iPhone 14 Pro: To βλέπουμε με λεπτομέρειες σε concept video

Ήρθε η στιγμή να δούμε τις φήμες για τo iPhone 14 Pro να παίρνουν σάρκα και οστά σε ένα αναλυτικό concept video. Μέχρι στιγμής, πάντως, η φημολογία για το iPhone 14 δείχνει να συμφωνεί ως προς τα βασικά χαρακτηριστικά.

Έχουμε δει ήδη κάποια renders που δείχνουν πώς θα είναι το iPhone 14 Pro Max και τώρα έχουμε ένα νέο concept video που μας παρουσιάζει το πώς θα μπορούσε να είναι το iPhone 14 Pro που θα δούμε σε έναν χρόνο περίπου, καθώς ακόμα βρισκόμαστε στη διαδικασία γνωριμίας με το iPhone 13 Series…

, iPhone 14 Pro: To βλέπουμε με λεπτομέρειες σε concept video

To πρώτο στοιχείο που μπορεί κανείς να παρατηρήσει στο βίντεο είναι η punch hole camera μπροστά, ενώ ιδιαίτερη μνεία γίνεται στην μεταφορά του Touch ID στο πλάι, εκεί που υπάρχει και το power button. Η συχνότητα ανανέωσης των 120 Hz θεωρείται, επίσης, δεδομένη για το νέο μοντέλο.

Τέσσερα θα είναι τα μοντέλα που θα απαρτίζουν την οικογένεια iPhone 14, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε εκδόσεις με οθόνη διαγωνίου 6.1 και 6.7 ιντσών, εξοπλισμένα με θύρα USB Type C και επεξεργαστή στα 4 nm.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

✌👍 ΕΥΓΕ Κύριε Βλαχάκη! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! Ο Κος Κούκ έχει ειδική μνεία για τα ανδραγαθήματα κ τις υπηρεσίες που προσφέρεται στην αυτού μεγαλειότης APPE. Εκτοξεύεται τον ενθουσιασμό , το ντελίριο ανυπομονησίας των πιστών μας στα ουράνια και αν συνεχίσετε έτσι δυναμικά δεν αποκλείεται να σχηματιστούν κ ουρές με αντίσκηνα έξω από retailers. Ακόμη κ να μην γίνει, θα θέλαμε άρθρο σας για render , concept , rumors ουρών (και ενδεχομένως ποτάμια ούρων από την αναμονή) που έρχονται, θυμίζοντας μας εποχές 5s, 6.
Apple rules Get ready για το 14άρι το καλό που λέγαμε πρίν.
Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ-ΜΠΡΑΒΟ-ΜΠΡΑΒΟ

Κώστας Βλαχάκης

Ευχαριστούμε πολύ κ. Αντρέα!

SUPS 👨‍⚖️

ρε φιλε σου εφαγε κανεις με Iphone τη κοπελια σου και μας γραφεις τα ιδια κ τα ιδια ολη την ωρα?Κακο τρολ ρε συ ξεκολλα..

Βασίλης

Φίλε μου ο συντάκτης και η εμμονή του με την Apple είναι άξιο απορίας….Ούτε η ίδια η εταιρεία τέτοιο πράγμα…η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε…

Chris_BMW

Στραβά αρμενίζεις εσυ μεγάλε όποτε παρτο αλλιώς .

Άνοιξε τώρα τη σελίδα του techblog και πες μας τι βλέπεις στην αρχική από ειδήσεις .

Chris_BMW

Όσο για σένα ηγέτη μας ΑΝΔΡΕΑ μια παρατήρηση θα ήθελα να κάνω στο κατά τα αλλά «ποίημα» σχόλιο σου .

Όχι ΔΕΝ του αξίζουν τα ΕΥΓΕ του Βλαχάκη .
Για ποία εύγε μιλάμε όταν διαβάζοντας για το θεϊκό I phone 14 και τελειώνοντας και με το σχόλιο σου (το επίσης θεϊκό ) διαβάζω από κάτω για φήμες του σιχαμερού s22 .

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Last edited 2 years πριν by Chris_BMW

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.