iPhone 15 Pro: Νέες φήμες για “σημαντική αύξηση των τιμών”

iphone 15 pro, iPhone 15 Pro: Νέες φήμες για “σημαντική αύξηση των τιμών”

Τα iPhone 15 Pro και ‌iPhone 15 Pro Max θα έρθουν με μια «σημαντική αύξηση των τιμών» σε σύγκριση με τους προκατόχους τους, σύμφωνα με τον ανώτερο αναλυτή του DigiTimes, Luke Lin.

Αν και τα iPhone 15 και iPhone 15 Plus αναμένεται να διατηρήσουν την τιμή τους στα ίδια επίπεδα με τα τρέχοντα μοντέλα, τα μοντέλα Pro θα μπορούσαν να δουν σημαντικές προσαρμογές κόστους λόγω του νέου πλαισίου τιτανίου και της τεχνολογίας κάμερας περισκοπίου στο μεγαλύτερο μοντέλο.

Η αύξηση της τιμής έρχεται εν μέσω μιας ευρύτερης μείωσης της παγκόσμιας ζήτησης smartphone που προβλέπεται για το δεύτερο εξάμηνο του 2023. Σύμφωνα με τον Lin, η Apple έχει παραγγείλει μεταξύ 80 και 90 εκατομμύρια συσκευές iPhone 15 για αυτήν την περίοδο, λιγότερα από τα 90 στα 100 εκατομμύρια μονάδες τα μοντέλα iPhone 14 πέρυσι. Πρώτο στο μερίδιο παραγγελίας είναι το iPhone 15 Pro‌ Max, ακολουθούμενο κατά σειρά από το iPhone 15 Pro, το iPhone 15 και το iPhone 15 Plus.

Προηγούμενες διαρροές ανέφερε ότι το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max θα είναι τουλάχιστον 100 $ ακριβότερα από τους προκατόχους τους. Το iPhone 14 Pro ξεκινά από 999 $ και το iPhone 14 Pro‌ Max από 1.099 $, πράγμα που σημαίνει ότι το iPhone 15 Pro θα μπορούσε να ξεκινά από $ 1.099 έως $ 1.199 και το iPhone 15 Pro‌ Max από $ 1.199 έως $ 1.299.

Νωρίτερα φέτος, ο Mark Gurman του Bloomberg ανέφερε ότι η Apple σκέφτεται να αυξήσει την τιμή τόσο για το iPhone 15 Pro‌ όσο και για το iPhone 15 Pro Max. Ο αναλυτής Jeff Pu είπε επίσης ότι τα μοντέλα iPhone 15 Pro θα μπορούσαν να είναι πιο ακριβά από τα μοντέλα iPhone 14 Pro. Πιστεύει ότι η τιμή του iPhone 15 Pro θα ξεκινά από 1.099 $.

Ο Lin πρόσθεσε ότι οι πληροφορίες για την εφοδιαστική αλυσίδα δείχνουν ότι η Apple θα αυξήσει τα μεγέθη οθόνης και των δύο μοντέλων Pro το επόμενο έτος, αντικατοπτρίζοντας άλλες φήμες που υποστηρίζουν ότι οι δύο συσκευές θα αυξηθούν από 6,1 και 6,7 ίντσες σε 6,3 και 6,9 ίντσες.

Ολόκληρη η σειρά iPhone 15 αναμένεται ευρέως να παρουσιαστεί στην εκδήλωση “Wonderlust” της Apple την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θεμίνιο

Φοβάμαι να διαβάσω πόσο θα κοστίζουν εδώ…♾️

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.