iPhone 14 Pro: Με περισσότερη μνήμη RAM από οποιοδήποτε προηγούμενο iPhone;

, iPhone 14 Pro: Με περισσότερη μνήμη RAM από οποιοδήποτε προηγούμενο iPhone;

, iPhone 14 Pro: Με περισσότερη μνήμη RAM από οποιοδήποτε προηγούμενο iPhone;

Με περισσότερη μνήμη RAM από οποιοδήποτε προηγούμενο iPhone θα έρθουν μέσα στο 2022 τα iPhone 12 Pro και Pro Max, σύμφωνα με τον αναλυτή της Haitong International Securities, Jeff Pu, όπως αναφέρει το MacRumors.

Η Apple ίσως απορρίψει το iPhone mini μοντέλο 5,4 ιντσών το 2022 και να κυκλοφορήσει τα iPhone 14 και 14 Pro 6,1 ιντσών και iPhone 14 Max και Pro Max 6,7 ιντσών.

Μέχρι στιγμής, η μέγιστη μνήμη RAM ξεπερνά τα 6 GB και τα τυπικά μοντέλα iPhone 13 περιορίζονται στα 4 GB. Ο Pu είχε δηλώσει ότι τα μοντέλα Pro του επόμενου έτους θα προσφέρουν έως και 8 GB RAM και τώρα το επανέλαβε. Σύμφωνα με τον αναλυτή, η σειρά iPhone 14 θα ξεκινήσει με 64 GB αποθηκευτικού χώρου, τη στιγμή που το βασικό iPhone 12 διαθέτει 128 GB αποθηκευτικού χώρου.

Ο Pu αναφέρει ακόμα πως το iPhone 14 Pro θα έχει σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος με κύριο αισθητήρα 48MP, κάμερα εξαιρετικά ευρείας εμβέλειας 12MP και μονάδα τηλεφακού 12MP. Από την άλλη, ο Ming-Chi Kuo της TF International Securities είχε δηλώσει προηγουμένως ότι τα high-end μοντέλα iPhone 14 θα διαθέτουν μια κύρια κάμερα 48MP που θα ανέβαζε τη φωτογραφία smartphone σε ένα νέο επίπεδο, ενώ τα μοντέλα Pro θα μπορούσαν να εγγράψουν βίντεο 8K.

Επιπρόσθετα, ο Pu υποστηρίζει πως τα τέσσερα μοντέλα θα διαθέτουν οθόνη 120 Hz, κάτι που δε συμφωνεί με μια αναφορά που έλεγε ότι τα iPhone 14 και 14 Max θα διατηρούσαν οθόνες 60 Hz.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Η πολιτική της εταιριας ειναι τραγικη!
Κοροιδευει τον κοσμο καταμουτρα πλεον!
Προσβάλλει εμενα μα πανω απολα τους ιδιους τους πελατες τις!
Καποτε ελεγε εμεις κ και με 1 γιγα ραμ ειμαστε το ιδιο καλα! δεν χρειαζομαστε ουτε 3 ουτε 4 ουτε 6 κ παραπανω!
Τη εγινε βαλαμε γουιτζετ κ χρειαζομαστε παραπανω;

Δημητρης

1ον: δεν προσβαλει εσενα διοτι ποτε δεν θα παρεις iphone.
2ον: οταν ζητουσε 1 gb ram, η Sony εβγαζε τουβλα.
3ον: ασε το παρελθον και ελα στο παρον. οι απαιτησεις αλλαξαν. “Καποτε” γεννηθηκες με προοπτικες. Κοιτα όμως πως έγινες;
4ον: ο κοσμος που αναφερεσαι εχει μυαλο και ξερει τι αγοραζει. και θα το αγορασει!!!
ΥΓ: μπηκε ο μεγαλομετοχος της Sony και εκραξε ακομα και την Apple. Που ειναι μια τριχα απο τα @@ της. Έλεος!!! Xiaomi, Samsung, Huawei…τωρα και Apple…που καθοριζει τη μοδα…ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει σε σενα. τι ακριβως προσβαλει??? το εχω μεγαλη απορια!!!

