iPhone 13: Με 1TB χωρητικότητα και νέες δυνατότητες [updated]

, iPhone 13: Με 1TB χωρητικότητα και νέες δυνατότητες [updated]

Σε προηγούμενο άρθρο μας έγινε αναφορά για τα νέα iPhone 13 και τη μεγάλη χωρητικότητα που θα έχουν. Πάμε να δούμε περισσότερες πληροφορίες καθώς η Apple εξέδωσε νέες ανακοινώσεις με παραπάνω πληροφορίες για το iPhone 13.

Τα iPhone της Apple έχουν γίνει πιο γενναιόδωρα όταν πρόκειται για την αύξηση της μνήμης και αποθήκευσης του κινητού, αλλά εξακολουθούν να υστερούν σε σχέση με τα κορυφαία τηλέφωνα Android, πολλά από τα οποία προσφέρουν το 1TB ως το κορυφαίο επίπεδο αποθήκευσης.

Σύμφωνα με μια έκθεση των αναλυτών της Wedbush, βάσει πληροφοριών από την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple, το επόμενο iPhone (πιθανότατα ονομάζεται iPhone 13) θα έρθει με μια επιλογή αποθήκευσης 1TB, χώρος διπλάσιος από την τρέχουσα μέγιστη χωρητικότητα του iPhone 12 Pro, το οποίο διατίθεται σε χωρητικότητα 128 GB, 256 GB και 512 GB.

Η μόνη συσκευή iOS που διαθέτει επί του παρόντος 1TB αποθηκευτικού χώρου είναι το iPad Pro. Η χωρητικότητα 1TB σίγουρα δεν θα είναι για όλους – για παράδειγμα, για ανθρώπους που δεν έχουν μια δουλειά συγκεκριμένη και χρειάζονται αρκετή χωρητικότητα. Αλλά για άλλους που το απαιτεί η εργασία τους ή πχ δουλεύουν τα βίντεο υψηλής ανάλυσης, σίγουρα θα χαρούν να δουν αυτήν την επιλογή.

Το iPhone 13, πιθανότατα να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο. Νέες δυνατότητες που ενδέχεται να έρχονται περιλαμβάνουν μια οθόνη που είναι πάντα σε λειτουργία με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, ισχυρότερο μαγνητικό σύνδεσμο MagSafe και νέες δυνατότητες φωτογραφίας (αστρο-φωτογραφίας).

Σε προηγούμενη αναφορά της, η εταιρεία επισήμανε ότι το iPhone 13 πιθανότατα θα είναι παρόμοιο στο σχεδιασμό με το προηγούμενο σε σειρά, αλλά θα έρθει με μια καλύτερη εξαιρετικά ευρεία κάμερα.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Ένα τέρα, τελικά θα τα φτάσει το iPhone φέτος τα δύο χιλιάρικα και αν υπάρχει και καμιά έξτρα αύξηση λόγω 120Hz πολύ πιθανό να τα ξεπεράσει κιόλας.

ΑΝΔΡΕΑΣ

Έτσιιιιι βεντούζα πιστοί μου! όπως τα λέει ο εξαιρετικός αρθρογράφος κ εχχμ μάλλον πιστός μας
Το νέο iphone θα είναι pc tower replacement. Πετάξτε τα παράθυρα (windows) κ αφεθείτε στην μαγεία της επεξεργασίας βίντεο 4Κ,8Κ από το αλαγκάριστο κτηνώδες iphone. Προσοχή! Μη μπερδευτείτε κ δεν αγοράσετε μακ κ ipad!! .🤦‍♂️😜✌

nikos_21

ακουσα τα1 νεφρό στην Ρουμανία πιάνει 1500 ευρω!

Last edited 3 years πριν by nikos_21
Daylight

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει η  στα iPhone είναι να αντικαταστήσει τις οθόνες με full screen χωρίς Μπέζελ οπως έχουν κάνει Samsung , XIAOMI κλπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.