iPhone 12: Θα ξεκινάνε από τα $649 και θα φτάνουν τα $1.099

, iPhone 12: Θα ξεκινάνε από τα $649 και θα φτάνουν τα $1.099

Τα iPhone 12 είναι τα επόμενα flagship smartphone της Apple τα οποία αναμένεται να φέρουν αλλαγές τόσο στον σχεδιασμό όσο και στα χαρακτηριστικά σε σχέση με τα iPhone 11 που κυκλοφόρησαν τον Σεπτέμβρη. Ένα πολύ σημαντικό όμως πράγμα που αφορά τους καταναλωτές είναι το κόστος. Ο Jon Prosser για ακόμη μία φορά “ρώτησε τις πηγές του” όπως αναφέρει, οι οποίες αποκάλυψαν ότι το φθηνότερο iPhone 12 θα κοστίζει $649. Αυτό το iPhone λέγεται ότι θα έχει οθόνη 5.4 ίντσες, θα υποστηρίζει 5G και θα έχει δύο κάμερες.

Το αμέσως επόμενο “απλό” iPhone 12 θα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με την προηγούμενη έκδοση με την μόνη διαφορά να εντοπίζεται στο μέγεθος της οθόνης η οποία θα αγγίζει τις 6.1 ίντσες. Παρόμοια και η τιμή αυξάνεται κατά $100 ($749).

Οι δύο Pro εκδόσεις, θα έχουν τέσσερις κάμερες εκ των οποίων ο ένας θα είναι αισθητήρας LiDAR και 5G. Η Pro έκδοση θα έχει οθόνη 6.1 ιντσών ενώ το iPhone 12 Pro Max θα έχει οθόνη 6.7 ιντσών. Το κόστος τους θα αγγίζει τα $999 και $1.099 αντίστοιχα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nicktech

Σε εμάς θα έρθει 999 το φθηνότερο

Anonymous

Όχι 819€ θα έρθει αφού το iPhone 11 στην Ελλάδα κάνει 869€

John

Σιγα μην ειναι τοσο φτηνα , εδω πουλαει η Apple ροδακια στα $699 και βαση οθονης στα $999. Αλλωστε αφελεις και ασχετοι υπαρχουν πολλοι.

Johnjohn

Η apple κατάντησε αστεία τα τελευταία χρόνια με το να ανεβάζει τις τιμές σε όλα της τα Προϊόντα. Ακολουθούν εννοείται και οι άλλες ναυαρχίδες και κάπου εκεί τελειώνει το ενδιαφέρον μου(όπως και αρκετών) για την τεχνολογία και το γκατζετ γενικότερα. Τα λαπτοπ της και οι υπολογιστές της( αν και κάτοχος Mac-pro και IMac) απευθύνονται πλέον σε αρκετά πλούσιο πελατολόγιο. Κακά τα ψέμματα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χωρες του εξωτερικού οι περισσότεροι που αγοράζουν κάποια Apple συσκευή είναι με δόσεις-γραμματεία η με κινητά συμβόλαια. Ακόμα και στην Αμερική θεωρείται πολυτέλεια να έχεις Apple προϊόν σημερα. Ο Cook είναι από τους χειρότερους Ceo που υπάρχουν η που πέρασαν ποτέ από τεχνολογική ναυαρχίδα. Όλα για το χρήμα και τους αριθμούς. Δεν σεβάστηκε ούτε τον απλό Αμερικανό μικρομεσαίο που στήριξε στο να γίνει η Apple αυτό που είναι σήμερα και φυσικά δεν σεβάστηκε τους άπειρους fans της σε ολόκληρο τον πλανήτη. Γι’αυτο και σήμερα οι πωλήσεις της πέφτουν και οι κινεζικές ναυαρχίδες ανεβαίνουν όλο και πιο πολύ. Οχι ότι αυτοί είναι καλύτεροι, τα ίδια κάνουν και αυτοί πλέον… Απλά οι Κινέζοι έχουν και κάποια μοντέλα τα οποία είναι Vfm οποτε δεννθα αναγκαστείς να σκάσεις χιλιάρικο για μια σχετικά καλή συσκευή.… Συνέχεια »

Don Juan

Όχι μόνο οι τιμές που ανέβηκαν αλλά και η στασιμότητα τα τελευταία χρόνια σε καινοτομίες. Τα ίδια και τα ίδια απλά αναβαθμίζουν την κάμερα, ανάλυση, μπαταρία κλπ. Τίποτα το σπουδαίο για τα λεφτά που ζητάνε.

SUPS 👨‍⚖️

Η apple χρονια τωρα αυξανει συνεχεια τις τιμες της γτ ειχε τεραστιο μεριδιο της αγορας και πιστο κοινο.Οι υπολοιπες εταιρειες τι κανουν σημερα π απεκτησαν και αυτοι καποιο μεριδιο αγορας?ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΥΞΗΣΗ τιμων πχ mi 10 pro, huawei εδω κ 2 χρονια.Προφανως και αυτες οι 2 εταιρειες εχουν πολυ καλες Midrange προτασεις κ για αυτο η apple βγαζει τωρα μοντελα οπως το se και 2 απλα 12αρια για να δελεασει τη μεσαια κατηγορια και ειδικα την ασιατικη αγορα που ειναι ανερχομενη δυναμη.Στα κινητα ειδικα, οι τιμες γενικα ανεβαινουν σταθερα σε ολες τι κατηγοριες.