Ιωάννης jb

Την νοημοσύνη μου προσβάλλει. Το αναφερω ουσιαστικα παραπανω η θα κοψεις την ειρωνεια μαζι μου η θα σου τη κοψω εγω δεν δεχομαι να με προσβαλει το καθε τρολ

Δημητρης

Σε κάθε σχόλιο-πίκρα-μίσος-φανατισμό εδώ θα είμαι. Hashtags: #otimwrossou #kommeniifanatila #nomoresano #nomoreanapantitesvlakeies #okswofanatismostissony Πάμε στην ουσία για το ταπίδι Νο 51234 https://techblog.gr/mobile/sony-xperia-1-iii-erchetai-me-4k-othoni-snapdragon-888-kai-timi-1-199/ Παραθέτω σχόλιο του Ιωάννη jb σε άρθρο με τίτλο “Sony Xperia 1 III: Έρχεται με 4K οθόνη, Snapdragon 888 και τιμή $1.199;” για να μην πηγαινόερχονται οι σχολιαστές. “Κουκε μου καλή χρονιά! Είδες και την Χαβάη και μάλιστα σε μία χρονική περίοδο που έβγαιναν κινητά που κρατούσαν περισσότερο! Mate 10 με 4αρα ραμ.. σαβούρα chipset.. Ότι να ναι ui.. Πεταμένα λεφτά.. Xzp Σχεδόν 3 χρόνια και δουλεύει σαν καινούριο έχοντας φάει απίστευτη κακομεταχειρηση, άπειρες καταδύσεις στο νερό και πολύ περισσότερες από 1000 φορτίσεις λόγο του ότι δεν σβήνει όλη μέρα παρά μόνο το βράδυ! Γνωστός μου με περισσότερα λεφτά είχε πάρει σχεδόν μαζί με εμένα το κατά 1 χρόνο παλιότερο iPhone 7! Νομίζεις ότι δουλεύει καλά? Για πέταμα είναι! Τα smartphone εξελίσσονται σε όλους τους τομείς! Μη συγκρίνεις αυτό που υπήρχε πριν 5-6 χρόνια με το σήμερα! Το z3 plus πόσο να πάει? Αυτά πάνω κάτω 2ετια έβγαζαν διότι υπήρχε αλματώδης ανάπτυξη στο hardware k software! Το z2 λόγο του ότι είχε πολύ ραμ κ γενικά πολλά θετικά στοιχεία για την εποχή του έβγαλε 2ετια στα χέρια μου κ… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Παιδι μου εσυ εχεις χοντρο προβλημα!
Είπα πουθενα σε κανενα μου σχόλιο οτι τα λογισμικα δεν εξελίσονται?
Πάλι καταλαβες οτι ναναι!
Ψαχνεις σε παλια μου σχόλια να βρει τη? Γελοιοποιήσαι δε λέω τπτ που να αναιρεί αυτα που είπα χθες και σήμερα!
Ποσο ψυχάκιας μπορεί να είσαι?
Κυριε Βλαχάκη εδω το παιδί είναι επικυνδυνο μιλάμε σηκώνει καταγγελία το πράγμα! Εμμονή! να φοβόμαστε και για τπτ άλλο δλδ?

Δημητρης

αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα. για τη μνημη RAM μιλαμε τοση ωρα…την απαντηση μου αυτοι που παρακολουθουν το techblog την ειδαν οπως και τις απαντησεις σου.
Το ριξαμε στην εμμονη οταν τρωμε ταπες? Οσο για τις καταγγελιες κοιτα πισω να δεις αν ερχομαι. Τα εχω κανει πανω μου απο το φοβο. Δεν μπορω τους μυρωδιαδες και τους κλαψιαρηδες…
Ο μεγαλυτερος κινδυνος ειναι η ημιμαθεια, η αγνοια, η αντιφαση, χθες λεω αλλα σημερα τα αλλαζω…

Ιωάννης jb

Αγορακι μου προσεξε καλα αυτα που θα σου πω!
Δεν ασχολουμε μαζι σου δεν θελω να ασχολησαι μαζι μου!
Καταλαβαινεις οτι με προσβαλεις οσο δε παει χωρις κανενα απολυτως λογο;
Αν ζητησω τα στοιχεια σου απο το techblog κ ερθρω κ σε κανω τοπι στο ξυλο θα φταιω;
Δεν ανεχομαι να λεγονται τετοιες βλακειες για το προσώπο μου!
Καυτηριαζω τις κινήσεις της απλ ζουμε σε δημοκρατια κ εχω το δικαιωμα αυτο! δεν εχω καμια ορεξη να βλεπω το καθε τρολ να με προσβάλει!
Λοιπον σταματα να ασχολησε μαζι μου, σταματα να παραθετεις πραγματα που εχω γραψει! Σαν ψυχωτικος!
Εχουμε δημοκρατια κ ελευθερία αποψεων δικαιωμα μου ειναι ακομα κ να αλλαξω αποψη για κατι! Πραγμα που ακομα δεν εχω κανει βεβαίως!

