iPhone 14 Pro: Θα έχει μνήμη RAM στα 8 GB;

iPhone 14, iPhone 14 Pro: Θα έχει μνήμη RAM στα 8 GB;

iPhone 14, iPhone 14 Pro: Θα έχει μνήμη RAM στα 8 GB;

Αύξηση στα επίπεδα της μνήμης RAM φαίνεται ότι μας περιμένει με το iPhone 14 Pro, το οποίο θα φτάνει στα 8 GB. Οι πληροφορίες προέρχονται από πηγές κοντά στην εφοδιαστική αλυσίδα της Apple για το επερχόμενο μοντέλο.

Η Apple, σε γενικές γραμμές, δεν δίνει έμφαση στην μνήμη RAM, όταν παρουσιάζει μία νέα συσκευή, αλλά τόσο στην περίπτωση του iPhone 12 Pro, όσο και στο iPhone 13 Pro είχε βάλει 6 GB μνήμης RAM. Στο νέο μοντέλο που θα έρθει στην οικογένεια Pro, το iPhone 14 Pro, η μνήμη RAM αναμένεται να ανέβει παραπάνω, στα 8 GB.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ένα iPhone έρχεται με 8 GB μνήμης RAM, κάτι που προφανώς θα συνδέεται και με τη σημαντική βελτίωση της απόδοσης. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η λογική της Apple είναι να εστιάζει περισσότερο στον επεξεργαστή, με το iPhone 14 Pro να αναμένεται να είναι πολύ δυνατό και σε εκείνον τον τομέα.

Άλλες διαρροές για το iPhone 14 Pro κάνουν λόγο για κύρια κάμερα στο πίσω μέρος με αισθητήρα 48 Megapixel και αποκλειστική χρήση της τεχνολογίας eSIM.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.