Sony Xperia 1 III: Έρχεται με 4K οθόνη, Snapdragon 888 και τιμή $1.199;

Xperia 1 III, Sony Xperia 1 III: Έρχεται με 4K οθόνη, Snapdragon 888 και τιμή $1.199;

Μπορεί να αργεί η κυκλοφορία του, όμως έχουμε τις πρώτες, ανεπίσημες πληροφορίες για το Sony Xperia 1 III, τόσο σε specs όσο και σε τιμή. Σύμφωνα με τον χρήστη @TheGalox_ στο Twitter, ο οποίος μας έχει δώσει μερικά έγκυρα leaks στο παρελθόν, η Sony φαίνεται να μην αλλάζει πολλά πράγματα στο επερχόμενο flagship.

Σύμφωνα λοιπόν με την πηγή, το επερχόμενο Sony Xperia 1 III έρχεται με την ίδια OLED οθόνη 6,5 ιντσών, με ανάλυση 4K και υποστήριξη περιεχομένου HDR. Επιπλέον, η οθόνη θα είναι 15% πιο φωτεινή σε σχέση με το Xperia 1 II, όμως δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση για μεγαλύτερο ρυθμό ανανέωσης, τουλάχιστον προς το παρόν.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, σύμφωνα πάντα με την πηγή, το Sony Xperia 1 III θα έρθει με Snapdragon 888 SoC, συνοδευόμενο από 8GB μνήμης RAM και 256GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Θα έχει υποστήριξη δικτύων 5G, καθώς και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο power-button.

Όπως κάθε Xperia flagship, το Sony Xperia 1 III θα έρθει με πιστοποίηση IP65/IP68, για προστασία από νερό και σκόνη. Η τιμή του νέου μοντέλου θα κυμανθεί σε γνώριμα νερά, δηλαδή στα 1.199 δολάρια, οπότε στη χώρα μας θα δούμε λίγο πιο ανεβασμένη τη τιμή. Πως σας φαίνονται οι πρώτες πληροφορίες;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

56 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christoss007

Μικροβελτιωσεις σε μια ηδη εξαιρετικη συσκευη. Για λιγους..

Ιωάννης jb

Πάλι κινητό η Sony?
Προφήτη tiamat τι γίνεται?
Γιατί έτσι? Πότε κλείνει τελικά?
Χαχαχα

djfapples

Αύριο μετά την βασιλόπιτα

Aggelos

0% μεριδιο αγορας εχει. Τυπικα μονο δεν εχει κλεισει ακομη. Ουσιαστικα ειναι νεκρη.

Ιωάννης jb

ΠΩΩΩΩ!!!!
Τι μας ειπες τωρα! Μεριδιο αγορας 0! ουσιαστικα νεκρη! Εχουμε παθει σοκ

Nightfalls 😈

Είναι νωρίς ακόμα για να δούμε πώς θά τά πάει ,εδώ και ένα χρόνο έχει ξεκινήσει με το 1ii και 3 μήνες με το 5 ii ας ελπίσουμε νά πάνε καλά να δουλέψει ο ανταγωνισμός, γιατί σέ λίγο καιρό βλέπω ακόμα και οι value for money εταιρείες όπως η Xiaomi και η oppo να είναι η συσκευές τους κοντά στο χιλιάρικο.ηδη το κενό της Huawei είναι μεγάλο και λειτουργεί εναντίον μας.

Ιωάννης

Θα ήθελα πιο μεγάλη οθόνη και όχι σχήμα σαν σκοφρετα. Και αναβάθμιση λογισμικού 3 χρόνια.

George

Αγαπάω την sony αλλά για να αποκτήσει ξανά μερίδιο αγοράς πρέπει να είναι ανταγωνιστική.. Και δυστυχώς δεν είναι με τέτοιες τιμές

Ιωάννης jb

Όταν λες να αποκτήσει μερίδιο αγοράς τη εννοείς;

George

Να ανέβει και να ανταγωνιζεται μεγάλους όπως xiaomi Huawei Samsung

Για να το κάνει πρέπει για αρχή τουλάχιστον να έχει πολύ χαμηλές τιμές για την επιλέγει ο κόσμος

Ιωάννης jb

Δλδ να αλλαξει τακτικη και να αρχισει να βγαζει αντι για ακριβες συσκευες κατα κυριο λόγο κ πολλές οικονομικές!
Δεν νομιζω!
Να ριξει τιμες? Και που να τις παει? Πλεον ειναι απο τις φθηνοτερες!
Μήπως να στις δωσει και τζαμπα?
Κινεζοι κατασκευαστες εχουν υψηλοτερες τιμες!
Samsung (με galaxy s k galaxy note) κ apple (μιλαω για τα pro μοντελα και οχι τα απλα) ειναι πολυ πιο ακριβές!
Ξερεις τη σημαινει sony? Ειχες ποτε σου καποιο καλο xperia?