Δημητρης

Εδώ δημιουργείται ένα τεράστιο ζήτημα που απαιτεί μεγάλο σχολιασμό. Το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε ένα username στον ηλεκτρονικό κόσμο και όταν κάποιος εκθέτει το συγκεκριμένο username για το οποίο υπάρχει ανωνυμία σας εκνευρίζει, με κάνει να απορώ για ένα πράγμα. Πόσο μεγάλο πρόβλημα έχετε με τον ηλεκτρονικό κόσμο? Τι θα κάνετε όταν δημιουργηθεί το Meta? Θα σας την λέει κάποιος και θα το εκλαμβάνετε σαν να σας πρόσβαλλε δημοσίως στην πραγματική ζωή? Θεέ μου. Και μετά λες εμένα παιδάκι. Που έχουμε φτάσει? Να μην μπορείς να διαχωρίσεις την πραγματική ζωή από την ηλεκτρονική σου. Ή να το πω καλύτερα. Να έχεις φτάσεις στο σημείο να αντιμετωπίζεις την ηλεκτρονική σου ζωή σαν την πραγματική? Ακραίο!!! Κάποια στιγμή είχε γράψει ο Παπαροκάς ότι όλα αυτά έχουν αίτια τις τηλεοπτικές εκπομπές. Τατιάνια, ριάλιτι, μας έχουν αποχαυνώσει. Φταίει άραγε αυτό ή τα αίτια του Ιωάννη είναι βαθύτερα? Ο Ιωάννης και ο κάθε Ιωάννης έχει δημιουργήσει μία “ζωή” στον ηλεκτρονικό κόσμο μέσω του αποτυπώματος του username του. Μία έρευνα θα ήταν πολύ σημαντική. Θεωρώ ότι φταίει η υπερβολική χρήση του διαδικτύου αλλά σίγουρα υπάρχουν και ρίζες στις οικογενειακές αρχές, σε οικογενειακά προβλήματα και γενικότερα σε όλα τα αίτια που κάνουν έναν εξαρτημένο (ίσως και τα γονίδια).… Συνέχεια »

Chris_BMW

«το οποίο είναι παντελώς άσχετο αν σκεφτείς ότι κρύβεται πίσω από την ανωνυμία αυτού του username). Δεν πρόκειται να κάνεις συναλλαγές μαζί του. Δεν πρόκειται να πας για καφέ μαζί του. Απλά μιλάς μαζί του»

Ένα username είναι για σένα φίλτατε Δημήτρη η μήπως τιμωρός (!) που το αλλάζεις σαν το πουκάμισο για να γράψεις την άποψη σου , την εξυπνάδα σου η την εμπάθεια σου για καποιον .

Για μένα (γιατί με ανέφερες πιο πάνω )ειναι ενα username που με ακολουθεί χρόνια που πίσω από αυτό μπορείς να δεις ποιος είμαι , πως είμαι και ΝΑΙ να κάνεις και συναλλαγές μαζί μου ! Και έχω κάνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ και face to face με τα καλύτερα λόγια .

Αυτά από μένα τον Chris_BMW να σου εύχεται καλή χρόνια!

