iPhone 14 Pro: Έρευνα δείχνει πως οι χρήστες αγαπούν τη Deep Purple απόχρωση

iphone 14 pro, iPhone 14 Pro: Έρευνα δείχνει πως οι χρήστες αγαπούν τη Deep Purple απόχρωση

Mια πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το CIRP (Consumer Intelligence Research Partners) ασχολείται με το ποια είναι η πιο δημοφιλής χρωματική επιλογή στα μοντέλα της σειράς iPhone 14.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 42% των χρηστών «Pro» επέλεξαν το αποκλειστικό χρώμα για φέτος, το Deep Purple. Παραδοσιακά, τα iPhone «Pro» της Apple διατίθενται σε 3 τυπικά χρώματα (Space Grey, Silver και Gold), ωστόσο υπάρχει και ένα διαφορετικό χρώμα για κάθε σειρά αλλά και μια απόχρωση που έρχεται αργότερα μέσα στη χρονιά

Φέτος, η Apple παρουσίασε για το iPhone 14 δύο ουσιαστικά διαφορετικές αποχρώσεις – το Deep Purple (σκούρο μωβ) και το Space Black, μια πιο σκούρα εκδοχή της εμβληματικής απόχρωσης Space Grey. H Gold απόχρωση προηγείται ελαχίστως σε δημοφιλία έναντι της Space Black.

Πιο συγκεκριμένα, το 24% των χρηστών επέλεξε ένα Gold iPhone 14 Pro ή iPhone 14 Pro Max, ενώ το 23% μια μονάδα Space Black. Το ασημί είναι μακράν η λιγότερο δημοφιλής επιλογή χρώματος, με μόλις 11%.

Όσον αφορά τα vanilla iPhone 14 και iPhone 14 Plus, το φετινό μπλε hero χρώμα προτιμάται από το 27% των χρηστών και ακολουθεί το Μαύρο με 26%. Τα μοντέλα Red και Purple αντιπροσωπεύουν το 14% και το 24% των πωλήσεων αντίστοιχα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μits

Πως θα δειξουν οτι εχουν το πιο καινουριο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.