djfapples

Εκ πρώτης ανάγνωσης δεν ενθουσιάστηκα θα περιμένω περισσότερες λεπτομέρειες

Con456

Να θες να αγοράσεις Σόνυ και να σε κόβει η ίδια η εταιρεία… Ρίξτο ρε Σόνυ στα 700 αρχική , διόρθωσε και κάποιες ατέλειες στην κάμερα και στο λογισμικό της που σίγουρα το κάνεις επίτηδες , γιατί κατά τα άλλα έχεις την καλύτερη τεχνογνωσία από όλους σε αυτόν τον τομέα , δώσε αναβάθμισεις τριετίας και πάρε την θέση της Huawei . Nα δεις πώς θα τους ισοπεδώσεις όλους σε 2-3 χρόνια

Nightfalls 😈

Τά είπες όλα σέ λίγες προτάσεις… τά υπόλοιπα όπως το auto mode στην φωτογραφική είναι καθαρά θέμα ενός update.. είναι στο χέρι της να επιστρέψει και πάλι δυναμικά στο συγκεκριμένο τομέα.

Aiwnios

Μόλις αποκτήσουν και οι μετοχοι της Sony τις ναυαρχίδες της τότε ίσως αυτη η εταιρία μπει δυναμικά στο χώρο των Smartphones. Ψευτο-παιδιά της Sony που ψάχνετε να βρειτε καμια μπλακ φραιντει ή προσφορα για να αγορασετε το xperia 1 ii (μεταξύ μας ούτε αυτο εχετε) δώστε λίγο πόνο με τις αγορές σας και αφήστε τις ιδεολογίες γιατι βλέπω τον taimat να εχει δικιο στο τέλος. Εχουμε φανατικούς για όλες τις εταιρίες αλλα εσεις πρεπει να ειστε οι πιο καμικαζοι από ολους. Μπλα μπλα μπλα και στο τελος, τι έχεις? Να μωρε ειμαι ακομα με το xperia ταδε αλλα αν μου δινοταν ευκαιρια (κριμα που δε σου δοθηκε καημενο πουλακι μου) θα επαιρνα ναυαρχιδα…
Εχετε καταντήσει να γραφετε απο ναυαρχίδες δυο-τριών ετων πίσω η απο υποδιεστερα κινητά και να προσπαθείτε να μας πείσετε ότι αξιζει η αγορα Sony συσκευων και το προβλημα ολων να ειναι η τιμή. Πως θα αγοράσουμε ναυαρχίδα όταν δεν έχετε ουτε εσείς βρε Καραμητρο? Και τώρα πεταγεται ένας μετοχος που θα σου πει οτι αυτός εχει και γελας…καντε μπεεεε

Nightfalls 😈

Προσωπικά με το Xperia 5ii και αγορά στα 920 με προπαραγγελια πριν 3 μήνες. Φανατικός τής τεχνολογίας και όχι τών εταιριών. Δεν ξέρω εάν κάνω μπε αλλά μου αρέσει το μπλα μπλα με επιχειρήματα… νά είσαι καλά.

Aiwnios

Δεν έχω μαζί σου κάποιο προβλημα φιλε μου εκτός αν εισαι απο τους φανατικούς που δεν έχουν μάτια παρά μόνο για την Sony…

Nightfalls 😈

Οι εταιρείες εξυπηρετούν τις ανάγκες μας και όχι εμείς τις εταιρείες.. από την άλλη θα πρέπει να σεβόμαστε το κόσμο και να είμαστε ευγενικοί γιατί οι καταστάσεις είναι δύσκολες και πολλοί μπορούν μόνο να ονειρευτούν τέτοιες συσκευές η ανάλογες άλλης εταιρείας.καλη χρόνια νά έχεις.

Last edited 3 years πριν by Nightfalls 😈
Ιωάννης jb

Όταν η χώρα μας σε λίγο θα αλλάξει και το όνομά της και θα λέγεται ελλαδοκινα..
Δε βλέπεις τπτ άλλο εκτός από κινέζικα..
Εδω ακόμα προωθούν την τελειωμένη Χαβάη τη περιμένεις? να δώσει η μάζα 3+ κατοστάρικα για το μεσαίας κατηγορίας xperia 10ii?
Ή κοντά χιλιάρικο για τις ναυαρχιδες?
Έχουν σταματήσει μέχρι και οι έμπορες να φέρνουν Sony διότι όλοι αγοράζουν κινεζιες..
Ότι να ναι είναι οι περισσότεροι.. Ικανοί για ένα δεκάρικο να διαλέγουν τον Κινέζο και όχι τον Ιάπωνα!
Ο Ιάπωνας που ποτέ δεν πήρε φωτιά, που πάντα ήταν σκύλος, πάντα ήταν εκεί για να σου προσφέρει τεχνολογία και εσύ ο βλακας ο Έλληνας που σε έκανε άνθρωπο και δεν σε άφησε να είσαι γαϊδούρι τον φτύνεις!
Είναι κακό που δεν μας φτάνουν τα λεφτά να πάρουμε xperia 1ii.. Ντροπή να μην έχουμε 7-8, 9 κατοστάρικα και μένουμε με το παλιό των 300 ευρώ!
Το ότι το xperia 1 θα μπορούσε άνετα να κάνει 4 κατοστάρικα και να κάναμε την υπέρβαση? αν δεν είχαμε γίνει τόσο μεγάλο παράρτημα των Κινέζων..
Το σκεφτηκες?

