Smartphones

iPhone 14 Pro: Εικόνες αποκαλύπτουν πιο παχύ σώμα και δύο εγκοπές οθόνης

Εικόνες που αναρτήθηκαν στο Weibo αποκαλύπτουν το σχέδιο και την εμφάνιση οθόνης του iPhone 14 Pro και, όπως φαίνεται, συμπίπτουν με τα όσα έδειξαν renders που διέρρευσαν πριν από μέρες.

Οι εικόνες δείχνουν μια εγκοπή σε σχήμα χαπιού για τους αισθητήρες Face ID και μια άλλη εγκοπή για την μπροστινή κάμερα. Ακόμα, το πάχος της συσκευής λέγεται ότι είναι 7,85 mm.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά φαίνεται πως είναι αμετάβλητα συγκριτικά με τα iPhone 13.

Καθώς απέχουμε μήνες από τη μαζική παραγωγή της σειράς iPhone 14, αυτά τα σχέδια αντιπροσωπεύουν πιθανότατα ένα πρωτότυπο και όχι το τελικό σχέδιο της συσκευής.

Επεξεργάστηκε την 22 Μαρτίου 2022 17:16

Σχόλια

  • Μια χαρα .. λίγο πιο παχύ δηλαδή ακόμα καλύτερη μπαταρία από την ήδη εξαίρετη του 13 pro max ..

    Α ρε Apple μια κατηγορία μόνη σου είσαι όσον αφορά το σχεδιασμό - μάρκετινγκ - καλές πωλήσεις !

    Όταν δεν θα έχω να δώσω κάτι άλλο θα αυξάνω το πάχος και θα δίνω μεγαλύτερη μπαταρία και όλα καλά .

    Όσον αφορά το καινούργιο notch το έχω ξανά πει . Εγκοπή και το ένα εγκοπή και το άλλο εγκοπή και οτιδήποτε «μπαίνει» μέσα στην οθόνη . Το τι σχήμα έχει αδιάφορο μου είναι προσωπικά.

    Σχέδιο βλέπω το ίδιο ακριβώς , νέα χαρακτηριστικά εκλείπουν όποτε αν οι κάμερες δεν κάνουν το μεγάλο μπαμ ( πράγμα πολύ δύσκολο από χρόνο σε χρόνο ) μας βλέπω μετά από χρόνια να μην αναβαθμίζουμε του χρόνου .

  • 11,12 και 13 ιδιο σχεδιασμο αν δεν κανουν κατι εστω και λιγο διαφορετικο στην σχεδιαση τοτε ειναι για κλωτσιες αυτοι...καινοτομια δεν προκειται να δουμε απο αυτην αλλα ρε φιλε μην βγαζεις ιδιες συσκευες

  • Ανεξαρτητα αν η apple φημιζεται για lazy engineering ή οχι η αληθεια ειναι οτι η πολυετη εμμονη της με το παχος των iphone αποτελει παρελθον.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.