Δημητρης

Ναι Χρησταρα, o,τι πεις…σε ακολουθει σε φοβερες αγοραπωλησιες στο insomnia και πρεπει να το προστατευεις με νυχια και με δοντια κατα των εμπαθειων μου. Για πες ομως. Με ποιον τροπο θα δω ποιος εισαι απο το username σου? Απορία μεγάλη την εχω (αναμενω το 90% των φωτο σου να εισαι με λογοτυπο μηλου). Πως σε βρισκω? Facebook, Instagram, twitter, linkedin? Δε νομιζω να σε πειραζει, εφόσον έχεις ένα username που μπορω, οπως ανεφερες, να δω ποιος είσαι? Καπου εδω αναμενω τα “οποιος ενδιαφερεται με βρισκει”, “σιγα μη σου πω πως να με βρεις εμμονικε” κ.λπ. κ.λπ. Το καλυτερο review θα σου κανω αν μου πουλησεις καλο μεταχειρισμενο iphone (σε αυτη τη περιπτωση αδιαφορω για την φανατίλα σου). (Μια ιστορία βγαλμενη απο την πραγματικοτητα. Πριν πολλα χρονια ειχα στο στρατο εναν λοχαγο. Καψονια καθε μερα, να μην καταλαβαινει τι του λες. Ολοι μεσα στο στρατοπεδο μλκ τον ανεβαζαν, μλκ τον κατεβαζαν. Οταν ρωτούσες ομως την κοινωνια ελεγαν για το καλυτερο παιδι. Σωστος οικογενειαρχης, σοβαρο και μετρημένο παιδι.) Αραγε αν πίναμε το ουισκακι μας στο μπαλκονι και σου ελεγα οτι η καμερα του p40 ειναι καλυτερη από του iphone, θα είχες την ίδια συμπεριφορα με αυτη που εχεις εδω μέσα? Καλή χρονιά… Συνέχεια »

Chris_BMW

YouTube φίλε Δημήτρη YouTube,Viber και και και και …
καλή χρόνια να έχεις

Δημητρης

Φιλε Χρηστο οσα προφιλ υπαρχουν με αυτο το username, ο κατοχος τους δε δειχνει προσωπο και εχουν 2-3 βιντεο απο το 2014 και το πολυ 80 συνδρομητες. Να σε ενημερωσω επισης οτι στο ενα προφιλ φαινεται η φωτο ενος παιδιου σαν cover. Αν ειναι δικο σου αφαιρεσε την αν φυσικα θες (ειμαι κατα).
Παντως τα συγκεκριμενα προφιλ μου αποδεικνυουν τα λεγομενα μου. Στο viber δε σε βρηκα.Αν επιτρεπεται γινε λιγο πιο συγκεκριμενος στο youtube και viber διοτι αυτη η δημιουργικη ασαφεια και γενικουρα με συναρπαζει.Αναμενω να δω ενα ολοκληρωμενο προφιλ καπου με το username Chris_BMW με φωτογραφιες σου κλπ κλπ κλπ

SUPS 👨‍⚖️

Λογικο μου ακουγεται ηδη η εφαρμογη της καμερας απο μονη της κραταει καβατζα αρκετη ραμ για τις διαφορες λειτουργιες ΠΡΙΝ πατησεις καν το κουμπι…Απο εκει και περα μπορει και να παιχτει και κανα multitask ή εστω pop up windows….

Chris_BMW

Άντε να δούμε με 8 θα μπορώ να στείλω βίντεο στο What’s app και ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ενώ βγαίνω από την εφαρμογή ;

Ιωάννη όταν έλεγε εμείς κάνουμε τη δουλεια με 1 οι άλλοι είχαν τρία ίσως και κάποιοι άλλοι τέσσερα …
Όποτε δεν χρειάζομαι τέσσερα θα πει .

Τώρα έχει 6 και δουλεύει ταχύτατα με αυτά τα 6 όποτε θα πει πως ΤΩΡΑ δεν χρειάζομαι 12 που έχουν κάποιοι .

Κάποτε που οι άλλοι θα έχουν 16 θα χρειάζεται αυτή 12 κάπως έτσι πάει.