Loutro alitheiac

Είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμα και σημερα τοσο κολλημενοι με την χωρα προελευσης ενος προιοντος? Δεν ειναι θεμα προωθησης κανεναν sony κινητο δεν μπορει να ανταγωνιστει της ναυαρχιδες της Samsung – huawei – apple – xiaomi ετσι ειναι και αποδεχτειτε το . Τωρα γιατι να δωσω 1100+ ευρω ενω μπορω να παρω ενα xiaomi με τα μισα λεφτα και να ειναι το ιδιο τουμπανο ? δεν ειναι αμαξι κυριος κινητο ειναι καθε 2-3 χρονια το πολυ αλλαζουμε δεν θα τον παντρευτουμε για να μας νοιαζει η χωρα προελευσης του.. ελεος δηλαδη

Aiwnios

Μήπως να του στηθώ του Ιάπωνα που μου έδωσε τεχνολογία για αχαλινωτα ναζακια? Τι λες ρε? Σοβαρεψου!!! Που θα πρέπει να έχω και υποχρέωση στον Ιάπωνα αντι στον Κινεζο. Το περιβάλλον αλλαζει. Χαμπάρι δεν πήρε ο Ιάπωνας. Μάρκετινγκ οι εταιρίες. Χαμπαρι ο Ιάπωνας. Χαμηλές τιμές οι εταιρίες. Χαμπαρι ο Ιαπωνας. Και τωρα θες να πάω να παρω ναυαρχίδα, όταν ούτε εσυ μπορείς να πάρεις, απο τον Ιάπωνα που δεν εχει πάρει χαμπαρι τι του γινεται στο περιβάλλον του?
Τι μου εδωσε ο Ιάπωνας όταν έπαιρναν φωτιά τα note? Μηπως έδωσε κινητο με πενάκι και δεν το πήρα χαμπαρι?

Last edited 3 years πριν by Aiwnios
Ιωάννης jb

Κινητό με πενάκι; Τι να το κάνεις το πενάκι ρε φίλε; όρεξη για βλακειες έχεις; Για ζωγραφική; πάρε ένα μπλοκ ζωγραφικής να τελειώνουμε!
Τι παραπάνω κάνει το πενάκι που είναι τόσο σημαντικό; Για να σοβαρευτούμε λιγάκι!
Όταν είναι κάποιος αχάριστος τέλος! Είναι αχάριστος! αλλάζει ο γάιδαρος?
Δεν αλλάζει..
Το περιβάλλον αλλάζει για να σε κοροϊδεύει μες τα μούτρα σου βλακα!
Για να σε κάνει να νομίζεις ότι είναι σημαντικά κάποια πράγματα που έβαλε η Samsung στο Note όπως το πενάκι! Μπράβο! κάνε ζωγραφική! Το μάρκετινγκ τα κατάφερε έκανε καλλιτέχνη έναν αχάριστο κ ανεγκέφαλο σαν κ εσένα!
Pablo μου εσύ!
Όταν κ αν καταλάβεις ποτέ ότι ο Ιάπωνας έχει νοοτροπία και πολλά άλλα έλα να ξαναμιλήσουμε!
Δε θα κάτσει να ξεφτιλιζεται διαφιζοντας το προϊόν του λες και δεν υπάρχει αύριο!
Ούτε για τα κινητά του κάνει τέτοιες γελοιότητες, ούτε για τις tv, ούτε για το ps

Aiwnios

Εχεις ενα καταιγισμο σκεψεων που δεν μπορεις να οργανώσεις. το note το ανεφερα επειδη ανεφερες οτι δεν εκτιμησα τη Sony που δεν επαιρνε φωτια. στη ουσια το ανεφερα διοτι εσυ το ανεφερες. το περιβαλλον το ανεφερα για τις αλλαγες που παθαινει και χαμπαρι δεν πηρε η Sony. Βλακα, ανεγκεφαλο με αποκαλεις που σημαινει οτι τσουζει η αληθεια που λεω. Ο χωροφυλακας/ αστυφυλακας/ σχολιοφυλακας και προστατης σου θα επεμβει σε λιγη ωρα και θα σβησει τα σχολια μας οποτε δεν εγινε τπτ (μην ανησυχεις δεν θα εκτεθεις τοσο)!!! Αν σου την μπαινω πολυ στειλε του και ενα email, το εχεις ξανακανει στο παρελθον και πες του “μπαμπα με πειραζουν”. παμε στην τεχνη…τι να κανω το κινητο της Sony? οικοδομος ειμαι? αλλα και οικοδομος να ημουν αν ηθελα πραγματικο τουβλο δεν θα επαιρνα Sony!!! Ιωαννης συγκεντρωσου προσεκτικα!!! Εκατομμυρια χρηστες εχουν αγορασει τα note. Δε βρισκεις χρησιμοτητα αλλα τη βρισκουν αυτοι που τα εχουν αγορασει. Κατι θα ξερουν!!! εεεε? Sorry που σου χαλω το ονειρο φιλε αλλα ειναι εκατομμυρια οι ζωγραφοι!!! Δεν εχω note ουτε Sony!!! Φωτιες ανεφερες εσυ εε? Εισαι ακομα συγκεντρωμενος? Ριξε λιγο νερο στο προσωπο σου και ξαναγραψε!!! Κρατα στο πισω μερους του εγκεφαλου (ο Θεος να το κανει) το… Συνέχεια »

