iPhone 15 Pro Max: Φήμες για φακό περισκοπίου με οπτικό ζουμ 5-6x

iphone 15 pro max, iPhone 15 Pro Max: Φήμες για φακό περισκοπίου με οπτικό ζουμ 5-6x

Στην κατηγορία των high-end smartphones οι επίδοξοι αγοραστές δίνουν μεγάλη σημασία στο κομμάτι της κάμερας. Γι’ αυτό υπάρχουν τόσο μεγάλες βελτιώσεις από χρόνο σε χρόνο και οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας επικεντρώνονται πολύ σε αυτό για τα flaghships τους.

Η Apple, αφού έδωσε στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max την κάμερα 48MP, τώρα προσπαθεί να αναβαθμίσει περαιτέρω προσθέτοντας έναν φακό περισκοπίου. Πρόσφατο άρθρο του MacRumors αναφέρει ότι το iPhone 15 Pro Max θα διαθέτει «φακό περισκοπίου», που θα επιτρέπει «έως και διπλάσιο οπτικό ζουμ».

Aυτή η τεχνολογία αυξάνει την απόσταση που διανύει το φως μέσα στη μονάδα της κάμερας και, κατ’ επέκταση, διευκολύνει μεγαλύτερο οπτικό ζουμ, επομένως είναι big deal για τους λάτρεις της κάμερας.

Αυτή τη στιγμή, το μέγιστο οπτικό ζουμ του iPhone έχει οριστεί στο 3x. Το MacRumors αναμένει τώρα το iPhone 15 Pro Max να διαθέτει “5-6x οπτικό ζουμ”. Ο φακός περισκοπίου θα ξεχωρίσει το iPhone 15 Pro Max από όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η Apple συνεχίζει την περαιτέρω διαφοροποίηση του Pro και του Pro Max και τη μετατροπή του τελευταίου σε Ultra.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.