iPhone 14 Pro Max: Τράβηξε εκπληκτικές φωτογραφίες του Γαλαξία

iphone 14 pro, iPhone 14 Pro Max: Τράβηξε εκπληκτικές φωτογραφίες του Γαλαξία

Φωτογραφίες που δείχνουν τις δυνατότητες της κάμερας του iPhone 14 Pro όταν στρέφεται προς το νυχτερινό ουρανό δημοσιεύθηκαν από το MacRumors.

Το μέλος του φόρουμ της ιστοσελίδας, ToddH, κοινοποίησε τις λήψεις που τραβήχτηκαν χρησιμοποιώντας ένα iPhone 14 Pro‌ Max σε νυχτερινή λειτουργία με μέγιστο διαθέσιμο χρόνο έκθεσης 30 δευτερόλεπτα στην εφαρμογή Κάμερα.

Oι φωτογραφίες λήφθηκαν σε ISO 12.500 και ISO 10.000 χρησιμοποιώντας τη ρύθμιση των 12 megapixel, αφού η Νυχτερινή λειτουργία‌ δεν είναι διαθέσιμη όταν η ρύθμιση 48 megapixel είναι ενεργοποιημένη. Είναι στη μορφή αρχείου ProRAW της Apple και στη συνέχεια επεξεργάστηκαν χρησιμοποιώντας την έκδοση για φορητές συσκευές του Lightroom.

iphone 14 pro, iPhone 14 Pro Max: Τράβηξε εκπληκτικές φωτογραφίες του Γαλαξία

Ο ToddH αποκαλύπτει ότι, για να πετύχει τη λήψη, προσάρτησε το ‌iPhone 14 Pro‌ Max σε ένα τρίποδο με μια συσκευή παρακολούθησης Skywatcher που κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση της περιστροφής της Γης, κάνοντας τον ουρανό να φαίνεται ακίνητος στην κάμερα για να αποφευχθεί η επιμήκυνση και τα αστέρια να φαίνονται με ακρίβεια.

iphone 14 pro, iPhone 14 Pro Max: Τράβηξε εκπληκτικές φωτογραφίες του Γαλαξία

Όπως και η σειρά iPhone 13 πέρυσι, υπήρχαν κάποιες φήμες πριν από την ανακοίνωση της σειράς iPhone 14‌ που έλεγαν ότι θα μπορούσαν να προσφέρουν μια συγκεκριμένη λειτουργία αστροφωτογραφίας. Αυτές οι εικασίες ενισχύθηκαν περαιτέρω από την επιλογή γραφικών της Apple για την προώθηση της εκδήλωσης πολυμέσων “Far Out” αλλά τελικά τέτοιο χαρακτηριστικό δεν υπήρξε.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone 14 Pro Max iPhone 15 Pro Max

iPhone 14 Pro Max & 15 Pro Max: Τα smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο

Το 2023 ήταν μια εκπληκτική χρονιά για την Apple κάτι που φαίνεται και από τη λίστα με τα 10 μοντέλα smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις.

Smartphones Apple iOS iPhone 13

iOS 17.2: Φέρνει ασύρματη φόρτιση 15W στα iPhone 13 και 14

Η Apple πρόκειται να προσθέσει “υποστήριξη φορτιστή Qi2 για όλα τα μοντέλα iPhone 13 και iPhone 14” με την ενημέρωση iOS 17.2. 

Smartphones Apple iPhone 14 Pro Max iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max: Τα εξαρτήματα 15% ακριβότερα από του iPhone 14 Pro Max

Tα μοντέλα της σειράς iPhone 15 υποβλήθηκαν σε αποσυναρμολόγηση από τη Nikkei Research, αποκαλύπτοντας το εκτιμώμενο κόστος παραγωγής τους.

Smartphones Apple iPhone iPhone 14 Pro Max

iPhone 15 Pro Max: Πέτυχε 96% μεγαλύτερη μέση ταχύτητα λήψης από 14 Pro Max

Το iPhone 14 Pro Max σημείωσε ορισμένα ρεκόρ για τις μέσες ταχύτητες λήψης με συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας τον τελευταίο χρόνο.