George

Αν το μεσαίας κατηγορίας, Xperia 10ii, είχε επεξεργαστή του 2020 ναι θα το έπαιρνα..
Όμως γιατί να μην προτιμήσω ένα xiaomi που θα είναι πιο φθηνό και θα έχει και το πιο πρόσφατο (μεσαία κατηγορίας) snapdragon ?

Ιωάννης jb

Διότι φίλε μου το Sony παρόλο που έχει παλαιοτερο επεξεργαστή είναι εξίσου γρήγορο με το χαομι που έχει τον πιο καινούργιο, γιατί παρόλο που δεν έχει 6αρα ραμ όπως το χαομι τα πάει με τις εφαρμογές εξίσου καλά!
Γιατί είναι αδιαβροχο, με καλυτερη οθόνη, ήχο high res, όμορφο design χωρίς σελφι σταγόνες, ωραίες κάμερες και με οπτικό ζουμ!
Ui 10 φορές καλυτερο από το χαομι…
Θες κ άλλα? δε σου φτανουν αυτά τα έξτρα?
Ένας χρήστης που δεν ασχολείται με απαιτητικά παιχνίδια, με το xperia 10ii είναι απλά υπερκαλυμμενος!

Last edited 3 years πριν by Ιωάννης jb
Aggelos

To Xperia 10ii με τιμή 379 ευρώ είναι κλάσεις κατώτερο σε σχεδιασμό , μπαταρία , κάμερες κτλ απο το Xiaomi note 9 pro των 200 ευρώ.Πρέπει να είναι κάποιος βλάκας να αγοράσει σε σχεδόν διπλάσια τιμή πολύ χειρότερο κινητό. Γι αυτό άλλωστε το ένα στο skroutz έχει 9 αξιολογήσεις και το άλλο 873.
Όσο και αν επιμένουν κάποιοι ψεκασμένοι να διαδίδουν fake news η πραγματικότητα τους διαψεύδει κατηγορηματικά.

Nightfalls 😈

Για όποιον φίλο ενδιαφέρεται για την συγκεκριμένη συσκευή ή τό δίδυμο αδερφάκι τής το 5ii και δεν έχει την οικονομική δυνατότητα η δεν πρόλαβε το black Friday όπως ανάφερε κάποιος, το Sony center έχει κρατήσει τις τιμές τού black Friday και επιτρέπει αγορές μέχρι 36 άτοκες δόσεις.καλη χρόνια σε όλους.

Vladimiros

Μονο το 5ii εχει κρατησει ιδια τιμη… εγω που θελω το 10ii το εχουν 379,ενω black Friday το ειχαν 300ευρω..η μηπως ξερεις κατι που δν ξερω? καλη χρονια σε ολους!!

Nightfalls 😈

Καλή χρονιά νά έχεις. Αναφέρθηκα στις 2 συγκεκριμένες συσκευές το 1ii και το 5 ii , μήν σε μπερδεύει η απάντηση του Γιώργου πιο πάνω.ιδιες συσκευές είναι με μόνη διαφορά στο 3d interface τής κάμερας και τις compact διαστάσεις του 5 ii.η συσκευή που θέλεις είναι mid range και δεν είναι σε προσφορά πια δυστυχώς.να είσαι καλά.

Challenge143

Πάλι θα κάνει πάταγο η σονυ . Εβγε. Φέτος το 20 το πήραν 3 άτομα Αντε το 21 που θα έρθει να το πάρουν 5.

Nickolas

Για μένα η Sony θα έπρεπε να είναι στις 3 κορυφαίες εταιρείες, φτιάχνει ποιοτικά προϊόντα και προσφέρουν πολύ καλή εμπειρία χρήσης. Το θέμα όμως είναι οτι ενώ ανέβηκε στις τελευταίες ναυαρχίδες ακόμη δεν έχει καταφέρει να προσελκήσει κόσμο. Νομίζω οτι πρέπει λιγάκι να το προσπαθήσουν περισσότερο στο σχεδιασμό και στην κάμερα, και ίσως να βγάλουν μερικές καλές budget συσκευές.
Είναι αμαρτία πάντως γιατί έχουν από τα καλύτερα οικοσυστήματα και μάλλον ούτε οι ίδιοι δεν το γνωρίζουν. Τηλεοράσεις, ηχοσυστήματα, ακουστικά, κινητά, το PlayStation, η χαρά του γκατζετάκια και ειδικά σε αυτούς που θέλουν να έχουν προϊόντα μιας εταιρείας, αλλά για κάποιο λόγο μοιάζουν τα τμήματά της λες και είναι αποκομμένα μεταξύ τους.

