iPhone 13: Οι Pro εκδόσεις θα έρθουν με μνήμη έως 1TB

iPhone 13, iPhone 13: Οι Pro εκδόσεις θα έρθουν με μνήμη έως 1TB

Η Apple φαίνεται να ανεβάζει τη μέγιστη χωρητικότητα των επερχόμενων iPhone 13 Pro, με τις κορυφαίες προτάσεις να έρχονται με έως 1TB μνήμης. Η νέα πληροφορία έρχεται από τον γνωστό leakster Jon Prosser, ο οποίος μας έχει δώσει αρκετές έγκυρες πληροφορίες στο παρελθόν.

Πέραν του 1TB αποθηκευτικού χώρου, ο Prosser επιβεβαιώνει από τη μεριά του το μικρότερο notch των iPhone 13, χωρίς να μας λέει αν όντως είναι μικρότερο σε πλάτος ή σε ύψος. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πιο “κοντό” notch, καθώς ο αισθητήρας για το Face ID θα τοποθετηθεί σε διαφορετικό σημείο. Βέβαια έχουμε ξανακούσει για μικρότερο notch και πέρσι, χωρίς να γίνεται πραγματικότητα τελικά.

Ήδη έχουμε συγκεντρώσει όλες τις γνωστές πληροφορίες για το iPhone 13, όμως ο Jon Prosser επιλέγει να μην αναφέρει τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος. Το 1TB αποθηκευτικού χώρου μπορεί να θεωρείται υπερβολικό για πολλούς, όμως με τις φωτογραφίες και τα βίντεο να έχουν όλο και μεγαλύτερο μέγεθος κάθε χρόνο θα είναι ένα συν για όσους θέλουν να βγάζουν πολλά βίντεο με τις συσκευές τους.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.