iPhone 15 Pro Max: Θα «σπάσει το ρεκόρ» για τα λεπτότερα πλαίσια σε smartphone

iphone 15 pro max, iPhone 15 Pro Max: Θα «σπάσει το ρεκόρ» για τα λεπτότερα πλαίσια σε smartphone

Το iPhone 15 Pro Max θα έχει τα πιο λεπτά πλαίσια από οποιοδήποτε smartphone, ξεπερνώντας το ρεκόρ που κατέχει αυτή τη στιγμή το Xiaomi 13. Aυτό ισχυρίζεται ο αξιόπιστος σε θέματα της Apple leaker Ice Universe.

Και τα δύο μοντέλα iPhone 15 Pro αναμένεται να έχουν λεπτότερα, καμπύλα πλαίσια σε σύγκριση με το iPhone 14 Pro. Aυτό θα φέρει τον σχεδιασμό του πιο κοντά σε αυτόν του Apple Watch, ωστόσο, αν η διαρροή αποδειχτεί σωστή, το μεγαλύτερο μοντέλο 6,7 ιντσών θα έχει τα πιο λεπτά πλαίσια σε τηλέφωνο.

Σε tweet που δημοσίευσε, ο Ice υποστήριξε πως το iPhone 15 Pro Max θα «σπάσει το ρεκόρ» των πλαισίων 1,81 mm που κατέχει το Xiaomi 13, με το επερχόμενο μοντέλο της Apple να έρχεται με μαύρο πλάτος στεφάνης μόλις 1,55 mm. Συγκριτικά, τα bezels στο iPhone 14 Pro είναι 2,17 mm και στο Samsung Galaxy Ultra S23 1,95 mm.

Σύμφωνα με φήμες, τα πλαίσια και στα τέσσερα μοντέλα iPhone 15 αναμένεται να είναι ελαφρώς κυρτά γύρω από τις άκρες, παρόμοια με τη σειρά iPhone 11, αλλά το πλάτος των πλαισίων στα τυπικά iPhone 15 και iPhone 15 Plus αναμένεται να παραμείνει ίδιο με των iPhone 14 και iPhone 14 Plus. Η σειρά iPhone 15 αναμένεται επίσης να έχει τα ίδια μεγέθη οθόνης με την περσινή σειρά.

Με ακόμη λεπτότερα πλαίσια γύρω από την οθόνη, τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα μπορούσαν να έχουν παρόμοια εμφάνιση με τα Apple Watch Series 7 και Series 8. Φήμες προτείνουν ότι τα μοντέλα Pro θα διαθέτουν επίσης πλαίσιο τιτανίου αντί για ανοξείδωτο ατσάλι και solid state κουμπιά σίγασης και λειτουργίας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.