Last edited 3 years πριν by Nickolas
Nightfalls 😈

Φίλε Νικόλα είναι ακριβώς όπως τά λες. Χρειάζεται χρόνος και καλύτερη οργάνωση. Καλώς η κακώς έχω την οικονομική δυνατότητα νά έχω android TV ,sound bar και τηλέφωνο όλα 2020 μοντέλα μόνο για να κάνω εγγραφή προϊόντος στην Sony χρειάστηκαν δύο διαφορετική λογαριασμοί .. ιδίως το κομμάτι τού ps είναι εντελώς ξεχωριστό..

Νάσος

Καλή χρόνια σε όλους με υγεία!Έχει κάποιος ακούσει μουσική η βίντεο η δει και τα δυο με το Sony 1 ii?
διότι αν και έχω και p30 pro και note 20 ultra,τον ηχο απο αυτο το κινητο δεν το εχω ξανακουσει πουθενα!
Επίσης οποίος πιάσει αυη την συσκευή στο χέρι με τα θετικά κι αρνητικά της,θα καταλάβει.
όσον αφορά για τους κινέζους,ειμαι επίσης ενθουσιώδης οπαδός της Χαβάης και ευτυχώς που έχω αξιωθει να έχω σχεδόν κάθε εταιρίας κινητό,για να μην μπαίνω στην διαδικασία αυτή σύγκρισης που κάνετε όλοι!είμαι με όλους σας λοιπόν!χαχαχαχαχαχ

Νάσος

Τέλος με τις ανανεώσεις της για το 1 ιιι ,δυστυχώς τίποτε το ιδιαίτερο που να μην υπάρχει στο 1 ιι.αλλο άρθρο εξωτερικό έλεγε για 12 gb ram,6,7 με ακομη πιο τουμπανο 4κ οθονη!
όποτε με τα τωρινά νέα μαλλον κοιτάμε προς 2022 μεριά καλά να είμαστε

Last edited 3 years πριν by Νάσος
Βασούλα

Κύριε νασο στο πλαίσιο δουλεύετε η στο public και έχετε όλα τα κινητά ώστε να μην μπαίνετε στην διαδικασία σύγκρισης που κάνουν όλοι. Εκτός εάν κυκλοφορείτε με 2 και 3 συσκευές, η είστε συλλέκτης. Πολύ αξιόπιστη η εμπειρία σας είμαστε λοιπόν και εμείς μαζί σας.καλη χρόνια με υγεία να έχετε.

Νάσος

κυκλοφορώ με τρία νούμερα και 3 συσκευές!επίσης ναι,τα συλλέγω!πείτε το ανασφάλεια,πειτε το όπως θέλετε.χαχαχαχαχα!
πάντως όλα ξεκίνησαν με μια ιδέα που είχα,οταν κάποτε υπήρχε πχ πόλεμος μεταξύ playstation,xbox,nintendo….και σκεφτηκα…απο το να μπαινω να διαβαζω με τις ωρες ποιο ειναι το καλυτερο και αν παρω καποιο να μετανιωνω γιατι δεν πηρα το αλλο,γιατι να μην εχω και τις 3 κονσολες και να μην εχω πια στο μυαλο μου ποιο ειναι καλυτερο?
καλή χρόνια με υγεία σε όλους!

Last edited 3 years πριν by Νάσος
Ovelix

Όσοι έχουν πιάσει κινητά της Sony στα χέρια τους ξέρουν πως η Sony φτιάχνει ποιοτικά κινητά που αντέχουν πραγματικά στον χρόνο, δυστυχώς το ανύπαρκτο Marketing της Sony που ούτε διαφημίσεις δεν βάζει σε αντίθεση με το καλό Marketing των άλλων εταιριών που βάζουν διαφημίσεις παντού και πληρώνουν ανθρώπους για να προωθούν τα κινητά τους έχει κάνει τον καταναλωτή να νομίζει πως μόνο η Samsung και η Apple βγάζουν κινητά. Όσο για την τιμή? μην διαμαρτύρεστε, όσο στον χώρο των κινητών έκαναν κουμάντο η Sony με την Nokia παίρναμε φθηνά κινητά, μόλις ανέλαβαν η Apple με την Samsung ακούμπησαν το χιλιάρικο, για αυτό πάρτε και μια αφαίρεση του φορτιστή από την Apple και Samusng ως δείγμα ευγνωμοσύνης που αγοράζεται τα κινητά τους. (υγ. και όχι δεν έχω Sony, Honor έχω που είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και που ποιο πριν είχα Samsung που στον 1μηση χρόνο χάλασε και που ποιο πριν είχα Sony που είχα για μια 5ετία χωρίς κανένα πρόβλημα) Καλή πρωτοχρονιά !!!

