις χθες πήρα το s10e στην Αφρική όπου μένω διότι το iphone 8 που είχα είχε ένα θέμα με τ ακουστικό και για επισκευή μου ζητούσαν υπερβολικά πολλά.
Ωραίο το s10 λοιπόν, με οθόνη ζόρικη και ηχεία ικανότητα. Ωραίο το spit screen για να τρέχεις παράλληλα εφαρμογές και άλλα γκατζετακια στο software..αλλα: μπαίνω στον browser και μου ανοίγουν διαφημίσεις,πατάω κατά λάθος (χωρίς να αισθάνομαι ότι παταω) αν και νομίζω ότι είναι pop up σελίδες κάτι που ποτέ δεν είχα με ios.επισης πολύ πιο δύσκολο για τον μέσο χρήστη.μια ώρα έψαχνα να βρω κάτι για μια εφαρμογή στις ρυθμίσεις.καλο χρυσό αλλα θα περιμένω το 12 τον Σεπτέμβριο..να είσαστε καλά!

Nickolas

Ο browser της Samsung έχει εργαλείο αποκλεισμού διαφημίσεων μπορείς να το ενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις του. Διαφορετικά μπορείς να κατεβάσεις και άλλον browser έτσι και δε σε βολεύει αυτός.
Στο iPad για παράδειγμα εγώ έχω τον Chrome δε με βολεύει ο safari.

Γιάννης

👍

Giannis V

Ωραία 👍

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.