Smartphones

iPhone 14 Plus: Η ανησυχία της Apple για τις πωλήσεις ίσως φέρει χαμηλότερες τιμές στα iPhone 15

Η Apple φέρεται να ανησυχεί «σοβαρά» για τις χαμηλές πωλήσεις του iPhone 14 Plus, με αποτέλεσμα να εξετάζει νέες στρατηγικές για τη σειρά iPhone 15 της επόμενης χρονιάς.

Το iPhone 14 Plus είναι η νεότερη προσθήκη στη σειρά και ήρθε να αντικαταστήσει το iPhone mini των 5,4 ιντσών. Διαθέτει την ίδια σχεδίαση, κάμερες και απόδοση με το vanilla iPhone 14, αλλά έχει μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση του yeux1122, ο οποίος έχει μοιραστεί και ακριβείς και ανακριβείς πληροφορίες στο παρελθόν, στο Naver, η Apple σκέφτεται τρόπους να επαναξιολογήσει το πως διαχωρίζει τα Pro από τα μη Pro μοντέλα.

Η ανάρτηση περιγράφει δύο πιθανές στρατηγικές που φέρεται να εξετάζονται στην Apple. Η πρώτη είναι η περαιτέρω διαφοροποίηση των Pro και μη Pro iPhones, κάτι που είχε προηγουμένως φημολογηθεί από τον αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo. Δεύτερον, η Apple φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης της τιμής του μοντέλου Plus της σειράς, που ξεκινά από 899 δολάρια, σύμφωνα με την ανάρτηση, η οποία επικαλείται πηγές της εφοδιαστικής αλυσίδας και του κλάδου. Η μείωση της τιμής του μοντέλου Plus σημαίνει ότι το vanilla iPhone, το οποίο ξεκινά από 799 $, θα μπορούσε επίσης να έχει χαμηλότερη τιμή.

Το iPhone 15 απέχει ακόμα ένα χρόνο, επομένως είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε ποια στρατηγική θα χρησιμοποιήσει η Apple. Εδώ, πιθανότατα, δε γνωρίζει η ίδια η Apple. Ένα σημάδι, ωστόσο, ότι θέλει να ενοποιήσει ολόκληρη τη σειρά, είναι πως το Dynamic Island αναμένεται να έρθει σε όλα τα μοντέλα iPhone 15.

Σχόλια

  • Ιδρώνω κ έχω δύσπνοια μόνο που διαβάζω για μείωση τιμών κ χαμηλή ζήτηση. Έτσι θα βγει η χρονιά? Με hating speech articles? Θέλω εκτοξεύσεις μετοχής, ρεκόρ κερδών , ουρές αλαφιασμένων πιστών μας , φήμες για αναδιπλούμενα μακμπουκ με βάση τοποθέτησης στο APPLE CAR που με την σειρά του θα κάνει ρεκόρ προπαραγγελιών !! Θέλω ΑΠΟΛ ΚΟΤΕΡΑ , ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ , ΓΟΥΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΕΧΩ!

    • Τι ξεφυσάς ρε ηγέτη !!
      Καλά κάνουν και δεν αγοράζουν τα φτηνιάρικα

      ΜΟΝΟ pro Max άντε και το pro .

      Άκου κει να μπορείς να πάρεις I phone με μόνο ένα χιλιάρικο ! Έλεος

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.