Νάσος

Συμφωνώ και ακόμη κι αν η σκέψη μπορεί να μην είναι σωστή,νομιζω ότι η ιστορια και έως τώρα ότι ζούμε,αυτο ακριβώς έδειξε!
μόνο οι Κινέζοι σις τιμές δίνουν κορυφαίο ακόμη value for money κι αυτο με εξαιρεσεις!

Last edited 3 years πριν by Νάσος
Panos

Είναι από τις λίγες εταιρείες η Sony που βάζει 4K οθόνες στα κινητά της και μπράβο γιαυτό. Μισώ τις widescreen οθόνες, έχω μαύρες μπάρες στο youtube, μακάρι να ξαναγυρίσουν στο 16:9 (3840×2160). Δεν έχω δει κάποιον φίλο μου πάντως να έχει Sony κινητό όλοι κινεζιές έχουν, ή samsung ή iphone. Οι Ιαπωνέζοι έχουν χάσει τεράστιο μερίδιο αγοράς από τους Κορεάτες και τους Κινέζους στα κινητά και τις τηλεοράσεις. Πάλι καλά η Sony έχει το PS5, αλλιώς θα είχε πτωχεύσει σίγουρα. Μου αρέσουν τα κινητά της αλλά δεν τα προτιμάει ο κόσμος από ότι φαίνεται!

Koukoz

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Καταρχάς πριν ξεκινήσω να το πως το Xperia 1 mrk2 θεωρώ πως είναι η πιο όμορφη συσκευή ever αλλά και τούμπανο από τα λίγα. Αν είχε μεγαλύτερη μπαταρία θα ήταν για εμένα μία από τις καλύτερες συσκευές εκεί έξω. Θέλω να θίξω όμως ένα άλλο θέμα και θα ήθελα την βοήθεια σας μόνο αν είστε αντικειμενικοί. Αξίζει να δίνεις 1000+ ευρώ για μια συσκευή διαμάντι όταν μετά από 2μιση χρόνια το λογισμικό της θα σου της ” καταστρέψει”; Αναφέρομαι στο android, ήμουν είμαι και θα είμαι χρήστης των android, όπου ( κι εδώ είναι που δε θέλω παρωπίδες ) είναι κοινά αποδεκτό ότι μετά τα 2μιση χρόνια η συσκευή όποια και αν είναι αυτή χάνει σε απόδοση αλλά και κολλάει απίστευτα. Σε αντίθεση με τα μηλοτηλέφωνα όπου μετά από 3 χρόνια δουλεύουν απροβλημάτιστα. Με εξαίρεση την πτώση της μπαταρίας με την πάροδο του χρόνου όπου συμβαίνει σε όλες τις συσκευές, στο android έχω διαπιστώσει από δικές εμπειρίες ότι σε ”αναγκάζει” να πας σε νέα συσκευή. Κλασικό παράδειγμα το mate 10 pro που είχα στο παρελθόν όπου η ιδια η εταιρεία το έδινε με 2 χρόνια lagfree εγγύηση! Όντως με το που πέρασαν τα… Συνέχεια »

Νάσος

καλή χρόνια φίλε μου!στις ναυαρχιδες δεν θα στο καταστρέψει με τίποτα!το πιστεύω αυτό!σε medium ,low κινητα,πιθανοτατα!
όταν έχεις 8gb,12 gb ram και να σωρο παρεμφερη καλα και 4 χρονια μετα το κινητο θα λειτουργει μια χαρα!
ακόμη το mate 9 που εχω ,λειτουργει εντιμα και ικανοποιητικοτατα!

Last edited 3 years πριν by Νάσος
Koukoz

Διαφωνώ φίλε μου και εξηγούμαι, δεν λέω πως δε θα λειτουργεί η συσκευή σε καμία περίπτωση, μάλιστα θα δουλεύει αξιοπρεπέστατα. Όμως την απόκριση και την ”σπιρτάδα” που υπήρχε day one δε θα υπάρχει. Εγώ είχα το mate 10pro συσκευάρα με τα όλα της, όμως στην τρίτη χρονιά το viber στις κλήσεις 1 στις 4 φορές κολλούσε, ο chrome 1 στις 3 το ίδιο. Το μενού για τις τηλεφωνικές κλήσεις πάλι τα ίδια. Δεν είμαι power user και όυτε φορτώνω ποτέ το τηλ. και κάνω μια φορά την εβδομάδα restart.
Φίλος μου φέτος με το mate 20 pro αρχίζει και παρατηρεί μικροδιαφορές στην απόδοση της συσκευής του, επίσης έχω πολύ καλό φίλο ο οποίος επαγγέλλεται ” Ι.Τ.” και ο ίδιος μου έχει επιβεβαιώσει τα ίδια φαινόμενα στο samsung note 10 του.

