Smartphones

iPhone 16: Νέα καλούπια αποκαλύπτουν αλλαγές στο MagSafe

Η φετινή σειρά iPhone 16 ίσως υιοθετήσει μια αλλαγή στους μαγνήτες ευθυγράμμισης MagSafe, όπως αποκαλύπτουν εικόνες που κοινοποίησε η γαλλική εταιρεία κατασκευής θηκών ShopSystem.

Τα καλούπια κατασκευής θηκών για τη σειρά iPhone 16 φαίνεται να δείχνουν πιο λεπτό σχεδιασμό για τους μαγνήτες του δακτυλίου προσάρτησης και για τον μαγνήτη μονής ευθυγράμμισης, σε σχέση με τα αντίστοιχα καλούπια για τη σειρά iPhone 15.

Η έκθεση προτείνει ότι οι κατασκευαστές αξεσουάρ MagSafe μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσουν τα προϊόντα τους ώστε να ταιριάζουν στο νέο σύστημα, αλλά αυτό φαίνεται απίθανο από τη στιγμή που οποιοδήποτε ενημερωμένο σύστημα MagSafe θα είναι σχεδόν σίγουρα συμβατό.

Υποθέτοντας ότι οι λεπτότεροι μαγνήτες που απεικονίζονται σε αυτά τα καλούπια είναι ακριβείς, δεν είναι σαφές εάν υπάρχουν πρόσθετες αλλαγές στο ‌MagSafe‌ στην επερχόμενη σειρά iPhone που θα μπορούσαν να επεκταθούν στην τεχνολογία φόρτισης.

Μια φήμη ανέφερε ότι η σειρά iPhone 16 θα μπορούσε να δει αυξημένες ταχύτητες φόρτισης MagSafe με υποστήριξη έως και 20 watt σε σύγκριση με το τρέχον πρότυπο των 15 watt.

Τα καλούπια δείχνουν επίσης την κάθετη διάταξη της κάμερας που περιμένουμε να δούμε στο βασικό μοντέλο iPhone 16 και στο 16 Plus.

Επεξεργάστηκε την 6 Μαΐου 2024 1:10

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.