marios1508

Μάλλον αντιλαμβάνεσαι πολύ μονόπλευρα το εμπόριο. Δεν υπάρχει εταιρεία που να μην έχει σκοπό το κέρδος. ΚΑΜΙΑ. Όλα διαμορφώνονται από την προσφορά και τη ζήτηση. Αν η apple (και οι άλλες εταιρείες) καταγράψει απογοητευτικές πωλήσεις και κατά συνέπεια χαμηλή κερδοφορία ή ακόμη χειρότερα ζημία, θα αλλάξουν τιμολογιακή πολιτική και όχι μόνο. Επίσης, λες για δόσεις, γραμμάτια κτλ., δηλαδή αν βάλεις σε δόσεις το Samsung s20 είναι εντάξει και μας πειράζουν οι δόσεις για iPhone; Παράλογο. Όσο για τον Cook λες ότι είναι ο χειρότερος CEO, αυτός που την έχει οδηγήσει στη μεγαλύτερη κερδοφορία της ever. Μάλλον για καλύτερος μου μοιάζει εμένα. Εκτός αν δουλεύεις στην Apple και έχει προσωπική άποψη. Είναι ακριβά τα προϊόντα της Apple γενικά, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη (όντας χρήστης τους κοντά 15 χρόνια) είναι ένα κλικ πιο πάνω σε ποιότητα από πολλά αντίστοιχα. Ας πούμε εγώ θέλω σώνει και καλά να έχω smartphone με αλουμινένιο περίβλημα και όχι πλαστικό και καλή κάμερα. Πόσο έχουν λοιπόν τα αντίστοιχα μοντέλα των άλλων κατασκευαστών. Κάτι που λειτουργεί άψογα και θα λειτουργεί για τουλάχιστον 5 χρόνια (έστω κι αν έχει μεγάλα bezels) δεν νομίζω ότι χαρακτηρίζεται μπακατέλα. Και ξαναλέω μην κολλάτε με αριθμούς και συγκεκριμένα specs οut of… Συνέχεια »

Sakis

Νομίζω πως τα είπατε όλα! Όσοι βλέπουν ακόμα τα Specs και μόνο, τότε πρέπει κάθ φορά που κυκλοφορεί ανώτερο κινητό να τρέχουν να το αλλάζουν.Με 4 ετών iPhone και έχω τα ίδια καλούδια με το νεώτερο μοντέλο χωρίς μεγάλες διαφορές στις επιδόσεις. Η Εμπειρία χρήσης είναι απίστευτη. Ειδικά πλέον και με το Apple Pay στην Ελλάδα έχω βρει τη χαρά μου! Από την άλλη όλοι οι Haters που πουλάνε νεφρό για το iPhone, δεν χαλιούνται που οι ναυαρχίδες των Android έχουν ίδια τιμή, ούτε που πέφτει η τιμή τους στο μισό σε 1 χρόνο. Πλήρης απαξίωση και προσβολή στους early Buyers τους. Φθηνή η Apple δεν είναι αλλά με την εγγύηση 5 ετών αναβαθμίσεων του iOS είναι σίγουρα η πιο τίμια.

Achilleas

Αυτό πληρώνεις ως πελάτης. Την ποιότητα κατασκευής και σίγουρα την υποστήριξη λογισμικού και την εμπειρία χρήσης. iMac 2010, τρέχει παράλληλη οποία πλατφόρμα θες και ναι, πήρε και την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού. Ποια άλλη εταιρεία τα κάνει αυτά. Χρήστης android και windows μέχρι το 2016, ο εκνευρισμός χρήσης των δυο τελευταίων λογισμικών με οδήγησε στην apple. Και ορθώς έπραξα

Achilleas

Ισχύουν σαφώς όλα τα παραπάνω. Γι’αυτο και πλέον ο περισσότερος κόσμος στρέφεται είτε σε άλλες εταιρείες είτε (εάν όπως εγώ κι εσύ έχουμε εμπλακεί στο σύστημα της apple με MacBook και imac) σε αγορά μεταχειρισμένων συσκευών. XR με 400€ δεν είναι και άσχημα

Agnostos13

Το σημαντικό θέμα είναι οτι δεν θα έχει πλέον 3d touch.
Κανά fingerprint scanner θα έχει τουλάχιστον;

forneverarrow

Δεν θα σχολιάσω για τα 4 μοντέλα… θα πω μόνο ότι τα μεγαλύτερα δεν αξίζουν καν τον κόπο. Αν θες μεγάλη οθόνη σε iOS πάρε iPad για να μπορείς τουλάχιστον να την αξιοποιήσεις (split screen). Οι 6,7″ σε iPhone δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερο από τις 6.1″ σε θέματα χρηστικότητας. Είναι αυτό που έλεγα και σε άλλα post, αν δεν αλλάξει κάτι στο iOS δεν υπάρχει καμία ουσιαστική διαφορά μεταξύ του SE και του ακριβότερου Pro πέρα από το σχεδιασμό και την ποιότητα της οθόνης.

Apostolos

Ας μου δωσει εμενα σοβαρο , real , super slomo, να δεις τι ωραια αγοραζω για πρωτη φορα εβερ , iphone

dream21

Τραβάτε και δωστε για xiaomi mi 10 pro 1000€ και αφηστε εμας να δωσουμε τα ιδια λεφτα για iPhone 🙂

Γιάννης

απο Ελλάδα γιατι απο Κίνα κανει 750 και δεν του λείπει τίποτα σε σχέση με το iphone

Νικος

Και να δείτε ότι του χρόνου όλες οι εταιρίες θα βγάζουν flat κινητά 🤣

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.