Νάσος

η σπιρτάδα χάνεται συνήθως στην 3ετια,αλλα διαφωνώ με την αρχική σου περγραφη!μπορει να χασει τοσο η μπαταρια ,αλλα και η αποδοση ενα ποσοστο,αλλα αν κρινω απο το mate 9 μου,αντε να ειναι μετα απο 4 χρονια στο 80%!εδω το lg g2 μου δουλευει αξιοπρεπως ακομη!restart μια φορα την βδομαδα?εγω καθε βραδυ τα κλεινω και ξεκουραζονται!χαχαχαχα

Nightfalls 😈

Φίλε koukoz αυτό που αναφέρεις το κάνει μόνο η apple εσκεμμένα στις συσκευές. Τίς υποβαθμίζει σταδιακά για να αυξήσει τις μελλοντικές πωλήσεις.Πριν το Xperia πούλησα μέσω ινσονια 2 προηγούμενες συσκευές που είχα το p30 Pro ως βασική και το mate 10 Pro ως back up και οι 2 δούλευαν άψογα χωρίς κανένα πρόβλημα.θα προσπαθήσω να βρω και τό σχετικό άρθρο που διάβασα , γιατί είναι παλιό θέμα, είχε κατηγορηθεί επίσημα ότι επιβραδύνει τίς παλιότερες συσκευές. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά νά έχεις.

Last edited 3 years πριν by Nightfalls 😈
Nightfalls 😈

https://www.google.com/amp/s/amp.cnn.gr/tech/story/245407/agoges-kata-tis-apple-kai-stin-eyropi-meta-tin-paradoxi-tis-oti-epivradynei-ta-paliotera-iphone τό σχετικό άρθρο … όχι για το φίλο koukoz αλλά γενικά για να μήν είμαι ανακριβής. Καλή χρονιά και πάλι.

Aiwnios

Το θυμαμαι ακομα και γελαω. Κανοντας μία ιστορικη αναδρομή στο techblog βρηκα σχολιο φανατικού μηλόπαιδου που στη συγκεκριμενη περιπτωση που τον κορόιδευε η Apple στη μαπα του η μοναδική απαντηση ήταν “κουλάρετε. πως κάνετε ετσι? εγω βλεπω ευκαιρία να αγοράσω φθηνά την μπαταρία”. Δεν τον ενοιαξε η κοροιδια αλλα η ευκαιρία ποιυ δημιουργηθηκε απο αυτη. Αυτη η φανατίλα ειναι ολα τα λεφτα!!!
Ο koukoz αναφερεται στις επιδόσεις που πεφτουν κατά την πάροδο του χρονου λογω αναβαθμισης των εφαρμογων με νεες δυνατοτητες (οπως και του android) ενω εσυ αναφερεσαι στην εσκεμμενη ενεργεια εταιριας να μειωσει επιδοσεις για αυξηση διαρκειας ζωης μπαταρίας. Καπου το εχετε χασει.

Νάσος

παρά παρά πολύ σωστά!

Nightfalls 😈

Δεν νομίζω ότι το έχουμε χάσει..το ένα είναι πολύ σχετικό με το άλλο για αυτό το αναφέρω..εχει τό ίδιο αποτέλεσμα…το android σαν λειτουργικό δεν επιβραδύνει ποτέ τις επιδόσεις ,από εκεί και πέρα είναι θέμα τις κάθε εταιρίας , με τό δικό της αποτύπωμα στο android πχ.emui, miui πως θα υποστηρίξει καλύτερα τίς εφαρμογές τις στην πάροδο του χρόνου για νά αποφύγει πιθανά προβλήματα λόγω αναβάθμισης σε παλαιότερες συσκευές. Καλή παρατήρηση για νά γίνει και καλή συζήτηση..

Aiwnios

Μία κακογραμμενη εφαρμογή ή μια κακογραμμενη αναβαθμιση εφαρμογης ή μια νεα δυνατότητα σε ηδη υπαρχουσα εφαρμογή μπορει να σου κλεψει (χρησιμοποιήσει περισσοτερους) πόρους του συστηματος. Αλλες δυνατοτητες εχει η εφαρμογή σημερα σε σχεση πριν 2 ετη. Συνεπώς η καταναλωση πορων οσο περναει ο καιρός γινεται πιο εντονη. Κανε το εξης και εκει δεν θα δεις μεγάλες διαφορές. Παρε ενα κινητο και μην αναβαθμίσεις ποτέ τις εφαρμογές. Εκει θα δεις ότι η απόδοση θα ειναι σχεδον ιδια.
Το android σαν λειτουργικο επιβραδυνει τις επιδόσεις εαν χρησιμοποιεις την ιδια συσκευη. Δηλαδη θες να μου πεις οτι εαν βαλω το android 15 η 16 στο ηδη υπαρχων κινητο μου τοτε θα εχει την ιδια επιδοση με το android 11? Εαν βαλω τα windows 10 με τις νεες δυνατοτητες στον 386 θα εχει καλυτερες επιδοσεις απο το εαν εβαζα τα 3.1 (ασε που δεν γινεται αλλα λεμε τωρα)?

