iPhone 14 Pro και Pro Max: Leaker μοιράζεται τις hands-on εντυπώσεις του

iphone 14 pro, iPhone 14 Pro και Pro Max: Leaker μοιράζεται τις hands-on εντυπώσεις του

Ο LeaksApplePro είναι ένας leaker που μοιράζεται πληροφορίες από καιρό σε καιρό και κάποιες φορές βγαίνουν αληθινές. Τώρα ισχυρίζεται ότι η πηγή του πήρε στα χέρια της ένα λειτουργικό iPhone 14 Pro και ένα Pro Max και μοιράζεται την εμπειρία.

Πρώτα από όλα το setup της οπής δεν αλλάζει από το παλιό και, αν και μπορεί η αλλαγή στο σχεδιασμό να ενοχλεί στο μάτι τους χρήστες στην αρχή, θα τη συνηθίσουν πολύ γρήγορα, σύμφωνα με την πηγή. Ακόμα, αναφέρεται πως η ποιότητα της οθόνης δεν έχει βελτιωθεί σε σύγκριση με τα iPhone 13 Pro και Pro Max, κάτι που έρχεται σε σύγκρουση με προηγούμενες αναφορές που έλεγαν ότι τα iPhone 14 Pro και Pro Max θα χρησιμοποιούν την τελευταία τεχνολογία OLED M12 της Samsung.

Μια άλλη παρατήρηση της πηγής είναι πως το iPhone 14 Pro Max μοιάζει με τούβλο. Σύμφωνα με αναφορές θα έχει μεγαλύτερο μέγεθος, άρα αναρωτιόμαστε αν θα είναι και βαρύτερο. Το iPhone 14 Pro Max λέγεται πως θα έχει μπαταρία 4.323 mAh, ελαφρώς μικρότερη από αυτή των 4.352 mAh του προκατόχου του. Το iPhone 14 Pro, από την άλλη, αναμένεται να έρθει με μια ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία 3.200 mAh σε σύγκριση με αυτή των 3.095 mAh του iPhone 13 Pro.

Φημολογείται εδώ και καιρό πως το iPhone 14 Pro Max μπορεί να έχει επιπλέον διάρκεια ζωής της μπαταρίας 2 ώρες και 10 λεπτά, κάτι που το σημερινό leak επιβεβαιώνει. “Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αυξάνεται κατά μερικές ώρες”, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Προχωρώντας στην κάμερα, περιμένουμε μια αναβάθμιση στην ανάλυση από 12MP σε 48MP φέτος. Ο νέος αισθητήρας αναμένεται να είναι περίπου 57% μεγαλύτερος από την τρέχουσα μονάδα. Μειονέκτημα θεωρείται το γεγονός ότι θα έχει μικρότερα pixel και , ενώ ο νέος αισθητήρας θα βοηθήσει τα μοντέλα Pro να παρέχουν πιο λεπτομερείς εικόνες, τα μικρότερα pixel θα μπορούσαν να επηρεάσουν την απόδοση χαμηλού φωτισμού.

Ο LeaksApplePro αναφέρει ότι ενώ η μονάδα 48MP λειτουργεί τέλεια όταν υπάρχει αρκετό φως, η νυχτερινή λειτουργία δεν είναι και τόσο εντυπωσιακή και οι εικόνες είναι ευαίσθητες στο θόρυβο. Πιθανότατα αυτό θα διορθωθεί πριν την κυκλοφορία.

Το island της κάμερας έχει μεγαλώσει προκειμένου να φιλοξενήσει τον αρκετά μεγαλύτερο αισθητήρα και, σύμφωνα πάντα με την πηγή, το iPhone 14 Pro είναι εξοπλισμένο με καλύτερα ηχεία που προσφέρουν καθαρότερο ήχο.

Για αυτό το υποτιθέμενο hands-on καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι, αφού ο leaker δεν είναι απόλυτα αξιόπιστος και οι πληροφορίες που δίνει σπάνια διαρρέουν από την Apple.

Όπως και να έχει, η εταιρεία θα αποκαλύψει τη σειρά iPhone 14 στις 6 Σεπτεμβρίου μαζί με το standard Watch Series 8, ένα οικονομικό wearable και ένα ανθεκτικό Apple Watch Pro.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φωτης

“Μια άλλη παρατήρηση της πηγής είναι πως το iPhone 14 Pro Max μοιάζει με τούβλο.”

🤣🤣🤣🤣Χαχα!!!

Κώστας Βλαχάκης

Γλαφυρό σχόλιο! χεχεχε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.