iPhone 13: Θα έρθει με under-display Touch-ID, σύμφωνα με αναφορά

iPhone 13, iPhone 13: Θα έρθει με under-display Touch-ID, σύμφωνα με αναφορά

Αν και ακόμα περιμένουμε την κυκλοφορία των iPhone 12, έχουμε την πρώτη αναφορά για under-display Touch ID στο iPhone 13. Μάλιστα, η εν λόγω αναφορά έγινε από την πάντα έμπιστη πηγή @L0vetodream, μέσω ενός κωδικοποιημένου Tweet με πολλά ερωτηματικά.

Επίσης, μπορεί το Face ID να προσφέρει όντως ασφάλεια και ταχύτητα, όμως διανύουμε μία εποχή όπου η μάσκα θεωρείται απαραίτητη σε πολλές χώρες, οπότε η χρήση του Face ID δεν είναι δυνατή. Βέβαια, όσο έγκυρη πηγή και να είναι ο @L0vetodream, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το δούμε για να το πιστέψουμε, οπότε σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε ένα χρόνο μέχρι το επόμενο iPhone 13.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γεωργιος Παπαδοπουλος

το 12 δεν εχει βγει στην αγορα ουτε USA !!!!!
Και εσεις γραφετε για το επομενο!!!!!!!!!!!!!!!

Γεωργιος Παπαδοπουλος

ευχαριστω για την αμεση απαντηση

Nefeli

Common sense το λένε οι Αμερικάνοι.Η Apple είναι πολύ περήφανη για να εγκαταλείψει το face id το να βάλει touch id in display στο επόμενο πού θα φοράει A15 είναι αστείο όταν μάλιστα δεν το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ (το ipad air 4 έχει button touch id)Μια τεχνολογία την εγκαταλείπεις μόνο όταν έχει βγάλει τα λεφτά της ακόμα και αν δεν προχωρά ή όταν πλασάρεις μια νέα το είδαμε και με τις plasma (σχετικά άσχετο) το είδαμε και με τις 3D οθόνες.Τωρα το τι λέει ο κάθε leakster είναι για να γεμίζουν την οθόνη όσο αξιόπιστος και αν θεωρείται ότι είναι.Ας βάλουν επιτέλους promotion 120 ας σουλουπωσουν και την front camera τύπου μπανιέρα και ας το ανοίγω και χειροκίνητα

xristos

δεν ισχύουν απόλυτα αυτά που γράφεις , δες για παράδειγμα τι έγινε με το 3d touch και πώς το εξαφάνισε Απο το iphone 7. πάντως έμενα μου λείπει το force touch του iphone 7 δεν έρεπε να αναβαθμίσω στο ios 13.

Nefeli

Όπως έγραψα φιλτατε το force touch,3d touch έβγαλε δεν έβγαλε τα λεφτά της απ’το 6s 5 χρόνια μέχρι το xr αν θυμάμαι καλά και θεωρησαν νέα τεχνολογία να το βαπτίσουν haptic touch taptic engine ως εξέλιξη ενώ στην ουσία όπως είπες το κατήργησε.Ο μέσος user θεώρησε τη διαφορά αμελητέα κάτι που διαφωνώ αφενός δεν αντιλήφθηκε,αφομοίωσε ή εκτίμησε την διαβάθμιση άσκησης πίεσης πάνω στην οθόνη μιλώντας για drain battery αφετέρου η περίπλοκη και ακριβή διαδικασία κατασκευής αλλά και επιδιορθώσης του block απεδείχθη ασυμφορη.Τωρα φαντάσου τη συμβιβασμος ή οπισθοχώρηση θα ήταν για την Apple αντί για σχετικά φθηνό και face id να γυρίσει 6-7χρονια πίσω άνευ λόγου και αιτίας θα μπορούσε βέβαια να τά συνδιάσει. Εγω μετάνιωσα που πέρασα στο Pro το ipados 14 και το floating keyboard κρασαρει στο YouTube

Αρης

Βοιδια μάρκετινγκ το λεμε

SUPS 👨‍⚖️

πολυ πετυχημενο μαρκετινγκ να βαζεις διλλημα σε καποιον αν θα αλλαξει ΤΩΡΑ κινητο με το iphone 12 ή να περιμενει 11 μηνες που πολυ πιθανον τοτει να μην επιλεξει ΚΑΘΟΛΟΥ την εταιρεια..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.