iPhone 14 Pro: Διαρροές ισχυρίζονται ότι θα έχει Touch ID στην οθόνη

, iPhone 14 Pro: Διαρροές ισχυρίζονται ότι θα έχει Touch ID στην οθόνη

Παρόλο που το απλό iPhone 14 δεν θα έχει το Touch ID κάτω από την οθόνη, το στοιχείο αυτό αναμένεται να αποτελεί βασικό εξοπλισμό του iPhone 14 Pro. Οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από το site iDropNews και τον LeaksApplePro.

Σύμφωνα με τις διαρροές αυτές, η Apple φέρεται να δοκιμάζει το TouchID κάτω από την οθόνη για το μοντέλο iPhone 14 Pro που θα δούμε σε ένα χρόνο περίπου, ενώ παραμένει ακόμα ασαφές το εάν θα το δούμε να συμπεριλαμβάνεται τελικά στον βασικό του εξοπλισμό. Το ίδιο φέρεται να είχε συμβεί και με το φετινό μοντέλο του iPhone, σύμφωνα με το Bloomberg, καθώς o Apple insider, Mark Gurman, ισχυρίζεται ότι το Touch ID κάτω από την οθόνη είχε δοκιμαστεί για τα μοντέλα του iPhone 13 Series, αλλά τελικά δεν μπήκε στον τεχνολογικό εξοπλισμό τους.

Σε γενικές γραμμές, η Apple φαίνεται πως θέλει να δημιουργήσει αρκετά σημεία διαφοροποίησης μεταξύ των απλών μοντέλων και των εκδόσεων Pro. Έτσι, στην περίπτωση του iPhone 14 Pro περιμένουμε να υπάρχει selfie camera τύπου punch hole, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί μία έκδοση iPhone 14 Max, η οποία θα έρθει να προσφέρει ένα προσιτό iPhone με μεγάλη οθόνη και μεγάλη μπαταρία. Η iPhone 14 Series αναμένεται να αποτελείται από δύο μοντέλα στις 6.1 ίντσες και άλλα δύο στις 6.7 ίντσες, με τα Pro να είναι διαθέσιμα και στις δύο διαμορφώσεις.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Μεγάλο foul αν δεν βγει 14 mini και ακόμα μεγαλύτερο αν βγει 6.7″ απλή έκδοση. Νομίζω τελικά ότι η Apple σιγά σιγά σκοπεύει να γεμίσει την αγορά με απλά iPhone, ίσα ίσα να μπορούν να προωθούνται τα services που πουλά και τα καλά iPhone θα κοστίζουν όσο τα Fold της Samsung… Το τρίτο foul δηλαδή γιατί τα Fold αξίζουν τα λεφτά τους ενώ τα iPhone, στην παρούσα μορφή όσο Pro και να γίνουν, δεν προσφέρουν όσα ένα Fold. Παρέμεινα στην Apple επειδή έβγαλε 12 και 13 mini αλλά στο μέλλον θα το σκεφτώ σοβαρά αν τα καταργήσει… Αν ήθελα 6.1 ή 6.7″ το Android εχει περισσότερες και καλύτερες επιλογές…

SUPS 👨‍⚖️

Αρχικα τα mini εχουν απαραδεκτη μπαταρια γενικα οποτε για σοβαρη χρηση(πρωτη συσκευη) τα ξεχνας…Δευτερον ειναι γεγονος ΗΔΗ οτι ολα αυτα τα μοντελα ειναι ουσιαστικα ενα μεσο για τις paid υπηρεσιες της apple…Για το fold αν και αρκετα ακριβο ακομα, αν του προσθεσουν πενακι και καμερα module ultra θα ειναι πραγματικα το απολυτο smartphone…ας ελπισουμε καποια μερα με χαμηλοτερη τιμη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Απολαύστε επίσημα δείγματα της κάμερας

Η vivo αναμένεται να αποκαλύψει το X100 Ultra αυτόν τον μήνα και τώρα μοιράστηκε δείγματα κάμερας του smartphone.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Xiaomi 15: Φήμες ότι έρχεται μέσα Οκτώβρη με Snapdragon 8 Gen 4

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Xiaomi έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα πρώτης κυκλοφορίας για το επερχόμενο SoC Snapdragon 8 Gen 4.

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.