iPhone 14 Pro: Έρευνα για μοντέλα που παγώνουν μετά τη μεταφορά δεδομένων

iphone 14 pro, iPhone 14 Pro: Έρευνα για μοντέλα που παγώνουν μετά τη μεταφορά δεδομένων

Η Apple διερευνά ένα σφάλμα που μπορεί να προκαλέσει το πάγωμα των μοντέλων iPhone 14 Pro και ‌iPhone 14 Pro‌ Max, αφού οι πελάτες μεταφέρουν τα δεδομένα τους από ένα παλαιότερο iPhone. Αυτό ανέφερε η εταιρεία σε εσωτερικό σημείωμα που έλαβε η MacRumors.

Στο σημείωμα, η Apple λέει ότι «γνωρίζει ότι συμβαίνει αυτό το ζήτημα και το διερευνά». Η Apple λέει συγκεκριμένα ότι ορισμένοι πελάτες μπορεί να βρουν τα νέα τους μοντέλα iPhone 14 Pro ή iPhone 14 Pro Max να παγώνουν και να μην ανταποκρίνονται μετά από επαναφορά iCloud ή μεταφορά δεδομένων από το προηγούμενο iPhone τους κατά τη διαδικασία Quick Start.

Ως προσωρινή επιδιόρθωση, η Apple συμβουλεύει τους πελάτες να επανεκκινήσουν αναγκαστικά το iPhone τους εάν δεν ανταποκρίνεται για περισσότερα από πέντε λεπτά. Οι νέοι πελάτες του iPhone 14 Pro αντιμετώπισαν παρόμοιο πρόβλημα την Παρασκευή με την ενεργοποίηση της συσκευής. Ενώ το iPhone 14 Pro διατίθεται με iOS 16, υπάρχει μια διαθέσιμη ενημέρωση iOS 16.0.1 που πρέπει να εγκαταστήσουν μετά τη ρύθμιση των νέων συσκευών τους.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.