iPhone 15: Με αισθητήρες εικόνας “state of the art” από τη Sony

iphone 15, iPhone 15: Με αισθητήρες εικόνας “state of the art” από τη Sony

Εξοπλισμένα με τους πιο πρόσφατους αισθητήρες εικόνας “state of the art” της Sony θα είναι τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 15 της Apple, σύμφωνα με έκθεση της Nikkei.

Αν τους συγκρίνετε με τους τυπικούς αισθητήρες, ο αισθητήρας εικόνας της Sony διπλασιάζει το σήμα κορεσμού σε κάθε pixel, επιτρέποντάς του να συλλαμβάνει περισσότερο φως για να μειώσει την υποέκθεση και την υπερέκθεση. Όπως αναφέρει η Nikkei, είναι σε θέση να φωτογραφίζει καλύτερα το πρόσωπο ενός ατόμου ακόμη και με έντονο οπίσθιο φωτισμό.

Η αρχιτεκτονική ημιαγωγών της Sony τοποθετεί τις φωτοδιόδους και τα τρανζίστορ σε ξεχωριστά στρώματα, αφήνοντας χώρο για περισσότερες φωτοδιόδους.

Αυτό που μένει να δούμε είναι εάν με τους αισθητήρες θα είναι εξοπλισμένα και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 15, ή θα είναι μια ακόμα διαφορά μεταξύ Pro και non-Pro.

Άλλες διαφορές που φημολογούνται είναι πως τα Pro θα έχουν ένα ενημερωμένο τσιπ A17, μια ταχύτερη θύρα USB-C, περισσότερη μνήμη RAM και, κυρίως, ενημερωμένη tεχνολογία κάμερας ζουμ. Η Apple εργάζεται σε έναν τηλεφακό περισκοπίου που θα απογειώσει τις δυνατότητες οπτικού ζουμ του iPhone 15 Pro, επιτρέποντας οπτικό ζουμ έως και 10x.

Αυτή η τεχνολογία αισθητήρα εικόνας Sony θα χρησιμοποιηθεί στην ultrawide κάμερα, την οποία η Apple θεωρεί την κύρια κάμερα των συσκευών της.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Μπράβο Αντώνη . Εύγε!! State of the Art & Apple είναι ο απόλυτος συνδυασμός. Να ενημερώνεις του πιστούς μας καθημερινά. Επίσης συνιστώ να ξεκινάς την αρθρογραφία για τα διαμάντια της Θεάρααας μας , όπως πολλοί πιστοί μας επηρεαστές (ακα ινφλουενσερς) :
a) Επειδή με ρωτάτε πολλοί ( δισεκατομμύρια κόσμος..) για την τιμή του νέου χχχ apple product.κλπππ…
b) Ακούγεται τελευταία ( από εκατομμύρια αυτιά) κλπ κλπ
c) Συνδυασμός των παραπάνω με animoji !

Stay Tuned για More tips !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Smartphones Apple Chip iPhone

iPhone 16 Pro: Θα είναι το chip A18 Pro το πιο γρήγορο του κόσμου;

Το να στεφθεί ένα smartphone το πιο γρήγορο του κόσμου είναι σίγουρα ένας πολύ ελκυστικός τίτλος που οι top εταιρείες θέλουν να κατακτούν.