Nightfalls 😈

Όπως πολύ σωστά το είπες δεν γίνεται , από εκεί και πέρα είναι θέμα της κάθε εταιρείας με τό αποτύπωμα της νά βελτιώνει τις τυχόν αστοχίες τών εφαρμογών και όχι τού λειτουργικού.Και όπως πολύ σωστά αναφέρεις για αυτό κάποιες συσκευές δεν γίνεται αναβάθμιση στην επόμενη γενιά android και παραμένουν στην ίδια γιατί δεν το υποστηρίζει η συσκευή.η λεπτομέρεια είναι ότι δεν μιλάμε για συσκευές 2 ετιας η 3 ετιας αλλά έστω και με την κοινή λογική χωρίς νά έχουμε καμία γνώση, πολλών ετών.δεν νομίζω πάντως ότι λέμε κάτι διαφορετικό η ουσία είναι η ίδια.

Last edited 3 years πριν by Nightfalls 😈
Ιωάννης jb

Κουκε μου καλή χρονιά! Είδες και την Χαβάη και μάλιστα σε μία χρονική περίοδο που έβγαιναν κινητά που κρατούσαν περισσότερο! Mate 10 με 4αρα ραμ.. σαβούρα chipset.. Ότι να ναι ui.. Πεταμένα λεφτά.. Xzp Σχεδόν 3 χρόνια και δουλεύει σαν καινούριο έχοντας φάει απίστευτη κακομεταχειρηση, άπειρες καταδύσεις στο νερό και πολύ περισσότερες από 1000 φορτίσεις λόγο του ότι δεν σβήνει όλη μέρα παρά μόνο το βράδυ! Γνωστός μου με περισσότερα λεφτά είχε πάρει σχεδόν μαζί με εμένα το κατά 1 χρόνο παλιότερο iPhone 7! Νομίζεις ότι δουλεύει καλά? Για πέταμα είναι! Τα smartphone εξελίσσονται σε όλους τους τομείς! Μη συγκρίνεις αυτό που υπήρχε πριν 5-6 χρόνια με το σήμερα! Το z3 plus πόσο να πάει? Αυτά πάνω κάτω 2ετια έβγαζαν διότι υπήρχε αλματώδης ανάπτυξη στο hardware k software! Το z2 λόγο του ότι είχε πολύ ραμ κ γενικά πολλά θετικά στοιχεία για την εποχή του έβγαλε 2ετια στα χέρια μου κ άλλα 3 στα χέρια άλλου! Και μπορώ να πω πήγαινε πολύ καλά μέχρι και το τέλος! Γνωστός με xperia xzs αγορά με μόνο 2μιση κατοστάρικα! μοντέλο αρχές του 17! επειδή δεν έχει και πολλές απαιτήσεις το έχει σαν να το πήρε χθες και δουλεύει φανταστικά παρά τα 3 χρόνια!… Συνέχεια »

Last edited 3 years πριν by Ιωάννης jb
Nightfalls 😈

Φίλε Ιωάννη με αυτά που γράφεις γενικά για την Sony και με αυτά που λες για τις υπόλοιπες εταιρείες, δεν την βοηθάς το αντίθετο αποτέλεσμα έχεις.

Ιωάννης jb

Δεν εχω σκοπο να βοηθησω την sony!
Λεω την αποψη μου

djfapples

Συμφωνώ με τον Ιωάννη έχει δίκιο κατά 99%για τους λάτρεις της τεχνολογίας ανά 3 χρόνια πρέπει να ανανεωνεσαι για να το κάνεις αυτό πρέπει να χεις το κατάλληλο εργαλείο σε ποιότητα κατασκευής σε hardware k software κ η SONY με τις ναυαρχίδες της το προσφέρει αυτό 

Nightfalls 😈

Για όποιον φίλο ενδιαφέρεται πάντως για τις ναυαρχίδες τίς Sony και τού αρέσει η συγκεκριμένη εταιρεία ας κοιτάξει και το 5ii ,το προτείνω γιατί είμαι κάτοχος και δεν έχει ουσιαστικές διαφορές με το 1ii.. πιο. Compact διαστάσεις μεγαλύτερη μπαταρία και μικρό διάφορες στην κάμερα σε σχέση με το 1ii.η τιμή του αυτή την στιγμή είναι στα 700 από το Sony center.σχετικο άρθρο https://techblog.gr/mobile/sony-xperia-5-ii-erchetai-ellada-me-timi-919-eyro-kai-doro-asyrmata-akoystika/

Erevos

Sony μπράβο που είσαι η μόνη με 4K Display για να βλέπω 4K βίντεο στο youtube.
Είμαι 97% σίγουρος πως θα αφήνει την αγορά των smartphones όπως και η LG, ένας πλούσιος δεν θα δώσει τόσα λεφτά για Sony, αλλά θα πάρει IPHONE για το prestige.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.