iPhone 15 Pro Max: Νέα “επιβεβαίωση” για τον φακό περισκοπίου

iphone 15 pro max, iPhone 15 Pro Max: Νέα “επιβεβαίωση” για τον φακό περισκοπίου

Ένας χρήστης του Twitter, ο @URedditor, ισχυρίζεται ότι είναι ερευνητής του οποίου οι “ανακαλύψεις” έχουν αναφερθεί από το 9to5Mac και το MacRumors.

Το τελευταίο του leak, που δημοσιεύτηκε στο Twitter, το αποκαλεί «ανεξάρτητη επιβεβαίωση» ότι το iPhone 15 Pro Max θα είναι το πρώτο και μοναδικό μοντέλο iPhone μέχρι σήμερα εξοπλισμένο με φακό περισκοπίου.

Ένας τέτοιος φακός διπλώνεται μέσα στο σώμα ενός smartphone και χρησιμοποιεί πρίσματα για να κάμψει το φως από τον φακό στον αισθητήρα εικόνας. Αυτό του επιτρέπει να παρέχει δυνατότητες οπτικού ζουμ που κανονικά δεν θα μπορούσαν να είναι δυνατές λόγω του μεγέθους του μέσου smartphone. Στην περίπτωση του iPhone 15 Pro Max, ο φακός περισκοπίου θα προσφέρει στους χρήστες 5x έως 6x οπτικό ζουμ. Στα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max προσφέρεται έως 3x.

Τον περασμένο μήνα, μια παρόμοια φήμη έκανε τον γύρο με τον αναλυτή της TF International, Ming-Chi Kuo, να ζητά το iPhone 15 Pro Max να διαθέτει οπτικό ζουμ 5x χάρη σε φακό περισκοπίου. Ακόμα, το DigiTimes είπε ότι η Apple έψαχνε δύο πιθανούς προμηθευτές για τον φακό περισκοπίου. Επικαλούμενο πηγές του κλάδου, ανέφερε ότι η Largan Precision και η Genius Electronic Optical (GSEO) είναι αυτοί οι δύο πιθανοί προμηθευτές.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Ωρίμασε η τεχνολογία περισκοπίου , και ήρθε η ώρα να το υλοποιήσουμε καλύτερα κ από το 214 Παπανικολής stealth Sub

Konstantine73

Όταν στα Samsung υπάρχει απο το s21 ultra και μετά ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι θα έχει 20% φωτεινότερη οθόνη

Το iPhone 16 Pro που αναμένεται τον Σεπτέμβριο θα έχει μια οθόνη που θα είναι 20% πιο φωτεινή από αυτή του προκατόχου του.

Software Apple iOS

Η Apple θα ενισχύει τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης με διακομιστές M2 Ultra

Ορισμένες από τις λειτουργίες του iOS 18 θα τροφοδοτούνται με κέντρα δεδομένων με διακομιστές εξοπλισμένους με τα τσιπ πυριτίου της.

Gear Apple VR headset

Apple Vision Pro 2: Φήμες ότι θα ξεκινάει από 1.500 δολάρια

Το Apple Vision Pro συζητήθηκε πολύ όταν κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο και ένας λόγος ήταν η τιμή του: 3.499 $.

Gear Apple iPad iPad Pro

Όλες οι νέες δυνατότητες του Magic Keyboard για το iPad Pro

Με το iPad Pro, η Apple παρουσίασε μια ανανεωμένη έκδοση του Magic Keyboard για να προσθέσει νέες δυνατότητες,