Ιωάννης jb

Τελη 2014!!! 7 χρονια πριν σαν χθες θυμαμαι την σαπιομηλια σας να διαφημίζει στο φουλ την τελειότητα του 6plus κ το ποσο καλα δουλευει με 1 γιγα ραμ!
6 χρονια μετα στο 12 pro max βαζει 6!!
6 φορες περισσότερη!!!!
Εμεις ολο αυτο το διαστημα περναμε το μερος της!
Λεγαμε οχι στους κακους! Δε μπορει! Εχει καλο λογισμικο κ οχι πισω απο το αντροιντ 10 χρονια!
Τελικα κ σε αυτο οι κακοι, οι να μη πω τωρα κ κανενα πιο πετυχημενο πεφτουν μεσα!
Το android φιλαρακι το 2014 ειχε 3 γιγα ραμ κ 6 χρονια μετα ειχε 12! 4 φορες περισσότερα σε σχεση με το 2014!
Η ραμ ειναι το ποτήρι που ξεχείλισε ειχαν που ειχαν μαζευτεί πολλα τα τελευταία χρόνια πλεον η κοροϊδία ειναι ολοκληρωτική!
Δε μπορει ρε σαπιομηλια να μου διαφημιζεις το τελειο λογισμικο σου που δουλευει με ελαχιστη ραμ κ απο το 15 μεχρι το 20 να εχεις φτασει την ραμ στον Θεό!
Θα την ανεβαζαν κ φετος αλλα σας εδωσαν 120hz κ σου λεει φτανει αυτο απο μονο του!

Chris_BMW

Εσυ θεωρείς πως κορόιδευε , αυτός όμως που είχε 6plus τότε όλα δούλευαν ρολόι .

Φέτος στο 13 τα 6(!) σε σχέση με τα 12(!) που έχουν κάποιες ναυαρχίδας δουλεύουν το ίδιο καλά ή κάποιες φορές και καλύτερα (όταν πρόκειται για συνεχείς αλλαγές εφαρμογών πχ)

πολύ λιγότερη ram και τότε πολύ λιγότερη ram και τώρα .

Όταν καταλάβεις πως έχει δικό της λειτουργικό και το hardware προσαρμόζεται πάνω του ίσως σταματήσεις να γράφεις τέτοια σχόλια .

Υ.Γ Κάτι ανάλογο ίσχυε και για τις μπαταρίες .
Σου προσέφερε ίδια αυτονομία με πολύ μικρότερες μπαταριες.
Όταν αποφάσισε να βάλει (σχεδόν πάλι) ανάλογη μπαταρία με τις android ναυαρχίδες η αυτονομία των 13 pro max δεν έχει προηγούμενο .
Και στο επιβεβαιώνω πως από 100% έχεις κινητό δυο μέρες με βαριά χρήση.
Και όταν λέω βαριά εννοώ 5 ωρες screen on τη μέρα για δυο μέρες .
Υ.Γ1 δεν παίζω παιχνίδια

Ιωάννης jb

Ξερω πολυ καλα οτι τα.. κινητα αν τα πω θα τα αδικησω ειδικα οταν ξερουμε οτι κανουν εναμιση χιλιαρικο! τεσπα ξερω πολυ καλα οτι ρολαρουν!! αλλα δε μπορω να πω το ιδιο κ για τα παλαιοτερα που τοσα χρονια κοκορευοσασταν για την φοβερη κ τρομερη εταιρια σας οτι πηγαινουν 4-5 ή κ παραπανω χρόνια!
Αυτο ειναι το κακο με την μνημη ραμ γιαυτο στο λεω τοση ωρα δε ξερω αν το πηρες χαμπαρι! Συσκευες που κοστιζαν μια μικρη περιουσια πριν λιγα χρονια σερνονται πλεον με τα 2 κ τα 3 γιγα ραμ που διαθετουν! διοτι οι τελευταιες εκδοσεις ios πηγαινουν κ κατακει κ η φοβερη σας σαπιομηλια τα εχει κανει αργοκινητα καραβια!! ναι αυτη που μας λες οτι κοβει κ ραβει στα μετρα της

Δημητρης

Ο τοτος επι πασοκ έβγαζε 5000€/ μηνα και ο Ιωαννης (jb) 800€. Καποια στιγμη ηρθε η μαγισσα (κριση) και τους μειωσε το μισθο. Το εισοδημα του τοτου εγινε 2500 ενω του ιωαννη 600. Ο Ιωαννης δε μπορουσε να το αντεξει ψυχολογικα. Το κομπλεξ κατωτεροτητας απο τη μια, τα ψυχολογικα του απο την αλλη. Οποτε οταν τον ρωτησε ο Δημητρης σε ενα καφεδακι τι απαντησε? “Τουλαχιστον του Τοτου μειωθηκαν τα χρηματα κατά 50% ενώ τα δικα μου μονο 25%”. Στο τελος, ο Ιωαννης ζητιανευε για την επιβιωση ενω ο τοτος μειωσε μερικα εξοδα και εζησε αυτος καλα και εμεις καλυτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i