Smartphones

iPhone 15 Pro: Θα έχουν εξαιρετικά λεπτά bezel, δείτε φωτογραφίες

Αυτές είναι live φωτογραφίες από την οθόνη των iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max και μας κάνουν γνωστό ότι τα bezel τους θα είναι πιο λεπτά από τους προκατόχους τους. Προέρχονται από τον γνωστό leaker Ice Universe και επιβεβαιώνουν παλαιότερη διαρροή.

Πιο αναλυτικά, οι φωτογραφίες απεικονίζουν το ίδιο το γυαλί που καλύπτει την οθόνη των iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, όχι το προστατευτικό φιλμ. Οπότε θα πρέπει να πάρουμε ως δεδομένο ότι αυτά θα είναι και τα bezel των δύο μοντέλων (εφόσον η διαρροή του Ice Universe είναι αληθινή).

Η Apple κατάφερε να συρρικνώσει το πλαίσιο του iPhone 15 Pro κατά ένα εντυπωσιακό 25%, επομένως είναι πιθανό να έχουμε ένα πλαίσιο τόσο λεπτό που θα νιώθετε σαν να κρατάτε ένα τηλέφωνο από την οθόνη την ίδια!

Εδώ βέβαια θα πρέπει να δούμε πως η Apple θα διευθετήσει το πρόβλημα που παρουσιάζετε σε συσκευές Android με πολύ λεπτά bezel όπου πατιόνται καταλάθος σημεία της οθόνη ακούσια όταν το κρατάμε στο χέρι.

Πάμε να δούμε πως εξέλιξε την μείωση των bezel η Apple στα μοντέλα iPhone Pro

iPhone 13 Pro: Πάχος bezel 2,42 χλστ.
iPhone 14 Pro: Πάχος bezel 2,17 χλστ. (10% πιο λεπτό από τον προκάτοχό του)
iPhone 15 Pro: Πάχος bezel 1.55 χλστ. (28,6 % πιο λεπτό από τον προκάτοχό του)

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν με τα bezel αφορούν τα μοντέλα της σειράς Pro, δηλαδή iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πόσο και αν θα μειωθούν τα bezel των άλλων μοντέλων (iPhone 15, iPhone 15 Ultra) που περιμένουμε να παρουσιάσει η Apple – λογικά – των Σεπτέμβριο.

Επεξεργάστηκε την 11 Απριλίου 2023 20:28

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.