iPhone 12: Το απλό μοντέλο θα αποτελέσει το best seller της σειράς

iPhone 12, iPhone 12: Το απλό μοντέλο θα αποτελέσει το best seller της σειράς

Η Apple θα ανακοινώσει τα iPhone 12 αύριο, 13 Οκτωβρίου, στο “Hi Speed Event”. Οι περισσότερες αναφορές έως τώρα συμφωνούν στο ότι η εταιρεία με έδρα το Cupertino θα κυκλοφορήσει φέτος τέσσερα iPhones, με τρία διαφορετικά μεγέθη οθονών. Ωστόσο, μόνο ένα από αυτά μπορεί να αποτελέσει το best seller της σειράς.

Οι καταναλωτές στρέφονται στα βασικά μοντέλα

Ο γνωστός αναλυτής των Apple προϊόντων Ming-Chi Kuo δημοσίευσε μία αναφορά η οποία σχετίζεται με τα iPhone 12 και τις πωλήσεις του κάθε μοντέλου χωριστά. Σύμφωνα με τον αναλυτή, το απλό μοντέλο, το οποίο έχει 6,1 ιντσών οθόνη, θα ξεπεράσει κατά πολύ σε πωλήσεις τα υπόλοιπα smartphones της σειράς.

Συγκεκριμένα, ο Kuo ανέφερε ότι το 12 Mini, το 12 Pro, και το 12 Pro Max θα πουλήσουν τα μισά κομμάτια από ότι το βασικό μοντέλο. Οι αποστολές του κάθε μοντέλου θα είναι περίπου 20%, ενώ του απλού iPhone 12 των 6,1 ιντσών θα αγγίξουν το 40%.

Ο αναλυτής αναφέρει ότι παρά το γεγονός πως το 12 Mini θα είναι το πιο οικονομικό από όλα, καθώς θα κοστίζει 699 δολάρια Αμερικής, δεν θα αποτελέσει την νούμερο ένα επιλογή των καταναλωτών εξαιτίας του μεγέθους του.

Αντιθέτως, το βασικό μοντέλο θα έχει μεγαλύτερη οθόνη και θα είναι ελάχιστα πιο ακριβό, η τιμή εκκίνησης του θα είναι στα 799 δολάρια Αμερικής, γι’ αυτό θα είναι πιο ελκυστικό για τους χρήστες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
oneos

Όλοι εμείς που έχουμε μείνει με το πρώτο SE, λόγω μεγέθους και επιλέγοντας το οικοσύστημα apple, περιμένουμε πως και πως το αναφερόμενο ως “mini”. Τόσα χρόνια απορρίψαμε τα καμπυλωτά αλουμινένια εύθραυστα πλαίσια που γλιστράνε σαν χέλια μέσα από την παλάμη μας, παραμένοντας στον sexy σχεδιασμό των ακμών και βέβαια για εμάς τους ανθρώπους της εργασίας που τo κινητό βρίσκει καταφύγιο σε μια τσέπη πουκαμίσου ή παντελονιού ήταν μονόδρομος η επιλογή. Τα “ελικοδρόμια” χωράνε σε γυναικείες τσάντες και στα χέρια εφήβων που δεν τα χρησιμοποιούν και για πολλά πράγματα στην διάρκεια της ημέρας. Εμείς τα θέλουμε για να εργαζόμαστε και θέλαμε ένα κομψό νέας εποχής τηλέφωνο με ικανοποιητικές ίντσες που χωρίς περιθώρια παραμένει μικρό. Νομίζω ότι θα τρίβουν τα μάτια τους από την αποδοχή του “mini”. Άλλωστε λαμβάνοντας τα μηνύματα των ανθρώπων της παραγωγής προχώρησαν στη επιλογή αυτή που για την πιτσιρικαρία είναι ακατανόητη. Οψόμεθα…

Last edited 3 years πριν by oneos
konstantinos68

Συμφωνώ κι εγώ, θα προτιμήσω το μικρό,που χωράει παντού.

SUPS 👨‍⚖️

Λογικο οταν τα 11 και xr ηταν επισης τ best-seller των προηγουμενων 2 σειρων….

xristos

εδώ και 10 μήνες έχω το iphone 7 (αγορά στα 330 ευρώ) και το αγόρασα λόγο του μεγέθους και της τιμής. το μόνο λάθος είναι που πήγα στο ios 13 και έχασα την λειτουργία του force touch.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.