iPhone 14 Pro: Βελτιώνεται η διαθεσιμότητα ενόψει τον γιορτών

iphone 14 pro, iPhone 14 Pro: Βελτιώνεται η διαθεσιμότητα ενόψει τον γιορτών

Bελτιωμένη εμφανίζεται η διαθεσιμότητα των μοντέλων iPhone 14 Pro στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple ενόψει της εορταστικής περιόδου. Αυτό σημαίνει πως η εταιρεία πιθανότατα έχει καλύψει σε μεγάλο βαθμό τη ζήτηση μετά τις καθυστερήσεις στην παραγωγή.

Σύμφωνα το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max εκτιμόταν ότι θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται σε τρεις έως τέσσερις εβδομάδες. Η εταιρεία είχε προειδοποιήσει πως οι διακοπές παραγωγής στην Κίνα θα επηρεάσουν τον εφοδιασμό και πως κάνει ό,τι δυνατόν για να βελτιώσει τις συνθήκες.

Ωστόσο, με τις γιορτές να πλησιάζουν, τα δύο μοντέλα βλέπουν βελτιωμένες εκτιμώμενες ημερομηνίες αποστολής στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple. Σε συγκεκριμένες διαμορφώσεις, το iPhone 14 Pro και το iPhone 14 Pro Max εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται σε μόλις μία έως δύο εβδομάδες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

Έχω παραγγείλει από το istorm το iPhone 14 pro από τις 6 Δεκεμβρίου έχουν περάσει 16 ημέρες και ακόμη δεν λένε ότι δεν ξέρουν ποτέ θα έρθει! Αν ήξερα ότι θα έχει τοση αναμονή δεν θα το αγόραζα με τίποτε! Αίσχος!

Κώστας Βλαχάκης

Υπάρχουν και πολύ χειρότερα με καθυστερίσεις. Έγιναν πάλι τα ίδια φέτος…

Σταύρος

Φίλε το έχω παραγγείλει από istorm στις 19 Σεπτεμβρίου και δεν έχει έρθει…. Θα περιμένεις πολύ ακόμα

Chris_BMW

16 μέρες και κλαίγεσαι ;;

Εδώ περίμενα τρεις μήνες εγώ

Σταυρούλα

Έχω κάνει παραγγελία εδώ και 3,5 μήνες και δε το έχω λάβει ακόμα. 16 μέρες, λοιπόν, δεν είναι τίποτα.

Κώστας Βλαχάκης

Τεράστια καθυστέριση. Κοιτάξτε και αλλού, μαθαίνω ότι δίνουν 3-4 εβδομάδες παράδοση.

Kerveros

Φοβάμαι ότι τα iPhone που θα έρθουν μπορεί να έχουν τεχνικά προβλήματα λόγω των επεισοδίων με του εργάτες κ όπως πάντα θα ταλαιπωρείται ο πελάτης κάθε φορα που θα προσπαθεί να βρει το δίκαιο του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone 14 Pro Max iPhone 15 Pro Max

iPhone 14 Pro Max & 15 Pro Max: Τα smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο

Το 2023 ήταν μια εκπληκτική χρονιά για την Apple κάτι που φαίνεται και από τη λίστα με τα 10 μοντέλα smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις.

Smartphones Apple iOS iPhone 13

iOS 17.2: Φέρνει ασύρματη φόρτιση 15W στα iPhone 13 και 14

Η Apple πρόκειται να προσθέσει “υποστήριξη φορτιστή Qi2 για όλα τα μοντέλα iPhone 13 και iPhone 14” με την ενημέρωση iOS 17.2. 

Smartphones Apple iPhone 14 Pro Max iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max: Τα εξαρτήματα 15% ακριβότερα από του iPhone 14 Pro Max

Tα μοντέλα της σειράς iPhone 15 υποβλήθηκαν σε αποσυναρμολόγηση από τη Nikkei Research, αποκαλύπτοντας το εκτιμώμενο κόστος παραγωγής τους.

Smartphones Apple iPhone iPhone 14 Pro Max

iPhone 15 Pro Max: Πέτυχε 96% μεγαλύτερη μέση ταχύτητα λήψης από 14 Pro Max

Το iPhone 14 Pro Max σημείωσε ορισμένα ρεκόρ για τις μέσες ταχύτητες λήψης με συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας τον τελευταίο χρόνο.