iPhone 14 Pro: Το Action Mode σε όλο του το μεγαλείο στο νέο ‘Shot on iPhone’ βίντεο

action mode, iPhone 14 Pro: Το Action Mode σε όλο του το μεγαλείο στο νέο ‘Shot on iPhone’ βίντεο

Η Apple μοιράστηκε ένα βίντεο στο YouTube που στόχος του είναι να αναδείξει τις δυνατότητες της κάμερας του iPhone 14 Pro, εστιάζοντας συγκεκριμένα στη λειτουργία Action Mode.

Η λειτουργία Action Mode έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει επιπλέον σταθεροποίηση κατά τη λήψη βίντεο ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, καθιστώντας την ιδανική για διασκεδαστικές λήψεις που διαφορετικά θα ήταν αδύνατες χωρίς ακριβό εξοπλισμό. Η Apple σχεδίασε τη λειτουργία Action Mode για να αναπαράγει την ποιότητα βίντεο που μπορεί να λάβετε χρησιμοποιώντας ένα gimbal.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=39&v=QCOhLv3MOco&feature=emb_title

Το βίντεο της Apple δείχνει μια σειρά από λήψεις με λειτουργία Action Mode που χρησιμοποιούν περιστροφή 360°, εναέρια παρακολούθηση, κύλιση και άλλα. Δίπλα σε κάθε επίδειξη υπάρχει σε splitscreen το ίδιο βίντεο χωρίς να είναι ενεργοποιημένο το Action Mode. Η διαφορά είναι ξεκάθαρη και δείχνει όλα τα οφέλη από τη λειτουργία.

Θυμίζουμε πως το Action Mode είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές iPhone 14.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.